מה תרצו שתהיה בדיקת המעבדה הראשונה?

מה תרצו שתהיה בדיקת המעבדה הראשונה?

• אבקת חלבון - אופטימום

הצבעות: 22 56.4%
  • אבקת חלבון - ISS

הצבעות: 11 28.2%
  • אבקת חלבון - צ'מפיון

הצבעות: 3 7.7%
  • אבקת חלבון - MRM

הצבעות: 2 5.1%
  • אבקת חלבון - BSN

הצבעות: 1 2.6%

• סה"כ מצביעים
    39
מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
אני אתן לסקר הזה כשבוע ואז נעשה את הבדיקה הראשונה כדי שתראו שאנחנו רציניים ..
הראשונה כמובן תהיה איזשהיא אבקת חלבון ואז נראה איך נמשיך, אז לבחירתכם.

יעשו גם בדיקות מעבדה לאנבולים ? 😆

• פותח/ת השרשור
צחוקים צחוקים אבל אם זה ילך טוב גם זה ילקח בחשבון

לא הבנתי מה אמור להתחדש בבדיקת המעבדה? איך זה יוכל לעזור לנו??

• פותח/ת השרשור
אם נגלה כדוגמא שב ISS שעולה כ80 שקלים פחות מאופטימום יש את אותם הערכים, אז למה לשלם יותר?
אם נגלה שאופטימום יש 5-10 גרם חלבון פחות, אז למה לשלם יותר?
וכו'

האם נתן לרכוש בארץ ISS?
ואם כן, באיזה חנות?

• פותח/ת השרשור
תחפש בגוגל

MRM!!! פשוט לא הגיוני שזה כזה טעים 🤘

הבנתי שבדיקה עולה 330. הייתי מתחיל אם אופטימום שיהיה REFERENCE. אני מוכן להמר כל סכום, שהם עומדים במה שהם מתחייבים על האריזה.. הם פשוט גדולים מדי, ולא רק בישראל.
אחר כך הייתי עובר למתחרים, מתחיל עם הזול ביותר לגרם חלבון, כדי למצוא אפשרות להוריד עלויות. לפחות מי שמעדיף לקנות לפי מחיר, יוכל לחפש לפי עלות לגרם חלבון (אם נתעלם מתוספי האנזימים השונים שהחברות שמות בWHEY כדי להבטיח ספיגה נאותה)

משה לקחת ברצינות את הקטע של הבדיקות כול הכבוד אימון הבא בספרינט איתך ועם מישלך אני יביא לכם כסף ליידים עדיף מאשר כול הסבטוחה של הSMS וכו..

הכי מעניין זה חלבון של אופטימום . לא נראה לי שהם ינסו להתחכם הם פשוט ענקיים והם שולטים .
בכל מקרה כדי לדעת
היו בדיקות מעבדה בעבר לאחת מהחברות האלה ?

אופטימום היא הכי נפוצה כמדומני לכן נראה שהגיוני להתחיל איתה

אגב, יוזמה מבורכת!

לא מבין תהגיון בלהתחיל עם ON עשו לו מילון בדיקות מעבדה והם היו בסדר לדעתי צריך להתחיל עם משו כמו MRM

• פותח/ת השרשור
לא מבין תהגיון בלהתחיל עם ON עשו לו מילון בדיקות מעבדה והם היו בסדר לדעתי צריך להתחיל עם משו כמו MRM
אולי עשו אבל אף אחת לא יצאה לרשת ואף פעם לא ראיתי בדיקה שלהם שמראה משהו עליהם

ISS עדיף להתחיל לפי דעתי זה אבקה שרצה חזק בארץ אפשר להשיג אותה בכול חור ובמחירים אפילו של 250 שקל ל2.3 קילו עם בדיקות המעבדה באמת יאשרו את מה שהמוצר מציעה זה יהיה חיסכון גדול לכולנו

ISS עדיף להתחיל לפי דעתי זה אבקה שרצה חזק בארץ אפשר להשיג אותה בכול חור ובמחירים אפילו של 250 שקל ל2.3 קילו עם בדיקות המעבדה באמת יאשרו את מה שהמוצר מציעה זה יהיה חיסכון גדול לכולנו
מסכים

יכול מאוד להיות שיש באבקה חלבון בצורה מספקת, אבל לא בטוח בכלל שאותו חלבון הוא איכותי כמו באבקות של חברות אחרות.

ללא ספק הייתי הולך על החלבון של אופטימום לראות עם החברה באמת אמינה כמו מה שכולם אומרים ויודעים עלייה.

מה שבאתי לכתוב,זה גם טעים מאוד השוקו והקרם עוגיות שלהם אז אם יוצא שזה גם זול וגם איכותי? רק הרווחנו..

חבר'ה אנחנו ממש נתאכזב אם נילך על אופטימום, אנחנו פשוט נידע שהם אמינים (דבר שבטוח ב-99.9%), וזה יהיה בזבוז כסף. לעומת זאת בחברות קטנות יותר כמו MRM וISS שזו באמת תעלומה אם הם אמינים או לא, שווה להשקיע את הכסף ולבדוק, ואולי נוכל לחסוך הרבה יותר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית