הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קובי בריאנט נהרג בתאונת מסוק

• פותח/ת השרשור
הארבע בנות זה לא נכון. לא יודעים לתרגם בארץ. בחו"ל כתוב
Bryant is survived by his wife Vanessa and their four daughters - Gianna, Natalia and Bianca and newborn Capri.

זה מחריד ברמות שאי אפשר להסביר.
אם יש משהו יותר אכזרי ממוות בצורה כזאת זה לאבד גם את הילדים שלך, אני מקווה שזה באמת לא נכון.
הכול הבל הבלים, כל מה שבנאדם צריך בחיים האלה זה רק בריאות.
כואב הלב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
9 אנשים היו על המסוק. קובי והילדה בת 13 שלו נספו. משפחה נוספת אבא ובת נהרגו בתאונה. כנראה היה ערפל כבד שגרם לתאונה. ביקשו אישור לטוס בתנאים לא תנאים. כנראה יכול היה להמנע.

9 אנשים היו על המסוק.
מה שלי עצוב זה ש- 9 אנישם היו על המסוק, ומה שאת כולם מעניין זה קובי בריאנט, המשפחה השלמה שהייתה שם לא מעניינת אף אחד. ובכלל, אנשים נהרגים כל יום בכמויות ואף אחד לא מדבר על זה. כשזה קובי בריאנט פתאום לכולם איכפת?

• פותח/ת השרשור
מה שלי עצוב זה ש- 9 אנישם היו על המסוק, ומה שאת כולם מעניין זה קובי בריאנט, המשפחה השלמה שהייתה שם לא מעניינת אף אחד. ובכלל, אנשים נהרגים כל יום בכמויות ואף אחד לא מדבר על זה. כשזה קובי בריאנט פתאום לכולם איכפת?
כי הוא מוכר יותר, הביא השראה להרבה אנשים ולכן החיבור הריגשי כאן מובן שלרוב יספידו אותו לא אחרים. זה כמו שתשאל מדוע כשנשיא או ראש ממשלה נפטר מדוע מקדישים לו יום שלם בטלויזיה וקוברים אותו בחלקה נפרדת בבית קברות נפרד שיש בו רק "אנשים חשובים" (ראה ערך הר הרצל).

כי הוא מוכר יותר, הביא השראה להרבה אנשים ולכן החיבור הריגשי כאן מובן שלרוב יספידו אותו לא אחרים. זה כמו שתשאל מדוע כשנשיא או ראש ממשלה נפטר מדוע מקדישים לו יום שלם בטלויזיה וקוברים אותו בחלקה נפרדת בבית קברות נפרד שיש בו רק "אנשים חשובים" (ראה ערך הר הרצל).
אל תשווה ראש ממשלה או דמות מנהיגותית כזאת או אחרת לאיש "פשוט" מן השורה (לא ממעיט בערכו של אף אחד כמובן).
העניין הוא שקובי בריאנט מעניין הרבה אנשים שבקושי יודעים מי זה. הייתי אומר מילא אם רק המעריצים שלו היו מדברים על זה, אבל זה לא המצב. כמו כן בכל ערוץ / אתר חדשות זו הכותרת הראשית ביומיים האחרונים, לכן זה תמוהה בעיניי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית