עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לא,את בסדר. אני בצד שלכן דווקאאו שאני זו שחיה בסרט?
אני חושבת שאתה צריך לבדוק עם מי אתה יוצא. אם אלו הבחורות שיצאת איתן,כנראה הבעיה היא בך.בחורות רוצות לנצל ושאין מה לנצל אז לחפש משהו או מישהו אחר לנצל
וזה כדי שלא יצטרכו להתמודד עם רגשות
קלאסה. כשנשים מתנהגות לא בסדר זאת אשמת הגבר.אני חושבת שאתה צריך לבדוק עם מי אתה יוצא. אם אלו הבחורות שיצאת איתן,כנראה הבעיה היא בך.
בחורים רוצים לזיין וכשאין מה לזיין אז לחפש משהו או מישהו אחר לזיין
חחחחחח.. אני לא מאמינה שאנשים כותבים דברים כאלו ברצינות 🤦♂️
או שאני זו שחיה בסרט?
וואו וואו וואו. איזו הכללה מוגזמת!
אם יש לך כבוד לאדם באשר הוא, ומינימום של ערכים, אתה לא תנצל בן זוג במודע, גם אם הוא לא גבר חייך. ואם יש לך גם טיפת נכונות להתבונן בעצמך יהיה אכפת לך לוודא שאתה גם לא מנצל בלי לשים לב. וזה נכון משני הצדדים. ניצול לא מוגבל לניצול כלכלי, אלא עצם הרעיון של שימוש באדם כמכשיר לסיפוק צרכים, פיזיים, רגשיים, מיניים, זה לא באמת משנה.
אם זה משנה משהו אני, לצורך העניין, לא מניחה לאנשים לשלם עליי לעולם. אלא אם כן התבססה מערכת יחסים שאני בטוחה בהדדיות שלה, ואז אני משקיעה לפחות כמו שאני מקבלת. ובטח שאני לא דורשת שישלמו עליי. ואני בטוחה שכמוני יש עוד לא מעט.
איזו סתירה מוגזמת 🤦♂️בחורים רוצים לזיין וכשאין מה לזיין אז לחפש משהו או מישהו אחר לזיין
חחחחחח.. אני לא מאמינה שאנשים כותבים דברים כאלו ברצינות 🤦♂️
או שאני זו שחיה בסרט?
נראה לי שזה נכתב באירוניה.איזו סתירה מוגזמת 🤦♂️
וואו וואו וואו. איזו הכללה מוגזמת!
אם יש לך כבוד לאדם באשר הוא, ומינימום של ערכים, אתה לא תנצל בן זוג במודע, גם אם הוא לא גבר חייך. ואם יש לך גם טיפת נכונות להתבונן בעצמך יהיה אכפת לך לוודא שאתה גם לא מנצל בלי לשים לב
לא יודע אם 90% זה נכון (או 99%), אבל בהחלט נקודה טובה לגבי "אם ואם" 😃ווא ווא ווא כמה אם ואם ואם .. אני אמרתי מה ההתנהגות של 90% מהנשים , ממבט עיניי בסביבתי זה ניראה יותר מ90% אבל אני לא רוצה להכליל אז מוריד קצת , ואת ניסית להוציא מההכללה אבל כל ה - אם ואם שלך .. יוצא שמעל ל90% לא נכלל באימים שלך 🤣
לא, כי אתה נותן להן לגיטימציה להתנהג ככהקלאסה. כשנשים מתנהגות לא בסדר זאת אשמת הגבר.
הוא היה צריך לשכור בלש פרטי לרגל אחריהן.
כי הרי ידוע שלנשים אין שום יכולת להיות אחראיות למעשים שלהן.לא, כי אתה נותן להן לגיטימציה להתנהג ככה
שמעי.. לכל מטבע יש שני צדדים.לא, כי אתה נותן להן לגיטימציה להתנהג ככה
תשמע אתה מגזים אח יקר..אני אמרתי מה ההתנהגות של 90% מהנשים , ממבט עיניי בסביבתי זה ניראה יותר מ90% אבל אני לא רוצה להכליל אז מוריד קצת
בוודאי, לא באתי בהאשמות, אבל אם הוא מדבר ברבים ומכליל את רובן, אולי הוא גורם להן להתנהג ככה או מצייר ככה את המציאות שלו, או לא יודע לבחור נשים. לא חסר זבל לפה או לפהשמעי.. לכל מטבע יש שני צדדים.
אתה ב2020 חבר, זה כבר הפוך לגמריתשמע אתה מגזים אח יקר..
הרבה יותר גברים מנצלים נשים,ולצערי גם אני בעוונותי.
אולי הסביבה שלך חריגה קצת,לא יודע מה להגיד
ווא ווא ווא כמה אם ואם ואם .. אני אמרתי מה ההתנהגות של 90% מהנשים , ממבט עיניי בסביבתי זה ניראה יותר מ90% אבל אני לא רוצה להכליל אז מוריד קצת , ואת ניסית להוציא מההכללה אבל כל ה - אם ואם שלך .. יוצא שמעל ל90% לא נכלל באימים שלך 🤣
אוקיי, מצרפת קטע קצר שנוגע בדיוק בכל זה והוא משקף כמעט במדויק את מה שאני חושבת, לפחות הקטעים שהדגשתי.לא יודע אם 90% זה נכון (או 99%), אבל בהחלט נקודה טובה לגבי "אם ואם" 😃
זה נכתב באירוניה 🤦♂️איזו סתירה מוגזמת 🤦♂️
... הצחקת אותי (סוג של).ואני רוצה לראות את האחד שבכנות יוכל להגיד שהוא לא מונע מאינטרס וחיפוש תועלת עצמית במערכות היחסים שלו.
זה לא קיים.
אחד שמתלונן על אנוכיות ציבור שלם כאילו הוא הקורבן בסיפור, ויכול לומר בכנות שהוא חף מזה. אל תנתק את הדברים מהקשרם.... הצחקת אותי (סוג של).ואני רוצה לראות את האחד שבכנות יוכל להגיד שהוא לא מונע מאינטרס וחיפוש תועלת עצמית במערכות היחסים שלו.
זה לא קיים.
"They're as bad as you are." ממש...
יש טעם. לכן כתבתי, מה שהקפתי שם משקף היטב את מה שאני חושבת, אבל אני לא מזדהה עם הקטע כולו. אני כן מאמינה שבכולנו ניצוץ של טוב, ומה לעשות, גם קליפה ענקית של אגו. אז כשאתה מסתכל על הקליפה הזו, בך ובאחרים, אז כן "they're as bad as you are". אבל העובדה שאולי לעולם לא אשתחרר לחלוטין מכבלי האגו לא בהכרח אומרת שאין לי לאן לשאוף ולהתקדם. לגלות את הטוב שקיים בך, ולסלק לפחות קצת מהקליפה שמכסה עליו, זו בעיניי מטרה ראויה לשמה גם אם היא לא תגיע לעולם להגשמה מושלמת."מספיק אנשים שעובדים על עצמם..." אני כבר לא כלכך רואה מה הטעם. האופטימיות שלך נשמעת לי כמו השיר friday של rebecca black.
שאת לא כזו - את יכולה להצטרף לעולם (מעל90%) ולהיות כזו ו"לנצל" את המצב כיום , לא יפגע באהבת ליבך האמיתית בעתיד , ואת יכולה שלא . אין בעיה .את יכולה להיות כזו ,
וכל אחת כזו וגם אני אם הייתי בחורה הייתי כזו , עם בן אדם שאת שמה עליו _ _ _ , ככה עושים , לא על מישהו שאוהבים , על מישהו שיודעים שהוא כאן רק לניצול, כל אחת עושה את זה עד לגבר חייה , אם בכלל היא פוגשת את גבר חייה .
חחחחחח.. האמת שהייתי קצת שיכורה אתמול. קוראת עכשיו ו- איזו אכילת ראש מצידי 🤣🤣לא עלה לך טוב הקישורים .. הם לא מובילים לכלום ..
אבל טוב שכתבת בהמשך את ההבהרות שלך אז הבנתי מה את מצוטטת , רק לא הבנתי למה תייגת את מה שאני כתבתי 😄 אין שם שום שלילה למה שכתבתי .
אני לא הבעתי דעה אני מסתכל מה קורה סביבי וכתבתי לכם את זה כאן .
זה לא דעתי , בגלל שאני מאמין לך שאת לא כזאת כתבתי מהתחלה -
שאת לא כזו - את יכולה להצטרף לעולם (מעל90%) ולהיות כזו ו"לנצל" את המצב כיום , לא יפגע באהבת ליבך האמיתית בעתיד , ואת יכולה שלא . אין בעיה .
אין קשר בין הציטוטים מהספר למה שאני כתבתי , הספר ההיפך מחזק את מה שכתבתי ומה שאני מאמין בו שכמעט כל 1 כזאת כשתגיע לאהוב ליבה היא כבר לא תתנהג כך . את יכולה באמת להמשיך להתווכח כאן עם חברים שבאמת אני מבין מהם - חושבים שזה העולם האמיתי , לא מה שאמרתי שיש אהבה אמיתית ! בינתיים עד אליה 👏נהנות . ונכון הנהנות בינתיים הזה גורם לגברים לחשוב שאלו הבנות של היום 🙁 זה בסדר אני יודע שלא .
מה שכן קורה יותר ויותר אבל עדיין באחוז קטן - לא כולם מגיעים/ות לאהוב ליבנו, כבר מגיעים לגיל שלא מוצאים ואז השאלה נהיית יותר לחוצה אהבה או כסף ?! שאלת השאלות (כל 1 לעצמו כן לא עוד ויכוח) .
לא ראיתי את התמונות. לשמחתי הרבה, יש לי אינטרנט עם הגנה.קלאסה. כשנשים מתנהגות לא בסדר זאת אשמת הגבר.
הוא היה צריך לשכור בלש פרטי לרגל אחריהן.
בחורות הן יצורים נפלאים, אבל הן לא מלאכיות של מוסר.וואו וואו וואו. איזו הכללה מוגזמת!
אם יש לך כבוד לאדם באשר הוא, ומינימום של ערכים, אתה לא תנצל בן זוג במודע, גם אם הוא לא גבר חייך. ואם יש לך גם טיפת נכונות להתבונן בעצמך יהיה אכפת לך לוודא שאתה גם לא מנצל בלי לשים לב. וזה נכון משני הצדדים. ניצול לא מוגבל לניצול כלכלי, אלא עצם הרעיון של שימוש באדם כמכשיר לסיפוק צרכים, פיזיים, רגשיים, מיניים, זה לא באמת משנה.
אם זה משנה משהו אני, לצורך העניין, לא מניחה לאנשים לשלם עליי לעולם. אלא אם כן התבססה מערכת יחסים שאני בטוחה בהדדיות שלה, ואז אני משקיעה לפחות כמו שאני מקבלת. ובטח שאני לא דורשת שישלמו עליי. ואני בטוחה שכמוני יש עוד לא מעט.