הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה תרצו שתהיה בדיקת המעבדה הראשונה?

מה תרצו שתהיה בדיקת המעבדה הראשונה?

• אבקת חלבון - אופטימום

הצבעות: 22 56.4%
  • אבקת חלבון - ISS

הצבעות: 11 28.2%
  • אבקת חלבון - צ'מפיון

הצבעות: 3 7.7%
  • אבקת חלבון - MRM

הצבעות: 2 5.1%
  • אבקת חלבון - BSN

הצבעות: 1 2.6%

• סה"כ מצביעים
    39
מצב
השרשור נעול
חבר'ה אנחנו ממש נתאכזב אם נילך על אופטימום, אנחנו פשוט נידע שהם אמינים (דבר שבטוח ב-99.9%), וזה יהיה בזבוז כסף. לעומת זאת בחברות קטנות יותר כמו MRM וISS שזו באמת תעלומה אם הם אמינים או לא, שווה להשקיע את הכסף ולבדוק, ואולי נוכל לחסוך הרבה יותר.
יצא דאבל:suicide:

נערך לאחרונה:
חבר'ה אנחנו ממש נתאכזב אם נילך על אופטימום, אנחנו פשוט נידע שהם אמינים (דבר שבטוח ב-99.9%), וזה יהיה בזבוז כסף. לעומת זאת בחברות קטנות יותר כמו MRM וISS שזו באמת תעלומה אם הם אמינים או לא, שווה להשקיע את הכסף ולבדוק, ואולי נוכל לחסוך הרבה יותר.
מסכים עם כל מילה...
לדעתי צריך להתחיל עם חברות קטנות כדי לראות אם שווה לקנות אותן במקום אופטימום \ צ'מפיון

הקטע הכי מצחיק שיכול ליהיות זה שפורום קטן מישראל יעשה רעש בכל העולם מהבדיקת מעבדה שתוכיח שאופטימום לא אמינים 😆 מה שלא ניראה לי יקרה אני סומך עליהם.
לפי דעתי צריך להוסיף לרשימה של ההצבעה גם את החלבון של אינטרקטיב.

• פותח/ת השרשור
גם אם אינטרקטיב יצאו אמינים אני בחיים לא יקח את זה :bad:
אני מת לבדוק שוב אל אולטימייט לראות מה קרה להם אחרי הבדיקה האחרונה.
אם אופטימום תיכשל אז האופציות הבאו יקרו:
א. יתבעו אותנו על זה שזה לא נכון, אבל המעבדה שאנחנו בודקים איתה משתמש בתקנים של ה FDA ומאושרת על ידי משרד הבריאות אז קצת יכולים לקפוץ לנו במקרה הזה, גם אם יתבעו אולי נרוויח קצת כסף ונשקיע אותם בתרומות :D
ב. יגידו שזה רק הקופסה הזו, שהיא הייתה פתוחה, שהבאנו בשקית וכו' - אז בשביל לאשש את הטענה אני לוקח קופסה סגורה לגמרי של קרם עוגיות 2.3 קילו של אופטימום כמובן (רציתי לתת את הקופסאות שלי, פאי תפוחים וsuger cookie אבל אז תגידו שזה טעמים שאין בארץ וזה לא קורה בכל הטעמים אז גם את זה הורדתי מהפרק)
ג. השרת שלנו יקרוס מרוב כל הכניסות עקב בדיקת המעבדה
ד. בכוונה ביקשתי את תוצאות הבדיקה בשפה האנגלית והעברית כדי לפרסם גם בחו"ל ולשלוח במידת הצורך למקור שזה לחברה עצמה ולראות את תגובתה במייל (מה שעושים בערך בסופלמנט פוליס ז"ל)
ה. בכל מקרה הבדיקה הבאה תיהיה אבקת חלבון ISS או MRM משהו מהזולים כדי לראות אם באמת אפשר לחסוך כסף, נתחיל מזה שאם לא נצליח להפיל את המלך, נלך על הכרישים הקטנים

אינטרקטיב על הפנים . עושה כאב בטן אחושילנגג 😲
צריך לעשות גם לTSL באלי להשתיק את המנהל המכון שלנו הוא אחד האנשים הבחירים שם בחברה ואין מצב שזה עובר את הבדיקה .

TSL ?????????? חבל על הכסף של הבדיקה זה נטו סוכר מסריח וזול חרא של אבקה שתיתי מלא מה שחילקו במר ישראל כבר כמה פעמים מה זה החרא הזה אפשר לעשות עם זה אמבטיית קצף.🤪

א. יתבעו אותנו על זה שזה לא נכון, אבל המעבדה שאנחנו בודקים איתה משתמש בתקנים של ה FDA ומאושרת על ידי משרד הבריאות אז קצת יכולים לקפוץ לנו במקרה הזה, גם אם יתבעו אולי נרוויח קצת כסף ונשקיע אותם בתרומות :D
ב. יגידו שזה רק הקופסה הזו, שהיא הייתה פתוחה, שהבאנו בשקית וכו' - אז בשביל לאשש את הטענה אני לוקח קופסה סגורה לגמרי של קרם עוגיות 2.3 קילו של אופטימום כמובן (רציתי לתת את הקופסאות שלי, פאי תפוחים וsuger cookie אבל אז תגידו שזה טעמים שאין בארץ וזה לא קורה בכל הטעמים אז גם את זה הורדתי מהפרק)
ד. בכוונה ביקשתי את תוצאות הבדיקה בשפה האנגלית והעברית כדי לפרסם גם בחו"ל ולשלוח במידת הצורך למקור שזה לחברה עצמה ולראות את תגובתה במייל (מה שעושים בערך בסופלמנט פוליס ז"ל)
ה. בכל מקרה הבדיקה הבאה תיהיה אבקת חלבון ISS או MRM משהו מהזולים כדי לראות אם באמת אפשר לחסוך כסף, נתחיל מזה שאם לא נצליח להפיל את המלך, נלך על הכרישים הקטנים

אתה סתם מטפח תקוות שב, זה לא יקרה, אני מוכן להתערב איתך ביחס של 1:20 שאופטימום אמינים. (אני מריח התערבות?)

עשו על אופטימום 1001 בדיקות מעבדה כבר.
כמונו יש המון, הם לא נופלים לדעתי באף בדיקה.

אני גם מעוניין לראות מה קורה עם אולטימייט, הטעם תות בננה שלהם ממש טעים ממה שאני זוכר (אחחח לפני הצבא)

אתה סתם מטפח תקוות שב, זה לא יקרה, אני מוכן להתערב איתך ביחס של 1:20 שאופטימום אמינים. (אני מריח התערבות?)

בוא נתחיל מזה שלפי המשקל שיש לי בבית כף שטוחה של אופטימום שוקלת 23 גרם אבקה, כף עם "בטן" שוקלת 26 גרם. מה שרשום על האריזה (תות) 29.4 , בקשר לאחוז חלבון אני לא יכול לדעת כמובן. אני לא בוטח באף אחד אני רוצה בדיקה לכל חברה שיתאפשר.

• פותח/ת השרשור
עשו על אופטימום 1001 בדיקות מעבדה כבר.
כמונו יש המון, הם לא נופלים לדעתי באף בדיקה.
שוב, שום דבר לא יצא לרשת לא ראיתי אף לא בדיקת מעבדה אחת של למוצר של אופטימום
ד"א כל מי שתרם עד עכשיו הצביע גם אופטימום ככה שהזכות בחירה שלהם בעלת השפעה רבה יותר מכל שאר האנשים..

עדיין לא תרמתי, אין כרטיס אשראי. כל דרך אחרת אני יכול. דרך אגב כמעט כל יום אני בראשון ולפעמים גם 3 פעמים.

נ.ב.. החלבון הזול ביותר הוא עדיין טונה; רוב האנשים מגבילים צריכה מחשש למתכות כבדות.
היה מעניין לבדוק את הסחורה שמוכרים בישראל (סטאר-קיסט, מותג שופרסל), אם יש אמת או שזה סתם מיתוס שמפיצים יצרני הבשר 😉

מסכים עם אלו שרשמו שקודם כל חברות שמחיר החלבון בהם יחסית די נוח
ISS,אולטמייט

אחלה, מצויין.
דרך אגב איפה הבדיקות יעשו? יש המון מעבדות...

למה? דווקא הוניל שלהם בדיוק כמו זה של MRM...
שאר הטעמים באמת לא משהו אבל לא קיבלתי מזה שום כאב בטן...
ואיפה אתה גר? אני מעדיף להביא לך את הכסף מאשר לשלוח אותו דרך בנקים SMS וכד' סתם ייקחו עמלות....

• פותח/ת השרשור
ראשל"צ, בא לך לנסוע עד אלי בשביל 20 שקלים? עזוב חבל אחי, היום העברות בנקאיות דרך האינטרנט לא לוקחים עמלות בכלל.. או 1.20 משהו כזה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית