עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מבין..אחד שמתלונן על אנוכיות ציבור שלם כאילו הוא הקורבן בסיפור, ויכול לומר בכנות שהוא חף מזה. אל תנתק את הדברים מהקשרם.
מה שהתכוונתי לומר, הוא שהנדירים שקיימים שלא מונעים מאינטרסים, והרבים יותר שקיימים שמנסים להתנקות מהאנוכיות הזו, והרבים עוד יותר שלפחות מודעים לאנוכיות שלהם עצמם,
כבר לא מדברים בצורה כזו של "הם.. והם.."
ושדיבור בצורה כזו מלמד יותר ממשהו על מה שאתה בעצמך.
חשבתי שהייתי ברורה.
יש טעם. לכן כתבתי, מה שהקפתי שם משקף היטב את מה שאני חושבת, אבל אני לא מזדהה עם הקטע כולו. אני כן מאמינה שבכולנו ניצוץ של טוב, ומה לעשות, גם קליפה ענקית של אגו. אז כשאתה מסתכל על הקליפה הזו, בך ובאחרים, אז כן "they're as bad as you are". אבל העובדה שאולי לעולם לא אשתחרר לחלוטין מכבלי האגו לא בהכרח אומרת שאין לי לאן לשאוף ולהתקדם. לגלות את הטוב שקיים בך, ולסלק לפחות קצת מהקליפה שמכסה עליו, זו בעיניי מטרה ראויה לשמה גם אם היא לא תגיע לעולם להגשמה מושלמת.
אז אם עכשיו אני ואת יוצאים ואני מנצל אותך מכל הבחינות:לא, כי אתה נותן להן לגיטימציה להתנהג ככה
אני לא מתיימר להיות מבין גדול בתחום, אבל לא נראה לי שאתה לא אמור להימשך לאשתךשימו לב לפצצה הבאה!
התחתנתי בראש ובראשנה לעשות כבוד להורים!
(למזלי אבא שלי עוד זכה להיות,את הילדים הוא לא ראה(נפטר דום לב)
נכון היתה אהבה פעם,עם הזמן זה מתפוגג
אהבה,חיבה,המשכות כל זה נעלם
העיקר לנסות לחיות יחד,ואם לא עדיף לחתוך
שימו לב לפצצה הבאה!
התחתנתי בראש ובראשנה לעשות כבוד להורים!
(למזלי אבא שלי עוד זכה להיות,את הילדים הוא לא ראה(נפטר דום לב)
נכון היתה אהבה פעם,עם הזמן זה מתפוגג
אהבה,חיבה,המשכות כל זה נעלם
העיקר לנסות לחיות יחד,ואם לא עדיף לחתוך
אני לא מתיימר להיות מבין גדול בתחום, אבל לא נראה לי שאתה לא אמור להימשך לאשתך
אהבה או כסף ?! שאלת השאלות (כל 1 לעצמו כן לא עוד ויכוח) .
אם היא מוליכה אותו שולל (אולי זה לא מתקיים בדוגמא שלך, אבל במציאות...) אז סוג של.היא נתנה לו את המספר שלה, ויום למחרת הבחורה לא עונה ולא חוזרת לבחור. זה רוע לב?
אני חושב שכאשר נתנה לו את המספר הייתה בעניין. באותו ערב הגבר לא בנה איתה מספיק נוחות, ויום למחרת לא ענתה לו. בזה אני מאמין בלב שלם שזו לא אשמתהזאת שאלת השאלות? אצל מי?
![]()
אם היא מוליכה אותו שולל (אולי זה לא מתקיים בדוגמא שלך, אבל במציאות...) אז סוג של.
אוקיי.זאת אומרת שאם היית יכול להחזיר את הגלגל לאחור אז לא היית מתחתן איתה?
אצלי זה היה ההיפך, כבר קניתי טבעת אירוסין (מישהו רוצה לקנות?) וברגע האחרון ביטלתי את ההצעה - אבא שלי הפציר בי שאני פשוט עיוור ושאני לא אעשה את הטעות שהוא עשה בעבר. וכן, היה לי קשה לשחרר, הייתי בדיכאון כשנה לאחר שנפרדנו, אבל זה היה צעד מתבקש והכל התבהר לי בדיעבד.
אל תתחתנו מלחץ!!!!!!!!
עדיף להביא ילדים לעולם בגיל 40, מאשר משפחה מפורקת ודמי מזונות
וואו, אתה טועה ובגדול.
אוקיי.
אז אתה לא אמור להימשך לאשתך אחרי כמה שנים?
נו מעולהאני נשוי 4 שנים ונמשך לאישתי באותה מידה כמו שהכרנו לפני יותר מ10 שנים
לפי דעתך האישית, זה נובע מחוסר משיכה או מהרגל? כשאתה יוצא עם מישהי בהתחלה זה התרגשות ופרפרים כל הזמן.. עם הזמן זה יורד. זה נובע מהרגל או כי המשיכה אבדה?אוקיי.
אז אתה לא אמור להימשך לאשתך אחרי כמה שנים?
דוגמא:
התארגנות לאירוע...
בעבר,מתייעצים מה יפה מה לא יפה וכו וכו
הווה,נו תרדי זריז אני למטה
אני חושב שכאשר נתנה לו את המספר הייתה בעניין. באותו ערב הגבר לא בנה איתה מספיק נוחות, ויום למחרת לא ענתה לו. בזה אני מאמין בלב שלם שזו לא אשמתה
עם זה אני מסכים.לא להיות בעניין זה דבר אחד, להעמיד פנים שכן, להסכים להיפגש ואז לסנן זה כבר רוע לב.
ניסיון שלי להסביר את מה שכתבתי ולענות לך עלול להיות קצת מייגע לציבור החף מפשע 😅אני לא מבין..
אם אני יוצא עם בחורה ומתחתן איתה, זו בהכרח אהבה שתלויה בדבר? אם אני רוצה לבלות איתה במסעדות, לצאת איתה לשחק באולניג - אז אני מונע מאינטרס? מה האינטרס שלי אם שנינו אוהבים את זה, נהנים מזה ורוצים את זה?
נו מעולה
אני שמח לשמוע
אני לא מבין, למה הרגשות כלפי האשה אמורים לחלוף??
לפי דעתך האישית, זה נובע מחוסר משיכה או מהרגל? כשאתה יוצא עם מישהי בהתחלה זה התרגשות ופרפרים כל הזמן.. עם הזמן זה יורד. זה נובע מהרגל או כי המשיכה אבדה?
בדיוק.זה פשוט מאוד. מערכת יחסים צריכים לתחזק, לא משנה אם אתה נשוי או רווק, יוצאים חודש או נשואים 20 שנים
משיכה זה בכלל עניין של רמות הורמונליות מעבר לאופי ויופי..משיכה זה דבר מורכב, זה שילוב של מראה חיצוני ושל אופי.
משיכה זה מאוד חשוב, בדיוק כמו קיום יחסי מין.
שזה נעלם מהמשוואה אז הזוגיות בסכנה.
בהתחלה הכל ורוד
מתביישים,עושים כבוד להורים מהצד השני
קונים מתנות בחגים,סמסים וכו וכו
שום דבר מזה לא נשאר אחרי הנישואים
באחריות
ואז מתחיל ההתחפשנות,אני לדוגמא בקושי הולך להורי אישתי.
לתחזק מערכת זוגית,שני הצדדים צריכים להירתם לעניין.
ברגע שאחד מוריד תרגל מהדוושה.....
אז למה בעצם אתה לא מתגרש??
כי למדתי לחיות ככה,ואני לא רוצה להרע לילדים.
אני גם לא מחפש בחוץ...
בהתחלה הכל ורוד
מתביישים,עושים כבוד להורים מהצד השני
קונים מתנות בחגים,סמסים וכו וכו
שום דבר מזה לא נשאר אחרי הנישואים
באחריות
ואז מתחיל ההתחפשנות,אני לדוגמא בקושי הולך להורי אישתי.
לתחזק מערכת זוגית,שני הצדדים צריכים להירתם לעניין.
ברגע שאחד מוריד תרגל מהדוושה.....
אז למה בעצם אתה לא מתגרש??
כי למדתי לחיות ככה,ואני לא רוצה להרע לילדים.
אני גם לא מחפש בחוץ...