עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אישתך לשעבר מישראל ועכשיו אתה עם אוסטרלית ..
צריך לדעת עם מי להתחתןתודה לאלוהים שגרם לי להתפכח שנייה לפני שהתחתנתי עם האקסית שלי.
🤣🤣🤣 הלכת רחוקגם האקסית וגם הנוכחית אוסטרליות... הסיבה שאני גר באוסטרליה היא אשתי לשעבר
היא מסוג האנשים שלא מחפשים להישען על מישהו רק כי הוא גבר, זה כיף להתפנק לפעמים, אבל לא לרוץ לבזבז כי אתה נותן לה לגיטימציה כזו:)בואו ננסה לא להכליל, אשתי לשעבר הייתה בזבזנית גדולה שתואמת לסטיגמה, החברה הנוכחית חסכנית בטירוף לא סובלת שופינג ובקושי מוציאה כסף וגורמת לי להראות בזבזן לידה.
@McGregor
מה שמתחיל ככה,מתכון לאסון!
•בלי שום קשר,זוגיות מתחילה להמדד רק כאשר הילדים מגיעים,או לחץ מקניית בית
טרם שהילדים הגיעו..
היא מסוג האנשים שלא מחפשים להישען על מישהו רק כי הוא גבר, זה כיף להתפנק לפעמים, אבל לא לרוץ לבזבז כי אתה נותן לה לגיטימציה כזו:)
אגב החברה הנוכחית אומנם כרגע סטודנטים ומרוויחה גרוש וחצי ואני עוזר לה פה ושם (וזה בסדר לגמרי) אבל טפו טפו הצפי שהיא תסיים ללמוד היא תרוויח יותר ממני (וזה בסדר לגמרי).
שמע זה לא פשוט כמו שזה נשמע. הייתי במצב שאני לא עובד והבת זוג כן עובדת, זה מרגיש מאוד רע, כל הוצאה מלווה באשמה ובזמן הזה דפקתי את האוטו וקיבלתי קנס ענק על מהירות (800$) וזה הרבה יותר גרוע שמישהו אחר משלם על זה.מה זה בסדר? זה חלוםםםםםם
אני חושב שאנחנו מערבבים שני נושאים קצת שונים. - האם הבן/בת זוג מנצלים את הבן/בת זוג כלכלית? - האם הבן/בת זוג בזבזניים ביסודם? אשתי לשעבר אומנם הייתה בזבזנית להחריד,
אבל היא הוציאה עלי הרבה יותר ממה שאני הוצאתי עליה (בגלל שלא יכולתי לעבוד אחרי שעברתי בגלל הגבלות בויזה, בגלל שבאתי לאוסטרליה 4 חודשים בשנה ולא עבדתי בהם כי היא הרוויחה יותר ממה שאני בארץ וכו׳)
וואו וואו וואו. איזו הכללה מוגזמת!את יכולה להיות כזו ,
וכל אחת כזו וגם אני אם הייתי בחורה הייתי כזו , עם בן אדם שאת שמה עליו _ _ _ , ככה עושים , לא על מישהו שאוהבים , על מישהו שיודעים שהוא כאן רק לניצול, כל אחת עושה את זה עד לגבר חייה , אם בכלל היא פוגשת את גבר חייה .
מסכימה לחלוטיןוואו וואו וואו. איזו הכללה מוגזמת!
אם יש לך כבוד לאדם באשר הוא, ומינימום של ערכים, אתה לא תנצל בן זוג במודע, גם אם הוא לא גבר חייך. ואם יש לך גם טיפת נכונות להתבונן בעצמך יהיה אכפת לך לוודא שאתה גם לא מנצל בלי לשים לב. וזה נכון משני הצדדים. ניצול לא מוגבל לניצול כלכלי, אלא עצם הרעיון של שימוש באדם כמכשיר לסיפוק צרכים, פיזיים, רגשיים, מיניים, זה לא באמת משנה.
אם זה משנה משהו אני, לצורך העניין, לא מניחה לאנשים לשלם עליי לעולם. אלא אם כן התבססה מערכת יחסים שאני בטוחה בהדדיות שלה, ואז אני משקיעה לפחות כמו שאני מקבלת. ובטח שאני לא דורשת שישלמו עליי. ואני בטוחה שכמוני יש עוד לא מעט.