הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך טיפה המלצה

• פותח/ת השרשור Prolam
  • פורסם בתאריך

Prolam

משתמש מתחיל
211
13
נק' מוניטין:
13
211
13
אהלן, אני גובה 67 פחות או יותר, שוקל 65 וכל שבוע רואה התקדמות. כרגע בחיטוב, כבר חודש וחצי אני חושב הירידה שלי זה 0.5-1 אחוז ואני ממש הקפדתי בתפריט. היומיים האחרונים קצת הגזמתי כי היה לי מאוד קשה, אני מאוד אוהב אוכל אין לי מה לעשות. אתמול אכלתי 3 אלף פלוס מינוס היום 2500 אני מעריך, השאלה שלי האם לאכול יומיים 1500 קל שזה מתאזן, או שעדיף להישאר בתפריט? השבוע ירדתי 200 גרם שזה כלום, ואני מאוכזב. גם לא זזתי ממש השבוע חוץ מאימונים ועבודה השבוע הלכתי פחות מהרגיל. מה אתם חושבים, בגלל היומיים האלה לאכול יומיים 1500 קל ? התפריט הרגיל שלי הוא 2000 קל שממנו אני יורד 0.5-1 אם אני ממש מקפיד.

2- מה עוזר לכם לשמור על התפריט? בזמן האחרון אני כל הזמן רעב וחושב על אוכל, זה לא אמיתי כמה שזה מציק במהלך היום. בהתחלה החיטוב עוד אמרתי זה ממש קל, לא הייתי רעב בכלל. שבוע ראשון קל, שני קל, שלישי קל ואז זה מתחיל להיות קשה. חשוב לציין לא חרגתי אף פעם מהתפריט, יש לי מטרה ואני אשיג אותה. אני רוצה לסיים ותהחיל מסה ארוכה ממש ממש נקייה.

1. תאזן את זה במהלך השבוע. תחלק את העודף שאכלת ביומיים בכמה ימים (תחשוב ריאלי אם תוכל לאכול יומיים רצוף רק 1500 או שעדיף לך לאכול קצת יותר ולמתוח את זה על עוד יום או יומיים).
2. אולי התפריט שלך לא מתאים לך כלכך. תנסה לאכול מזונות מלאים ומשביעים יותר ולשמור על כמות סיבים סבירה. בנוסף תנסה להפחית קצת בשומנים.

• פותח/ת השרשור
1. תאזן את זה במהלך השבוע. תחלק את העודף שאכלת ביומיים בכמה ימים (תחשוב ריאלי אם תוכל לאכול יומיים רצוף רק 1500 או שעדיף לך לאכול קצת יותר ולמתוח את זה על עוד יום או יומיים).
2. אולי התפריט שלך לא מתאים לך כלכך. תנסה לאכול מזונות מלאים ומשביעים יותר ולשמור על כמות סיבים סבירה. בנוסף תנסה להפחית קצת בשומנים.
1- הבנתי, בעיקרון מעדיף לסבול טיפה ולאכול יומיים 1500 קל וטיפה להוסיף אירובי בשביל לאזן כמה שיותר. כן, התפריט שלי לא מתאים , אין ירקות כל-כך וסיבים ואני מוסיף פה ושם שטויות, כמו שוקולד ללא סוכר 380 קל ל100 גרם. אני אתחיל לצרוך דברים כאלה פעם בשבוע, חבל שהיה לי סתם קשה. אני התחיל להוסיף גם ירקות וגם ברוקולי שיעזור לתחושות השובע.
מה ששמתי לב שגם עזר לי טיפה, זה לאכול ארוכות קטנות יותר לאורך זמן. בכל מקרה ממש תודה לילט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית