נק' מוניטין:
58,703
- 103,264
- 12,426
דיי משום מקום. יש לו תינוקת בת פחות משנה... עצוב
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יודע אתה יכול להריץ חיפוש בגוגל..אני מכיר רק בשם הוא שחקן פעיל? (עדיין הכוונה)
מה שלי עצוב זה ש- 9 אנישם היו על המסוק, ומה שאת כולם מעניין זה קובי בריאנט, המשפחה השלמה שהייתה שם לא מעניינת אף אחד. ובכלל, אנשים נהרגים כל יום בכמויות ואף אחד לא מדבר על זה. כשזה קובי בריאנט פתאום לכולם איכפת?9 אנשים היו על המסוק.
כי הוא מוכר יותר, הביא השראה להרבה אנשים ולכן החיבור הריגשי כאן מובן שלרוב יספידו אותו לא אחרים. זה כמו שתשאל מדוע כשנשיא או ראש ממשלה נפטר מדוע מקדישים לו יום שלם בטלויזיה וקוברים אותו בחלקה נפרדת בבית קברות נפרד שיש בו רק "אנשים חשובים" (ראה ערך הר הרצל).מה שלי עצוב זה ש- 9 אנישם היו על המסוק, ומה שאת כולם מעניין זה קובי בריאנט, המשפחה השלמה שהייתה שם לא מעניינת אף אחד. ובכלל, אנשים נהרגים כל יום בכמויות ואף אחד לא מדבר על זה. כשזה קובי בריאנט פתאום לכולם איכפת?
אל תשווה ראש ממשלה או דמות מנהיגותית כזאת או אחרת לאיש "פשוט" מן השורה (לא ממעיט בערכו של אף אחד כמובן).כי הוא מוכר יותר, הביא השראה להרבה אנשים ולכן החיבור הריגשי כאן מובן שלרוב יספידו אותו לא אחרים. זה כמו שתשאל מדוע כשנשיא או ראש ממשלה נפטר מדוע מקדישים לו יום שלם בטלויזיה וקוברים אותו בחלקה נפרדת בבית קברות נפרד שיש בו רק "אנשים חשובים" (ראה ערך הר הרצל).