הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חמודות עדינות

• פותח/ת השרשור שים
  • פורסם בתאריך
בואו ננסה לא להכליל, אשתי לשעבר הייתה בזבזנית גדולה שתואמת לסטיגמה, החברה הנוכחית חסכנית בטירוף לא סובלת שופינג ובקושי מוציאה כסף וגורמת לי להראות בזבזן לידה.
היא מסוג האנשים שלא מחפשים להישען על מישהו רק כי הוא גבר, זה כיף להתפנק לפעמים, אבל לא לרוץ לבזבז כי אתה נותן לה לגיטימציה כזו:)

אין פה עניין של בזבזנות, יש פה עניין של להבין אותנו ולהתחשב.
האקסית שלי גרמה לי לפדות את כל התוכניות החסכון שלי ולהוציא כספים בערמות, ומה הכי מעצבן? שבחיים היא לא העריכה מה שאני עושה בשבילה.
היום אני יודע לא להתקרב לנשים חלשות, תלותיות, בלי משמעת עצמית, בלי תשוקה לשום תחום בחיים והרצון רק לשרוד את היום.

@Pharmacist
אני מקווה שאתה (בתור אחד מכיר חומרים)
מפציר בה לעבודה עם מסכה לפנים,ושואב..

@McGregor
מה שמתחיל ככה,מתכון לאסון!

•בלי שום קשר,זוגיות מתחילה להמדד רק כאשר הילדים מגיעים,או לחץ מקניית בית
טרם שהילדים הגיעו..

@McGregor
מה שמתחיל ככה,מתכון לאסון!

•בלי שום קשר,זוגיות מתחילה להמדד רק כאשר הילדים מגיעים,או לחץ מקניית בית
טרם שהילדים הגיעו..

אתה צודק, אבל יש סימנים מקדימים, אם האישה חרוצה, חמה, משפחתית וכו' זה סימן טוב לבאות.

בכל מקרה, בגלל זה אני עדיין רווק (בן 33) לא מתכוון להתפשר.

היא מסוג האנשים שלא מחפשים להישען על מישהו רק כי הוא גבר, זה כיף להתפנק לפעמים, אבל לא לרוץ לבזבז כי אתה נותן לה לגיטימציה כזו:)

אני חושב שאנחנו מערבבים שני נושאים קצת שונים. - האם הבן/בת זוג מנצלים את הבן/בת זוג כלכלית? - האם הבן/בת זוג בזבזניים ביסודם? אשתי לשעבר אומנם הייתה בזבזנית להחריד,
אבל היא הוציאה עלי הרבה יותר ממה שאני הוצאתי עליה (בגלל שלא יכולתי לעבוד אחרי שעברתי בגלל הגבלות בויזה, בגלל שבאתי לאוסטרליה 4 חודשים בשנה ולא עבדתי בהם כי היא הרוויחה יותר ממה שאני בארץ וכו׳)

אגב החברה הנוכחית אומנם כרגע סטודנטים ומרוויחה גרוש וחצי ואני עוזר לה פה ושם (וזה בסדר לגמרי) אבל טפו טפו הצפי שהיא תסיים ללמוד היא תרוויח יותר ממני (וזה בסדר לגמרי).

אגב החברה הנוכחית אומנם כרגע סטודנטים ומרוויחה גרוש וחצי ואני עוזר לה פה ושם (וזה בסדר לגמרי) אבל טפו טפו הצפי שהיא תסיים ללמוד היא תרוויח יותר ממני (וזה בסדר לגמרי).

מה זה בסדר? זה חלוםםםםםם

מה זה בסדר? זה חלוםםםםםם
שמע זה לא פשוט כמו שזה נשמע. הייתי במצב שאני לא עובד והבת זוג כן עובדת, זה מרגיש מאוד רע, כל הוצאה מלווה באשמה ובזמן הזה דפקתי את האוטו וקיבלתי קנס ענק על מהירות (800$) וזה הרבה יותר גרוע שמישהו אחר משלם על זה.

לגבי אם הבחורה מרוויחה יותר ממך, אם זה קצת יותר, אז אין שום בעיה כי מתחלקים בהכל וזה לא ביג דיל. אם זה הרבה יותר, זה עדיין מרגיש לא בנוח כי אתה חי ברמת חיים שמוכתבת ע״י ההכנסה שלה ואם חלילה קורה משהו, אתה יחסית תלוי בה כלכלית.

אני חושב שאנחנו מערבבים שני נושאים קצת שונים. - האם הבן/בת זוג מנצלים את הבן/בת זוג כלכלית? - האם הבן/בת זוג בזבזניים ביסודם? אשתי לשעבר אומנם הייתה בזבזנית להחריד,
אבל היא הוציאה עלי הרבה יותר ממה שאני הוצאתי עליה (בגלל שלא יכולתי לעבוד אחרי שעברתי בגלל הגבלות בויזה, בגלל שבאתי לאוסטרליה 4 חודשים בשנה ולא עבדתי בהם כי היא הרוויחה יותר ממה שאני בארץ וכו׳)

דיברתי על בזבזנות תאכלס. אולי גם קצת ניצול. סתם כי זה מוכר לי מהאקסית של אח שלי. שגרו ביחד והיה להם חשבון משותף. אבל ביזבזה את רוב מה שהרוויחה והרוב נפל עליו וגם נכנס לחובות בגללה ודרשה לצאת למסעדות וכו, שם הבנתי שאני לעולם לא אהיה כזו. אחלה שיעור

• פותח/ת השרשור
את יכולה להיות כזו ,
וכל אחת כזו וגם אני אם הייתי בחורה הייתי כזו , עם בן אדם שאת שמה עליו _ _ _ , ככה עושים , לא על מישהו שאוהבים , על מישהו שיודעים שהוא כאן רק לניצול, כל אחת עושה את זה עד לגבר חייה , אם בכלל היא פוגשת את גבר חייה .

את יכולה להיות כזו ,
וכל אחת כזו וגם אני אם הייתי בחורה הייתי כזו , עם בן אדם שאת שמה עליו _ _ _ , ככה עושים , לא על מישהו שאוהבים , על מישהו שיודעים שהוא כאן רק לניצול, כל אחת עושה את זה עד לגבר חייה , אם בכלל היא פוגשת את גבר חייה .
וואו וואו וואו. איזו הכללה מוגזמת!
אם יש לך כבוד לאדם באשר הוא, ומינימום של ערכים, אתה לא תנצל בן זוג במודע, גם אם הוא לא גבר חייך. ואם יש לך גם טיפת נכונות להתבונן בעצמך יהיה אכפת לך לוודא שאתה גם לא מנצל בלי לשים לב. וזה נכון משני הצדדים. ניצול לא מוגבל לניצול כלכלי, אלא עצם הרעיון של שימוש באדם כמכשיר לסיפוק צרכים, פיזיים, רגשיים, מיניים, זה לא באמת משנה.

אם זה משנה משהו אני, לצורך העניין, לא מניחה לאנשים לשלם עליי לעולם. אלא אם כן התבססה מערכת יחסים שאני בטוחה בהדדיות שלה, ואז אני משקיעה לפחות כמו שאני מקבלת. ובטח שאני לא דורשת שישלמו עליי. ואני בטוחה שכמוני יש עוד לא מעט.

וואו וואו וואו. איזו הכללה מוגזמת!
אם יש לך כבוד לאדם באשר הוא, ומינימום של ערכים, אתה לא תנצל בן זוג במודע, גם אם הוא לא גבר חייך. ואם יש לך גם טיפת נכונות להתבונן בעצמך יהיה אכפת לך לוודא שאתה גם לא מנצל בלי לשים לב. וזה נכון משני הצדדים. ניצול לא מוגבל לניצול כלכלי, אלא עצם הרעיון של שימוש באדם כמכשיר לסיפוק צרכים, פיזיים, רגשיים, מיניים, זה לא באמת משנה.

אם זה משנה משהו אני, לצורך העניין, לא מניחה לאנשים לשלם עליי לעולם. אלא אם כן התבססה מערכת יחסים שאני בטוחה בהדדיות שלה, ואז אני משקיעה לפחות כמו שאני מקבלת. ובטח שאני לא דורשת שישלמו עליי. ואני בטוחה שכמוני יש עוד לא מעט.
מסכימה לחלוטין

אנחנו נכנסים כאן לפינות...
כבר לפני כמה שנים טובות,לא כל הבחורות
אבל הרוב,היו מסתכלות כמה זמן יחזיק ״הארנק״ של הבחור.
ברגע שנגמר הופ היא נעלמת
מאידך יש בחורים שלא היה אכפת להם.

בחורות רוצות לנצל ושאין מה לנצל אז לחפש משהו או מישהו אחר לנצל
וזה כדי שלא יצטרכו להתמודד עם רגשות

בחורים רוצים לזיין וכשאין מה לזיין אז לחפש משהו או מישהו אחר לזיין
וזה כדי שלא יצטרכו להתמודד עם רגשות

חחחחחח.. אני לא מאמינה שאנשים כותבים דברים כאלו ברצינות 🤦‍♂️

או שאני זו שחיה בסרט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית