הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חמודות עדינות

• פותח/ת השרשור שים
  • פורסם בתאריך
בחורות רוצות לנצל ושאין מה לנצל אז לחפש משהו או מישהו אחר לנצל
וזה כדי שלא יצטרכו להתמודד עם רגשות
אני חושבת שאתה צריך לבדוק עם מי אתה יוצא. אם אלו הבחורות שיצאת איתן,כנראה הבעיה היא בך.

אני חושבת שאתה צריך לבדוק עם מי אתה יוצא. אם אלו הבחורות שיצאת איתן,כנראה הבעיה היא בך.
קלאסה. כשנשים מתנהגות לא בסדר זאת אשמת הגבר.

הוא היה צריך לשכור בלש פרטי לרגל אחריהן.

בחורים רוצים לזיין וכשאין מה לזיין אז לחפש משהו או מישהו אחר לזיין

חחחחחח.. אני לא מאמינה שאנשים כותבים דברים כאלו ברצינות 🤦‍♂️

או שאני זו שחיה בסרט?
וואו וואו וואו. איזו הכללה מוגזמת!
אם יש לך כבוד לאדם באשר הוא, ומינימום של ערכים, אתה לא תנצל בן זוג במודע, גם אם הוא לא גבר חייך. ואם יש לך גם טיפת נכונות להתבונן בעצמך יהיה אכפת לך לוודא שאתה גם לא מנצל בלי לשים לב. וזה נכון משני הצדדים. ניצול לא מוגבל לניצול כלכלי, אלא עצם הרעיון של שימוש באדם כמכשיר לסיפוק צרכים, פיזיים, רגשיים, מיניים, זה לא באמת משנה.

אם זה משנה משהו אני, לצורך העניין, לא מניחה לאנשים לשלם עליי לעולם. אלא אם כן התבססה מערכת יחסים שאני בטוחה בהדדיות שלה, ואז אני משקיעה לפחות כמו שאני מקבלת. ובטח שאני לא דורשת שישלמו עליי. ואני בטוחה שכמוני יש עוד לא מעט.

בחורים רוצים לזיין וכשאין מה לזיין אז לחפש משהו או מישהו אחר לזיין

חחחחחח.. אני לא מאמינה שאנשים כותבים דברים כאלו ברצינות 🤦‍♂️

או שאני זו שחיה בסרט?
איזו סתירה מוגזמת 🤦‍♂️

אם יש לך כבוד לאדם באשר הוא, ומינימום של ערכים, אתה לא תנצל בן זוג במודע, גם אם הוא לא גבר חייך. ואם יש לך גם טיפת נכונות להתבונן בעצמך יהיה אכפת לך לוודא שאתה גם לא מנצל בלי לשים לב

ווא ווא ווא כמה אם ואם ואם .. אני אמרתי מה ההתנהגות של 90% מהנשים , ממבט עיניי בסביבתי זה ניראה יותר מ90% אבל אני לא רוצה להכליל אז מוריד קצת , ואת ניסית להוציא מההכללה אבל כל ה - אם ואם שלך .. יוצא שמעל ל90% לא נכלל באימים שלך 🤣

ווא ווא ווא כמה אם ואם ואם .. אני אמרתי מה ההתנהגות של 90% מהנשים , ממבט עיניי בסביבתי זה ניראה יותר מ90% אבל אני לא רוצה להכליל אז מוריד קצת , ואת ניסית להוציא מההכללה אבל כל ה - אם ואם שלך .. יוצא שמעל ל90% לא נכלל באימים שלך 🤣
לא יודע אם 90% זה נכון (או 99%), אבל בהחלט נקודה טובה לגבי "אם ואם" 😃

אני אמרתי מה ההתנהגות של 90% מהנשים , ממבט עיניי בסביבתי זה ניראה יותר מ90% אבל אני לא רוצה להכליל אז מוריד קצת
תשמע אתה מגזים אח יקר..

הרבה יותר גברים מנצלים נשים,ולצערי גם אני בעוונותי.

אולי הסביבה שלך חריגה קצת,לא יודע מה להגיד

שמעי.. לכל מטבע יש שני צדדים.
בוודאי, לא באתי בהאשמות, אבל אם הוא מדבר ברבים ומכליל את רובן, אולי הוא גורם להן להתנהג ככה או מצייר ככה את המציאות שלו, או לא יודע לבחור נשים. לא חסר זבל לפה או לפה

לא יודע אם 90% זה נכון (או 99%), אבל בהחלט נקודה טובה לגבי "אם ואם" 😃
אוקיי, מצרפת קטע קצר שנוגע בדיוק בכל זה והוא משקף כמעט במדויק את מה שאני חושבת, לפחות הקטעים שהדגשתי.
view

קטע 1
view

קטע 2
מתוך Awareness של Anthony DaMello
ספר מומלץ בלי קשר בעיניי.

ואם זה עדיין לא ברור, מה שניסיתי לומר זה שבואו נוותר על ההסתכלות הצרה של נשים הן כאלו וגברים הם כאלו, ונבין שכולנו בני אדם, קטנים, אנוכיים, אינטרסנטיים, וזו מחלה של כולנו. משום מה נוח לגברים לדבר על נשים, כמה נצלניות הן, ולנשים לדבר על גברים, כמה הם לא רואים שום דבר חוץ מאת עצמם.
אבל האמת היא שכל אחד שמתלונן על ציבור שלם בצורה כזו מוזמן לעשות בדק בית עם עצמו, ואני רוצה לראות את האחד שבכנות יוכל להגיד שהוא לא מונע מאינטרס וחיפוש תועלת עצמית במערכות היחסים שלו.
זה לא קיים.

כי אדם שמספיק ער ומפותח רוחנית כדי לעבוד על הפגמים שלו ולנסות להיות בתוך קשר, כל קשר, ממקום נקי וחף מאינטרס (או לפחות מקום שמנסה להיות נקי ומתוך כך ער לאנוכיות שלו עצמו) כבר לא מדבר בצורה כזו.
אני לגמרי עומדת מאחורי מה שאני אומרת. מאמינה בזה בלב שלם.

אז זה לא הם. זה אנחנו. זה לא נשים vs. גברים. זה המין האנושי וחולשותיו.
וזה מה שניסיתי להגיד, באמת זה אוסף של 'אימים' שמוציא אולי את רובה של האנושות, אבל זה נכון לנשים וגברים כאחד. גברים מנצלים כמו שנשים מנצלות.
אבל אני עדיין רוצה להאמין שיש מספיק אנשים שעובדים על עצמם, שמחפשים טוב יותר, שאינם מושלמים אבל נמצאים איפשהו בדרך למקום נקי יותר. כל אחד במקומו.
ולהיות במקום שאכפת לו לא לנצל במודע זה מקום בסיסי שגם אם הוא לא נחלת הרוב, הוא עדיין נחלת רבים. ולכן זו הכללה מוגזמת.

איזו סתירה מוגזמת 🤦‍♂️
זה נכתב באירוניה 🤦‍♂️
אגב, שים לב שה'אם על אם' התייחס לשני מקרים:
1. ניצול במודע - שלזה מספיק רק כבוד וערכים בסיסיים ואי לכך זה מקרה פחות רווח. אני מקווה ומאמינה שרובנו לא מנצלים במודע. בטח לא בצורה הקיצונית שתיארת.
2. ניצול לא מודע - שפה באמת נדרש יותר ונראה שרוב מוחלט האנשים לוקים בזה, מי יותר ומי פחות.

ואני רוצה לראות את האחד שבכנות יוכל להגיד שהוא לא מונע מאינטרס וחיפוש תועלת עצמית במערכות היחסים שלו.
זה לא קיים.
... הצחקת אותי (סוג של).

"They're as bad as you are." ממש...

"מספיק אנשים שעובדים על עצמם..." אני כבר לא כלכך רואה מה הטעם. האופטימיות שלך נשמעת לי כמו השיר friday של rebecca black.

נערך לאחרונה:
ואני רוצה לראות את האחד שבכנות יוכל להגיד שהוא לא מונע מאינטרס וחיפוש תועלת עצמית במערכות היחסים שלו.
זה לא קיים.
... הצחקת אותי (סוג של).

"They're as bad as you are." ממש...
אחד שמתלונן על אנוכיות ציבור שלם כאילו הוא הקורבן בסיפור, ויכול לומר בכנות שהוא חף מזה. אל תנתק את הדברים מהקשרם.

מה שהתכוונתי לומר, הוא שהנדירים שקיימים שלא מונעים מאינטרסים, והרבים יותר שקיימים שמנסים להתנקות מהאנוכיות הזו, והרבים עוד יותר שלפחות מודעים לאנוכיות שלהם עצמם,
כבר לא מדברים בצורה כזו של "הם.. והם.."

ושדיבור בצורה כזו מלמד יותר ממשהו על מה שאתה בעצמך.
חשבתי שהייתי ברורה.
"מספיק אנשים שעובדים על עצמם..." אני כבר לא כלכך רואה מה הטעם. האופטימיות שלך נשמעת לי כמו השיר friday של rebecca black.
יש טעם. לכן כתבתי, מה שהקפתי שם משקף היטב את מה שאני חושבת, אבל אני לא מזדהה עם הקטע כולו. אני כן מאמינה שבכולנו ניצוץ של טוב, ומה לעשות, גם קליפה ענקית של אגו. אז כשאתה מסתכל על הקליפה הזו, בך ובאחרים, אז כן "they're as bad as you are". אבל העובדה שאולי לעולם לא אשתחרר לחלוטין מכבלי האגו לא בהכרח אומרת שאין לי לאן לשאוף ולהתקדם. לגלות את הטוב שקיים בך, ולסלק לפחות קצת מהקליפה שמכסה עליו, זו בעיניי מטרה ראויה לשמה גם אם היא לא תגיע לעולם להגשמה מושלמת.

הלוואי והייתי יכולה לומר באמת ובתמים שאני לא נותנת לאנשים לשלם עליי. אבל מפה ועד לנצל אותם זה כבר ממש ממש לא אני.
יצאתי בחיי רק עם 2 בחורים, ועם שניהם סיימתי ברגע שהבנתי שזה-לא-זה (תוך שבוע-שבועיים)
באופן כללי אני לא בנאדם בזבזן, ולא דורשת רמת חיים גבוהה במיוחד, אני נהנית מהדברים הפשוטים.
מצד שני, בתור בחורה אני לא רוצה שיתקמצנו עליי, כמו גם שאני לא רוצה שיחשבו שאפשר לקנות אותי בכסף...
אם אני הולכת להתחתן עם באנדם אני רוצה שזה יהיה מתוך אהבה והערכה כלפיו, ולא כלפי הכסף שלו.
היום יש מן תרבות כזו של "השתמש וזרוק." אם זה בבגדים, כלים חד"פ, פלאפונים, או לצערנו סטוצים, או בחורות שמנצלות גברים בשביל כסף....
תכלס זה ממש עצוב, אבל זה המצב. וצריך לשים לב לזה ולא להגיע למצבים כאלה כי זה פוגע בחברה, בסביבה, אפילו בטבע. בהכל בעצם.

לא עלה לך טוב הקישורים .. הם לא מובילים לכלום ..
אבל טוב שכתבת בהמשך את ההבהרות שלך אז הבנתי מה את מצוטטת , רק לא הבנתי למה תייגת את מה שאני כתבתי 😄 אין שם שום שלילה למה שכתבתי .
אני לא הבעתי דעה אני מסתכל מה קורה סביבי וכתבתי לכם את זה כאן .
זה לא דעתי , בגלל שאני מאמין לך שאת לא כזאת כתבתי מהתחלה -
את יכולה להיות כזו ,
וכל אחת כזו וגם אני אם הייתי בחורה הייתי כזו , עם בן אדם שאת שמה עליו _ _ _ , ככה עושים , לא על מישהו שאוהבים , על מישהו שיודעים שהוא כאן רק לניצול, כל אחת עושה את זה עד לגבר חייה , אם בכלל היא פוגשת את גבר חייה .
שאת לא כזו - את יכולה להצטרף לעולם (מעל90%) ולהיות כזו ו"לנצל" את המצב כיום , לא יפגע באהבת ליבך האמיתית בעתיד , ואת יכולה שלא . אין בעיה .

אין קשר בין הציטוטים מהספר למה שאני כתבתי , הספר ההיפך מחזק את מה שכתבתי ומה שאני מאמין בו שכמעט כל 1 כזאת כשתגיע לאהוב ליבה היא כבר לא תתנהג כך . את יכולה באמת להמשיך להתווכח כאן עם חברים שבאמת אני מבין מהם - חושבים שזה העולם האמיתי , לא מה שאמרתי שיש אהבה אמיתית ! בינתיים עד אליה 👏נהנות . ונכון הנהנות בינתיים הזה גורם לגברים לחשוב שאלו הבנות של היום 🙁 זה בסדר אני יודע שלא .
מה שכן קורה יותר ויותר אבל עדיין באחוז קטן - לא כולם מגיעים/ות לאהוב ליבנו, כבר מגיעים לגיל שלא מוצאים ואז השאלה נהיית יותר לחוצה אהבה או כסף ?! שאלת השאלות (כל 1 לעצמו כן לא עוד ויכוח) .

לא עלה לך טוב הקישורים .. הם לא מובילים לכלום ..
אבל טוב שכתבת בהמשך את ההבהרות שלך אז הבנתי מה את מצוטטת , רק לא הבנתי למה תייגת את מה שאני כתבתי 😄 אין שם שום שלילה למה שכתבתי .
אני לא הבעתי דעה אני מסתכל מה קורה סביבי וכתבתי לכם את זה כאן .
זה לא דעתי , בגלל שאני מאמין לך שאת לא כזאת כתבתי מהתחלה -

שאת לא כזו - את יכולה להצטרף לעולם (מעל90%) ולהיות כזו ו"לנצל" את המצב כיום , לא יפגע באהבת ליבך האמיתית בעתיד , ואת יכולה שלא . אין בעיה .

אין קשר בין הציטוטים מהספר למה שאני כתבתי , הספר ההיפך מחזק את מה שכתבתי ומה שאני מאמין בו שכמעט כל 1 כזאת כשתגיע לאהוב ליבה היא כבר לא תתנהג כך . את יכולה באמת להמשיך להתווכח כאן עם חברים שבאמת אני מבין מהם - חושבים שזה העולם האמיתי , לא מה שאמרתי שיש אהבה אמיתית ! בינתיים עד אליה 👏נהנות . ונכון הנהנות בינתיים הזה גורם לגברים לחשוב שאלו הבנות של היום 🙁 זה בסדר אני יודע שלא .
מה שכן קורה יותר ויותר אבל עדיין באחוז קטן - לא כולם מגיעים/ות לאהוב ליבנו, כבר מגיעים לגיל שלא מוצאים ואז השאלה נהיית יותר לחוצה אהבה או כסף ?! שאלת השאלות (כל 1 לעצמו כן לא עוד ויכוח) .
חחחחחח.. האמת שהייתי קצת שיכורה אתמול. קוראת עכשיו ו- איזו אכילת ראש מצידי 🤣🤣
אם כי זה באמת באמת מה שאני חושבת.

כנראה שאכן לא הבנתי אותך נכון. קראתי את מה שכתבת עם דגשים אחרים (מה שאני שמעתי הוא משהו כזה: "כל בחורה תנצל כל גבר שהיא יוצאת איתו והוא לא בוודאות גבר חייה, כי אם זה לא גבר חייה אז היא תשים עליו *** ולמה לא לנצל. וגם אני אם הייתי בחורה הייתי מתנהג ככה"). כנראה שטעיתי.

(ועל זה ניסיתי להגיד שניצול מודע לא כזה רווח כמו שאתה מנסה לצייר ושניצול לא מודע או קשר מבוסס אינטרסים (פיזיים, רגשיים, כלכליים, מיניים) עלול להיות נחלת כולנו. ואין מה להתרגש מזה או לנסות להשליך את זה על ציבור מסוים, אלא יותר להפנות את המבט אל עצמי ולעשות בדק בית איפה אני בכל הסיפור הזה. אבל שוב, כנראה שטעיתי בהבנת דבריך 😃 מתנצלת).

*הקישור הוא לדרייב כי אני קצת עצלנית לנסות דרכים אחרות, וכפי שאני רואה הוא תקין.

**ולא, לא עוד ויכוח.. 🤣 הצורה שבה דיונים מתגלגלים פה פשוט בידור חח.. אבל נותן חומר למחשבה. עבורי לפחות

נערך לאחרונה:
קלאסה. כשנשים מתנהגות לא בסדר זאת אשמת הגבר.

הוא היה צריך לשכור בלש פרטי לרגל אחריהן.
לא ראיתי את התמונות. לשמחתי הרבה, יש לי אינטרנט עם הגנה.
אני חייב להגיד שאתה צודק.
התרבות כיום היא כזאת:
גבר בוגד:
"שטוף זימה, לא יכול להתמודד עם היצרים שלו, מגעיל, חלש"
אשה בוגדת:
"הגבר היה צריך לשים לב מה קורה עם אשתו. לא סתם נשים בוגדות"
ברור שאני לא מכליל ולא מפנה תגובה זו כלפי אף אחת באשכול, אבל כך זו התרבות כיום, בעיניי.
אם יש לך כבוד לאדם באשר הוא, ומינימום של ערכים, אתה לא תנצל בן זוג במודע, גם אם הוא לא גבר חייך. ואם יש לך גם טיפת נכונות להתבונן בעצמך יהיה אכפת לך לוודא שאתה גם לא מנצל בלי לשים לב. וזה נכון משני הצדדים. ניצול לא מוגבל לניצול כלכלי, אלא עצם הרעיון של שימוש באדם כמכשיר לסיפוק צרכים, פיזיים, רגשיים, מיניים, זה לא באמת משנה.

אם זה משנה משהו אני, לצורך העניין, לא מניחה לאנשים לשלם עליי לעולם. אלא אם כן התבססה מערכת יחסים שאני בטוחה בהדדיות שלה, ואז אני משקיעה לפחות כמו שאני מקבלת. ובטח שאני לא דורשת שישלמו עליי. ואני בטוחה שכמוני יש עוד לא מעט.
בחורות הן יצורים נפלאים, אבל הן לא מלאכיות של מוסר.
בחורה יכולה לשקר לך, להשתמש במניפולציות, לנצל אותך, ולזרוק אותך כשתפגוש מישהו "נוצץ" יותר ולא תרגיש על זה שום חרטה. זו לא אשמתה, כך המוח שלהן פועל. הן מונעות מרגשות. זה כמו גבר שאתמול בערב יצא והתחיל עם מישהי. היא נתנה לו את המספר שלה, ויום למחרת הבחורה לא עונה ולא חוזרת לבחור. זה רוע לב? ממש לא. הגבר פשוט לא בנה מספיק נוחות עם הבחורה, והרגש שהיא הרגישה כלפיו אתמול דעך, ועכשיו היא גם מרגישה לא בנוח, בדיוק כמו ערב לפני.. אז למה שתענה למישהו שממילא לא הרגישה בנוח איתו מלכתחילה?
אגב, יפה שאת לא נותנת לבחורים לשלב עלייך. אני נותן לבחורות שאני יוצא איתן לשלם עליי (אמיתי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית