הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך מונעים גינו בסייקל

ilovefit

משתמש מתחיל
43
4
נק' מוניטין:
4
43
4
היי חברה , אשמח לדעת איך מונעים גיינו במהלך הסייקל.
באיזה חומרים משתמשים ובאיזה מינונים פחות או יותר אם אני לוקח טסט 250 מפוצל.

לוקחים מעכבים ארומטאז - תרופות שמונעות מטסטוסטרון להפוך לאסטרדיול (הורמון נשי). עליה באסטרדיול עלולה לגרום לתופעות לוואי של גינו וכו'
בדרך כלל בשוק נפוצים אנאסטרזול (ארימידקס) או לטרוזול (פמרה), מינון תלוי בגוף שלך, בכמות טסט שאתה מזריק ובאחוז שומן שיש לך (יותר שומן - יותר ארומטאז). מינון הכי הכי ממוצע זה חצי כדור או כדור פעמיים בשבוע (לטרוזול זה כדורים של 2.5 מג ואנסטרוזול זה כדורים של 1מג). יש תרופות נוספות מהמשפחה, אך הם פחות נפוצות
אם הגינו כבר יוצא אז עדיף לעזור את הסייקל ולקחת טמוקסיפן , רק לא במקרים של דקה או טרן.

אתה לוקח טסט 250 מפוצל כאילו פעמיים בשבוע 250 250 = 500 בשבוע או
לוקח 250 מפצל ל2 בשבוע כאילו 125 125 ?
כי באופציה השנייה יש לך פחות דאגות לגינו

אתה לוקח טסט 250 מפוצל כאילו פעמיים בשבוע 250 250 = 500 בשבוע או
לוקח 250 מפצל ל2 בשבוע כאילו 125 125 ?
כי באופציה השנייה יש לך פחות דאגות לגינו
קח טסט פרופ
300 מג בשבוע
ראשון שלישי וחמישי
שמונה שבועות
שבוע מהזריקה האחרונה פיסיטי

לוקחים מעכבים ארומטאז - תרופות שמונעות מטסטוסטרון להפוך לאסטרדיול (הורמון נשי). עליה באסטרדיול עלולה לגרום לתופעות לוואי של גינו וכו'
בדרך כלל בשוק נפוצים אנאסטרזול (ארימידקס) או לטרוזול (פמרה), מינון תלוי בגוף שלך, בכמות טסט שאתה מזריק ובאחוז שומן שיש לך (יותר שומן - יותר ארומטאז). מינון הכי הכי ממוצע זה חצי כדור או כדור פעמיים בשבוע (לטרוזול זה כדורים של 2.5 מג ואנסטרוזול זה כדורים של 1מג). יש תרופות נוספות מהמשפחה, אך הם פחות נפוצות
אם הגינו כבר יוצא אז עדיף לעזור את הסייקל ולקחת טמוקסיפן , רק לא במקרים של דקה או טרן.
על כל תגןבה שלך צריך לתת לך מוניטין חיובי אבל לא מצליח. איך אתה ו פרוזן לא תפסתם פה פיקוד

בתור אחד שצופה מהצד כמעט עשור הרמה של הפורום עלתה בטירוף.
מצד אחד איבדנו אנציקלופדיות כמו דניאל ברק ותום ומצד שני היו פה מלא קוקסאקרס טהרנים שאם הסייקל הראשון שלך לא התחיל עם רמת חיטוב של כריס במסטד באולימפיה היו קורעים אותך לגזרים .

את הצעדים הראשונים שלי עשיתי בלקרוא את כל מה שטום אי פעם כתב. משם התרחבתי למאמרים ומחקרים קלינים

היה לו ידע פנומנלי.
עם דניאל אני בקשר עד היום מקצוען משכמו ומעלה.
אתה מתקרב אליהם בצעדי ענק גם שים ומר רוקח כל הכבוד.

וטום בעצמו התחיל מלחטט בגוגל בזמנו הפנוי בהפסקות בלימודים אם אני זוכר נכון.

האינטרנט מלא בידע ברמה רפואית ספרותית ,אנשים לא מבינים את זה

אני דווקא חושב שהרמה ירדה .
איבדנו אנשים כמו מישל משייב .
כשאתם מתלהבים ממני אני רק אחד שרדף אחריי כל דבר שהוא אומר .
והעקרונות שאני עובד איתם בשטח זה ממנו .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית