הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

התוכנית המגוחכת שלי

אתה לא צריך לקרוא ספר בשביל להתחיל אימוני כוח או SS...
מספיק לראות סרטונים ביוטיוב (של ריפ) איך לעשות סקוואט בנץ ודדליפט (קלין זה לא חובה).

תו"כ תקרא ותעשיר את הידע, זה אפעעם לא מזיק, אבל בהחלט לא משהו שנחשב כקדם ובטח לא משהו שצריך לעקב אותך.

לא נכון, צריך לקרוא את הספר כדי לדעת מה ואיך לעשות. יש הרבה דברים שאי אפשר להבין מסרטונים.

לא נכון, צריך לקרוא את הספר כדי לדעת מה ואיך לעשות. יש הרבה דברים שאי אפשר להבין מסרטונים.

מכבד את דעתך, עדיין דעתי שונה.

בשביל ללמוד סקוואט צריך לעשות סקוואט....
אחרי חצי שעה חפירה ביו טיוב הבנתי בדיוק איך צריך לעשות לואו בר , בנצ , פרס ודדליפט (מן הסתם הייתי צריך יותר מחצי שעה לתרגל את זה במכון).

אני לא מפחית מערכו של הספר ואתה צודק שהוא נותן ידע יותר מעמיק מסרטונים, אבל עדיין לא שיכנעת אותי שצריך להמנע מלעשות SS לפני שמסיימים את הספר.

מכבד את דעתך, עדיין דעתי שונה.

בשביל ללמוד סקוואט צריך לעשות סקוואט....
אחרי חצי שעה חפירה ביו טיוב הבנתי בדיוק איך צריך לעשות לואו בר , בנצ , פרס ודדליפט (מן הסתם הייתי צריך יותר מחצי שעה לתרגל את זה במכון).

אני לא מפחית מערכו של הספר ואתה צודק שהוא נותן ידע יותר מעמיק מסרטונים, אבל עדיין לא שיכנעת אותי שצריך להמנע מלעשות SS לפני שמסיימים את הספר.

יש פרטים שלא מסבירים או אי אפשר להבין מסרטונים, בעיקר בתרגיל מורכב כמו סקוואט, למשל כל החלק של טעויות ואיך לתקן אותן אין כלכך בסרטונים, ויש עוד פרטים קטנים והסברים שיש בספר ובסרטונים קשה להבין.
הסרטונים אבל טובים בשביל המחשה ויזואלית אחרי הקריאה.

יש פרטים שלא מסבירים או אי אפשר להבין מסרטונים, בעיקר בתרגיל מורכב כמו סקוואט, למשל כל החלק של טעויות ואיך לתקן אותן אין כלכך בסרטונים, ויש עוד פרטים קטנים והסברים שיש בספר ובסרטונים קשה להבין.
הסרטונים אבל טובים בשביל המחשה ויזואלית אחרי הקריאה.

הכל נכון.
אבל אתה מסכים שלא צריך לשבת בבית או להתאמן כמו ליצן עד שמסיימים לקרוא ת'ספר, נכון?

הכל נכון.
אבל אתה מסכים שלא צריך לשבת בבית או להתאמן כמו ליצן עד שמסיימים לקרוא ת'ספר, נכון?

לא צריך לסיים את הספר, אפשר נגיד לקרוא על תרגיל אחד שזה לא לוקח הרבה זמן, ללכת להתאמן ולעשות אותו, ולחזור לספר כדי לראות איך לפטור בעיות שהיו בתרגיל, וגם לקרוא על תרגילים אחרים ולבצע אותם.

את התוכנית עדיף להתחיל לפי דעתי כיש טכניקה מספיק טובה כדי להתקדם בצורה רציפה בלי לעצור ולהוריד משקל כדי לתקן טכניקה יותר מדי ובלי להפצע מביצוע לא נכון של תרגיל.

לדעתי צריך לקרוא את הפרק של הסקוואט והדדליפט בספר.. [עם דגש על הסקוואט]
ולהתחיל להתאמן...
ותוך כדי האימונים לקרוא את השאר..

כמובן שהרהב יותר קל אם מתאמנים עם בחור שיודע איך התרגילים אמורים להראות ויכול להביא לך ביקורת מהצד ומה לשפר

לא צריך לסיים את הספר, אפשר נגיד לקרוא על תרגיל אחד שזה לא לוקח הרבה זמן, ללכת להתאמן ולעשות אותו, ולחזור לספר כדי לראות איך לפטור בעיות שהיו בתרגיל, וגם לקרוא על תרגילים אחרים ולבצע אותם.

את התוכנית עדיף להתחיל לפי דעתי כיש טכניקה מספיק טובה כדי להתקדם בצורה רציפה בלי לעצור ולהוריד משקל כדי לתקן טכניקה יותר מדי ובלי להפצע מביצוע לא נכון של תרגיל.

מקבל.

---------- התגובה התווספה ב 16:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:57 ----------

ולהתחיל להתאמן...

כמובן שהרהב יותר קל אם מתאמנים עם בחור שיודע איך התרגילים אמורים להראות ויכול להביא לך ביקורת מהצד ומה לשפר

כנ"ל 👑

ולהתחיל להתאמן...

עדיף גם את הפרקים של הבנץ', פרס וכל תרגיל נוסף שרוצים לעשות כמו PC ומתח.
אני רואה הרבה אנשים עושים בנץ' ופרס בצורה לא נכונה, חבל על הכתפיים שלהם.

בקשר לדבר השני שאמרת, מאוד קשה למצוא מאמן שמבין איך אמורים לעשות את התרגילים.

זה נכון אבל סה"כ הם גם פרקים קצרים יותר לפי מה שאני זוכר [הבנץ',הפרס והפאוורקלין] וגם יש הרבה יותר מקום לטעויות קצרות טווח בסקוואט ודדליפט.. אנשים יכולים שנים לעשות בנץ' בצורה לא נכונה ולא להפצע..
ומהצד השני לעושת 3 אימונים דדליפט בצורה נוראית ולפצוע את הגב..

• פותח/ת השרשור
PR

קודם ... אני לא אעשה SS כעת כי אני חושב שהחלטתי שאני מחטב !!!!
כן .... 80% סגור על זה .... אני חושב !!!! אולי 75% ...
וגם כי עדיין יש לי שאלות ... אבל הספר מבטיח לענות על כולם !!!

הבחורה לא התקשרה היום :(
אז יצא לי לעשות אימון ולנסות את החגורה ...
וזה נכון מה שיוסי אמר ... זה ממש רמאות !!! העלתי המון במשקל ...ולא הרגשתי את הגב ...
מה שחשוב באמת והסיבה שבגללה רכשתי חגורה!
הגעתי ל2 פלטות בסקווט ... PR !!!

אבל באובר הד הכתף התחילה לכאוב ... אז הפסקתי את האימון ... אני לא מתקדם בOH

אה כן ... עשיתי הכל LB ... אפילו כשהעלתי את המשקל

Squat: 194lbsx5 + 204lbsx7 + 214lbsx8 + 224lbsx5​

שני פלטות על הבאר !!!

תגיד חיים ... אני צריך גם לשקלל את משקל החגורה !?!?!?
😃

חחח..

כל הכבוד וסחטיין על ה PR.. כל פלטה נוספת על המוט זה תענוג.. וככל שהן מצטברות זה נהפך להיות אירוע יורת משמח

לגבי חיטוב.. אתה יכול לבצע את ה 5X5 הליניארית של ביל סטאר בחיטוב.. ואחרי זה לעשות SS

רמאות זה לא..
זה לא כמו חליפה ורצועות ברכיים שמרימות בישבילך את המשקל..
החגורה עוזרת לך לנצל את עצמך יורת טוב.. פשוט במיאה קונטרה לשרירי בטן

• פותח/ת השרשור
תודה 😃

האמת עדיף תוכנית מסודרת ... ובליניארית אין PC ...
אבל האם היא עדיפה על FBW בחיטוב ?!?

אני אצטרך לשנות את השם של הלוג !!!!

אגב אני מרים יותר ממשקל גוף 😃

אם אני לא טועה ב 5X5 המקורית יש PC

לגבי היעילות.. ממ..
ברמת העיקרון אימונים טבים לחיטוב.. הם אימונים עצימים שמשלבים סקוואט ודדליפט ואת כל התרגילים החשובים בתוכם..

5X5 עונה לתיאור הזה.. וגם תוכל להתחזק לדעתי די טוב בחיטוב..
לדעתי לך על זה

• פותח/ת השרשור
זה נראה טוב חוץ מדבר אחד:
השם: Linear Version for Intermediate Lifters

אני עדיין מתחיל ... אני חושב ...
זה יתאים לי אתה חושב ?

כה.. לחיטוב כן..

זה יתאים גם למסה.. השאלה כמה זה יהיה יעיל לך..

בתכנון זה מיועד לאנשים שלדוגמא סיימנו SS ועברו את הנקודה שהם יכולים להוסיף משקל על המוט מאימון לאימון... ואז עוברים למצב שמוסיפים משקל משבוע לשבוע

העניין הוא שלא תצליח להתקדם עם SS בחיטוב... להתקדם 7.5-15 קילו בסקוואט בשבוע בחיטוב.. זה לא ריאלי.. והרהב יותר סביר להתאמן עצים ולהתקדם 2.5 כל שבוע

• פותח/ת השרשור
ok ...
אז 5X5 ליניארית עד 90 KG ...
ואז אולי SS ...

זו התוכנית הזו נכון?

כמה זמן זה אמור לקחת ... חודשיים ?? שלוש ?!?!

היום היה אירובי ... אח שלי עדיין עושה DB BOX SQUAT ...

כה זאת התוכנית

כמה זמן ייקח לך.. תלויי כמה אתה רוצה להוריד.. כמה נוזלים יש עליך וכו'...

• פותח/ת השרשור
10 - 15 KG ...
אני בדייטה דלת פחמימות ... לא חושב שיש הרבה נוזלים ...

על גירעון של 700 קלוריות אתה אמור בעיקרון לרדת 3 בחודש
על גירעון של 500 בתיאוריה 2 קילו

• פותח/ת השרשור
אווו קייי ... תודה רבה TUX ...
אז כנראה זה יהיה ל3 חודשים לירידה של 10K ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית