הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מטופל ב SSRI. טסטוסטרון נמוך

Joni_x1

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום ,
בן 31 , מטופל זה שנים בתרופת ssri.
בחצי שנה האחרונה חלה ירידה ניכרת במסת שריר ודחף מיני גם מהגיל וגם מהשימוש הממושך בתרופה.
עשיתי בדיקות , טסט ממש על הגבול התחתון
פרולקטין על הגבול העליון קרוב ל 400.
הייתי אצל רופא.
מושך אותי כבר 7 חודשים לקבל משחה לטיפול טסט.
פעם אחת תוריד חלבון פעם שניה תפסיק קריאטין לא מבין את הקשר וכל פעם זה המתנה של כמה חודשים לתור הבא.
פונה לעזרה והכוונה , מעוניין לרכוש עצמאית
מבין את רגישות העניין , מי שיוכל לעזור אשמח

אני מכיר הרבה אנשים אישית וברשת שלוקחים באופן קבוע תרופות ממשפחת SSRI ומתלוננים על בעיות הורמונליות
שאני אבין, מתלוננים על בעיות הורמונליות או שבאמת יש להם בעיות הורמונליות, כי אלה 2 דברים שונים לחלוטין. SSRI כן משפיע על התפקוד המיני ברמה כזאת או אחרת, אבל לא בגלל שהם פוגעים בטסטוסטרון, אלא בגלל ההשפעה על סרוטונין ונוראדרנלין במערכת העצבים, שמשחקים תפקיד בעניין.
ואלה שיש להם בעיות הורמונליות אמיתיות, זה כתוצאה מהכדורים או מלפני? כי מחסור בטסט כן יכול להציג את עצמו כמו דיכאון, אבל הוא הרבה יותר נדיר, אז לרוב הדיכאון מטופל כדיכאון ולא כמשהו אחר.

אבל אני מבין למה זה לא מספיק הוכחה חותכת בשביל הרבה אנשים אז אין מה לעשות יותר מדי, לא שזה סיבה להפסיק לקחת תרופה אבל שווה להזכיר את זה לדעתי
כי זה מחקר באיכות נמוכה מאוד. מחקר בתרבית נמצא באמצע הדרך בין מחקרי תצפית למחקר על עכברים. יכול לתת לך אינדיקציה שאולי יש משהו, אבל ללא ספק אי אפשר להוציא ממנו מסקנות.
בפועל אין שום מחקר שמוכיח שיש ירידה בטסטוסטרון, ואני יכול לומר לך אפילו שמאז השימוש שלי בציפרלקס הוא עלה

היפותטית אם הייתי מנהל מחלקה פסיכיאטרית שחלק גדול מהרווחים תלוי בזה שיקחו את הכדורים שהם מסרסרים אני גם הייתי מספר שאין הוכחות שזה פוגע בך
כנראה לא הבנת איך הרפואה עובדת כלכלית, המימון שלה מגיע נטו מהמדינה או מקופות החולים, שזה לא ממש פרטי (לפחות בארץ).
ותכלס זה ממש זילזול ועלבון לומר שרופאים מוכנים לרשום תרופות רציניות לאנשים שלא צריכים אותם, ולהתעלם מתופעות לוואי חמורות, נטו בשביל בצע

דעת אישית שלי ולא המלצה

טיסה של 3 חודשים תאילנד

נוגד אסטרוגן לגינו(פרולקטין בחזה)
טסט פעם בשבוע או בכדורים להחזיר את הגבריות
ואנדרוגן - מפעיל את הורמונים המין
אתה תצא מהצורך בתרופות נפשיות

אופציה נוספת היפותטית- dbol אנבולי

חוזר לארץ אדם אחר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית