הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוסיה- פאוארליפטר נהרג במהלך קרב ברחוב

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
קודם כל הוא נרצח.
דבר שני, עצוב שויכוח על איזה ספורט יותר טוב הפך לרצח.
מקווה שאותו בן אדם שרצח, ישב בכלא ואף יקבל עונש מוות, משום שאותו בן אדם הוא חלאת האדם שמשתמש בכלים שהוא קיבל למטרות רצחניות.

קודם כל הוא נרצח.
דבר שני, עצוב שויכוח על איזה ספורט יותר טוב הפך לרצח.
מקווה שאותו בן אדם שרצח, ישב בכלא ואף יקבל עונש מוות, משום שאותו בן אדם הוא חלאת האדם שמשתמש בכלים שהוא קיבל למטרות רצחניות.

שמעתי על המקרה הזה, אבל רציני? זה התחיל בגלל ויכוח על איזה מבין הענפים יותר טוב? 😲🤦‍♂️

אני דווקא לא רואה פה רצח, הוא נכנס לקרב במודעות מוחלטת לסיכון.
הדבר היחיד שאכזרי פה זה זה שהוא הרביץ לו אחרי שהוא נפל וכנראה איבד את ההכרה.
אבל, אני מאמין שהוא לא נכנס לסיטואציה הזאת בלית ברירה.
הייתי הולך פה על הריגה, יותר מאשר ׳רצח׳

בבית קפה ברוסיה שותים יותר ממעודנים בארץ.
ליפטר וחבר שלו הלכו ממועדון אחד לשני כשזה קרה

אני דווקא לא רואה פה רצח, הוא נכנס לקרב במודעות מוחלטת לסיכון.
הדבר היחיד שאכזרי פה זה זה שהוא הרביץ לו אחרי שהוא נפל וכנראה איבד את ההכרה.
אבל, אני מאמין שהוא לא נכנס לסיטואציה הזאת בלית ברירה.
הייתי הולך פה על הריגה, יותר מאשר ׳רצח׳

אחרי בעיטה ברוטלית כזאת , אגרופים כאלה לפנים זה לא רצח?

לא יודע, לא הגבת עליי? אי אפשר להשוות את זה ל- mma בכל אופן
הבחור הבועט מתאמן במועדון mma מקומי. לקפוץ עם אגרופים על יריב שנופל אופייני ל mma.
עוד הפעם , אני לא מצדיק את המעשה אבל ההקבלה פה ברורה.
זה לא שאני מאשים את האומנות לחימה, אנשים רוצחים ולא אומנויות.

אם הוא מת כבר מהבעיטה זה רצח?

לא אבל זה לא משנה, כי ברגע שהוא היה על הרצפה אחרי בעיטה כזאת, עם אגרופים כאלו פה היה ניסיון לרצח.
הבחור הבועט מתאמן במועדון mma מקומי. לקפוץ עם אגרופים על יריב שנופל אופייני ל mma.
עוד הפעם , אני לא מצדיק את המעשה אבל ההקבלה פה ברורה.
זה לא שאני מאשים את האומנות לחימה, אנשים רוצחים ולא אומנויות.

צריך להיות טיפש רציני שלא לחשוב שאחרי בעיטה כזאת עם נעליים ונפילה על מדרכה, אגרופים כאלה אכזריים לא יכולים מאוד להרוג בנאדם...

לא אבל זה לא משנה, כי ברגע שהוא היה על הרצפה אחרי בעיטה כזאת, עם אגרופים כאלו פה היה ניסיון לרצח.

בקרב קורה אותו דבר רק שיש שופט שעוצר אותך, פה גם עצרו אותו רק במאוחר מידיי.
זה יכול לקרות בmma וזה לא ייחשב כרצח, אז מה ההבדל בין פה לשם?

אם בן אדם שיכור בגודל של הנפטר היה מתחיל איתי מכות ולא היה לי לאן לברוח , גם הייתי משתמש בהכל כדי לנסות לנטרל אותו. כולל אבנים, מקלות ופגוש של רכב.

בקרב קורה אותו דבר רק שיש שופט שעוצר אותך, פה גם עצרו אותו רק במאוחר מידיי.
זה יכול לקרות בmma וזה לא ייחשב כרצח, אז מה ההבדל בין פה לשם?

לא רק שאין פה שופט, הם עם נעליים, ועל מדרכה, ועוד אחד מהם לא לוחם mma בכלל והסיכוי שהוא ימות ממכות כאלו גדול יותר מלוחם mma אחר.

מה אתם בכלל משווים קרב בזירה עם חוקים, פרמדיקים וכל מה שצריך כדאי לטפל בלוחם שנפגע קשות לבין קרב ילדותי ומפגר בחוץ בלי כל זה?! הטמבל הזה היה צריך לשים תפוזה בצד ולהפסיק ברגע שהבחור נפל ולא צריך להיות גאון כדאי לראות שהוא התעלף פשוט. מילא זאת הייתה זירה אבל המקרה הזה נטו רצח נקודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית