הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שבועיים בלי אימונים בחיטוב

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
התאמנתי ביום שני פעם אחרונה, ואני נמצא במצב שצריך להשקיע המון כדי ללכת להתאמן היום..
נכון לעכשיו מתאמן פעמיים בשבוע (חוסר באמצעים) ואני בחיטוב.. אני שוקל 93 וגובה 1.79-1.80 על 12-13% אחוזי שומן.. מתכוון לרדת עוד קילו ולסיים את החיטוב.. האם שבועיים בלי אימונים יפגע לי במסת השריר? כלומר, כדאי להשקיע מאוד וללכת להתאמן או ששבוע נוסף לא יפגע?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי אבל למה לא ללכת שבועיים? אם זה מפאת חוסר זמן אז תנסה לפחות לעשות אימונים בבית, ניתן לאלתר ולעבוד על כל חלקי הגוף.
אני חייל והחד"כ אצלנו לא מאפשר לי להתאמן על פי המטרות שלי אז אני מתאמן בד"כ כשאני חוזר הביתה. באופן מפתיע הודיעו לנו שאנחנו נשארים השבוע בבסיס.. (יש פולי עליון, חתירה בפולי, יד קדמית וזהו). אין מוטות אולימפים בכלל.
אם אעשה שכיבות סמיכה במקום בנץ' פרס, זה יהיה סבבה? ומה אפשר לעשות לרגליים? יד אחורית שכיבות סמיכה אחיזה צרה זה טוב? אני כמובן מדבר על מקרה חד פעמי

אז שבועיים לא תעבוד על ליפטינג, לא יקרה כלום.
בינתיים תנצל את הזמן לתרגילי "בילדינג" , כמובן שתשלב עם זה שכיבות שמיכה וכו.
לרגליים אם אין מוט אולימפי אז תעשה בינתיים פרונט סווקט עם משקולת, אתה יכול להוסיף לאנצ'ים כתרגיל עזר

• פותח/ת השרשור
אז שבועיים לא תעבוד על ליפטינג, לא יקרה כלום.
בינתיים תנצל את הזמן לתרגילי "בילדינג" , כמובן שתשלב עם זה שכיבות שמיכה וכו.
לרגליים אם אין מוט אולימפי אז תעשה בינתיים פרונט סווקט עם משקולת, אתה יכול להוסיף לאנצ'ים כתרגיל עזר
סבבה.. אלך על זה
תודה רבה לך אחי מעריך מאד!

• פותח/ת השרשור
הרבה פה עברנו את זה - יעבור אחי התקופה הזאת בצבא! בינתיים תעשה מה שאפשר ותזכור שמה שחשוב זה הלונג ראן ולא השבוע, שבועיים, חודש הקרובים
צודק לגמרי אחי
תודה רבה!

מקבילים/archer pushups, פיסטול סקוואט/קוזאק סקוואט, פייק פוש אפס, מתח... לא חסרים תרגילים שאפשר לעשות, לא פספסתי יותר משני אימונים ברצף במשך 8 השנים האחרונות חוץ מתקופה שבה הייתי עם יד שבורה... מתוך 8 השנים האלה 3 חודשים היו במכון כושר. תמיד שווה לעשות עוד מאמץ ולהתאמן, לא תמיד התנאים הם אידאליים, השאלה היא מה סדר העדיפויות שלך.

• פותח/ת השרשור
מקבילים/archer pushups, פיסטול סקוואט/קוזאק סקוואט, פייק פוש אפס, מתח... לא חסרים תרגילים שאפשר לעשות, לא פספסתי יותר משני אימונים ברצף במשך 8 השנים האחרונות חוץ מתקופה שבה הייתי עם יד שבורה... מתוך 8 השנים האלה 3 חודשים היו במכון כושר. תמיד שווה לעשות עוד מאמץ ולהתאמן, לא תמיד התנאים הם אידאליים, השאלה היא מה סדר העדיפויות שלך.
שכנעת אותי.
מחר בעזרת השם אני מתאמן כמו שצריך. האימונים זה אחד הדברים הכי חשובים לי. בזבזתי המון כסף על חלבון ואוכל כדי להגיע למצב הנוכחי, ברוך השם ואין מצב שלא אתאמן כי אני מתעצל להשקיע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית