הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון לבקשת המשקולנים HB סקוואט 215

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
תודה. בלי לקרוא את הכל כרגע, תקן אותי אם אני טועה. זה מודל קירוב דו מימדי שלדעתם אמור לדמות את המציאות, ולא מחקר אמיתי.

אכן מדובר במודל של הברך שכמובן מתבסס על מחקרים קודמים, אבל יש גם מחקר בנושא עם נבדקים.

ד"א אחלה סקוואט דאוס, גם ה 220.

יש לך אותו?

אני צריך לעשות חיפוש קטן על המחשב.
תנסה את מזלך עם זה כרגע.

Clin Biomech (Bristol, Avon). 2007 Aug;22(7):821-6. Epub 2007 May 18.
Thigh-calf contact force measurements in deep knee flexion.
Zelle J, Barink M, Loeffen R, De Waal Malefijt M, Verdonschot N.

אני צריך לעשות חיפוש קטן על המחשב.
תנסה את מזלך עם זה כרגע.

Clin Biomech (Bristol, Avon). 2007 Aug;22(7):821-6. Epub 2007 May 18.
Thigh-calf contact force measurements in deep knee flexion.
Zelle J, Barink M, Loeffen R, De Waal Malefijt M, Verdonschot N.

העלתי אותו. תקרא את ה-methods ותגיד לי מה דעתך.

2.3.Squatting and kneeling protocol
The subjects performed two activities: squatting and
kneeling. The squatting activity was defined by descending
from an erect posture to a squatting position with no heel-
ground contact(Fig.2a)

קבצים מצורפים

• Thigh_Calf.pdf
    KB 375.8 · צפיות: 299
איך אני אוהב דיונים מפגרים. כשמגיעים מתחת למקביל, כל מה שצריך מקבל את הגירוי, וכל מה שצריך להשמר נשמר, אז למה לעשות יותר מזה?

עידן הסקוואט שלך לא מלא כמו ששלי לא מלא, העברתי קו בין הזין לבין התקרה ויצא שהבולשיט שנמרח כאן על 6 עמודים מעיד על העובדה שאתה לא מחייך מספיק עם המוט על הגב.

איך אני אוהב דיונים מפגרים. כשמגיעים מתחת למקביל, כל מה שצריך מקבל את הגירוי, וכל מה שצריך להשמר נשמר, אז למה לעשות יותר מזה?

עידן הסקוואט שלך לא מלא כמו ששלי לא מלא, העברתי קו בין הזין לבין התקרה ויצא שהבולשיט שנמרח כאן על 6 עמודים מעיד על העובדה שאתה לא מחייך מספיק עם המוט על הגב.

http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=155339&postcount=83

not being disrespectful, אל עושה רושם שההגדרה שלך למקביל היא שונה משלי. מבחינתי זה סקוואט עמוק מדי, ששובר מקביל הרבה מעבר לנדרש:

ATH_JaCutl_squat.jpg

לכן, זה ברור שאני צודק ואתה טועה, כי לפי ההגדרה(שיש לה לא פחות קשר למציאות, ולא פחות קשר למילה "מקביל" מהמילה שלך) עידן שבר מקביל בהרבה מאוד מעבר לנדרש.
סקוואט מקביל - החלק העליון של הירך מקביל לרצפה. לא מבין מה הבעיה פה.

זה לא ברור לעין שהסקוואט של הבחורה הוא מקביל? aka החלק העליון של הירך שלה מקביל לרצפה?

נכתב ע"י Sugarzaza:
עידן אתה מודע לזה שהבחורה ככל הנראה עושה LB, נכון?
זה לא משנה גם אם הייתי שם תמונה של פרונט סקוואט, הבאתי את התמונה רק להמחיש איפה נמצאת הירך בסקוואט מקביל.

נכתב ע"י Deus ex machina:
אגב הסקוואט של הבחורה שובר מקביל בהרבה.
😳 אם ככה אז באמת הדיון הזה מיותר.

איך הסקוואט של הבחורה הוא הרבה מתחת למקביל? זה שהיא היתה יכולה אולי לרדת אחרת ולשבור מקביל עם פחות ירידה זה משהו אחר, אבל בתמונה שלה היא ממש על פרלל.

כנראה הבעיה בסקוואט של הבחורה היא שהיא לא מתיישבת מספיק אחורה והזווית של הבירכיים עם התחת לא קטנה מספיק

42607233.png

אוקיי לפי החישובים שלי (יש לי תואר שמיני בפיזיקיה גרעינית) לא שברת מקביל, כפי שרואים בתמונה הנ"ל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית