הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טעמי לוואי בלתי נסבלים באבקות חלבון של MP

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך
תודה רבה על הטיפ.
האמת שבזמן האחרון העליתי את הכמות של החזה עוף והחלפתי את הטונה בשמן לטונה במים בשביל להכניס יותר חלבון בפחות קלוריות.

לגמרי, סבתא שלי בדיוק הכינה סלמון אז בימים האחרונים הייתי צריך ממש לקצץ בפחמימה כדי להכניס מספיק סלמון לתפריט בשביל החלבון. 200 ג' סלמון 440 קלוריות (לפי פיטנס פאל).

כן זה אחלה פתרון, ב130 קלוריות אני מכניס 20 ג' חלבון וזה ממש טעים. רק שזה קצת יקר, גם אחרי מבצע יוצא 5 שקלים למעדן.

אשמח לשמוע על אילו חלקים אתה ממליץ.

תודה רבה!

בשר בקר טחון

טכנית אני צריכה 80 גרם חלבון כפול 1.6
אני צורכת 4 גרם לכל קילו, ש3 גרם מהם הם חלבון מלא.
אז טכנית יש לי גם תוספת של חלבון משקדים,לחם וקצת משאר הפחמימות...ואני צורכת 2400
למה כזה הרבה חלבון?
כל האבקות של כל החברות שטעמתי היו עם טעמי לוואי, ההמלצה שלי זה שק של 5 קילו בלי טעם my protein ועם זה איזה טעם שאתה אוהב קילו כזה
ואז על כל סקופ בלי טעם שליש סקופ מהטעם
חזק ש'ך

כי?
יותר יקר, פחות מספק לרוב, אנרגיה יותר זמינה ממה שהבנתי. מה גם שמתישהו אין אפקט מיוחד לחלבון...
איפה קראת שאני צורכת הרבה יותר חלבון בתמורה לאפקט מיוחד?
פחמימה עושה אותי נפוחה,נוזלית,כבדה.אף פעם לא שובעת שאני אוכלת פחמימה ונהיית עוד יותר מורעבת.
ולא צורכת הרבה שומן כי אני במסה ויש סיכוי לצבור יותר שומן שאוכלים הרבה שומן(דעתי בלבד,לא לקחת את זה כעובדה,ממה שאני קראתי לפחות)

פחמימה עושה אותי נפוחה,נוזלית,כבדה.אף פעם לא שובעת שאני אוכלת פחמימה ונהיית עוד יותר מורעבת.
ולא צורכת הרבה שומן כי אני במסה ויש סיכוי לצבור יותר שומן שאוכלים הרבה שומן(דעתי בלבד,לא לקחת את זה כעובדה,ממה שאני קראתי לפחות)
כזו דעה לא שמעתי חוץ מאולי בפלוס קלורי ממש גבוה.
אבל מה שעושה לך טוב. בהצלחה.

כזו דעה לא שמעתי חוץ מאולי בפלוס קלורי ממש גבוה.
אבל מה שעושה לך טוב. בהצלחה.
אני פשוט לא רוצה התחיל לכתוב פה דברים כי יכול להיות שאנשים לא יבינו אותי נכון. ולא קראתי מספיק בשביל לבוא עם עובדות.
ציטוט של טל בן משה שאני ממש מעריכה -
הרבה שומן בתפריט = יותר ניצול שומן ממאגרים בגוף לצרכי אנרגיה, מעט שומן בתפריט = פחות ניצול שומן בגוף למטרת אנרגיה. ז״א הגוף לא הופך פחמימה לשומן בסבבה שלו, קודם כל שימוש לאנרגיה, מילוי גליקוגן, העלאה של tee ורק בסוףלמאגרי שומן ואילו שומן לא ממש. לכן, שומן משמין בהינתן מצב נתון שיש עודף קלורי

הרבה שומן בתפריט = יותר ניצול שומן ממאגרים בגוף לצרכי אנרגיה, מעט שומן בתפריט = פחות ניצול שומן בגוף למטרת אנרגיה.
התכוונת הפוך אני משער.
אחרת נתת לכל חסידי הקיטו למיניהם סיבה לחגוג.

התכוונת הפוך אני משער.
אחרת נתת לכל חסידי הקיטו למיניהם סיבה לחגוג.
לא. גם לרוב אנשי הקיטו הם בגירעון/ניטרלי. לכן זה לא משנה כי אתה גם ככה בגירעון. לא יצא לי לראות אנשי קיטו במסה....ככה שאין לי מושג איך זה עובד להם

לא. גם לרוב אנשי הקיטו הם בגירעון/ניטרלי. לכן זה לא משנה כי אתה גם ככה בגירעון. לא יצא לי לראות אנשי קיטו במסה....ככה שאין לי מושג איך זה עובד להם
אכן? אז מדוע את אוכלת מעט שומן?
עדיף אם כבר לצרוך הרבה שומן בתפריט הרי. יותר שימוש במאגרי השומן לצורך הפקת האנרגיה.

אכן? אז מדוע את אוכלת מעט שומן?
עדיף אם כבר לצרוך הרבה שומן בתפריט הרי. יותר שימוש במאגרי השומן לצורך הפקת האנרגיה.

כי אני במסה.
ולפי מייק במנוחה אנחנו משתמשים במאגרי השומן ומעט בפחמימה וככל שאוכלים יותר שומן יתכן שהשומן שהיינו אמורים להשתמש כאנרגיה לא יצא מתאי השומן - כי יש שומן זמין בדם ואולי בגלל זה יותר קל להשמין
*שוב פעם,אני לא באה בהצהרות,נטו ממה שקראתי ואני מאמינה בו*

כי אני במסה.
ולפי מייק במנוחה אנחנו משתמשים במאגרי השומן ומעט בפחמימה וככל שאוכלים יותר שומן יתכן שהשומן שהיינו אמורים להשתמש כאנרגיה לא יצא מתאי השומן - כי יש שומן זמין בדם ואולי בגלל זה יותר קל להשמין
*שוב פעם,אני לא באה בהצהרות,נטו ממה שקראתי ואני מאמינה בו*
כן אבל זה די סותר את מה שאמרת מקודם.

הרבה שומן בתפריט = יותר ניצול שומן ממאגרים בגוף לצרכי אנרגיה, מעט שומן בתפריט = פחות ניצול שומן בגוף למטרת אנרגיה. ז״א הגוף לא הופך פחמימה לשומן בסבבה שלו, קודם כל שימוש לאנרגיה, מילוי גליקוגן, העלאה של tee ורק בסוףלמאגרי שומן ואילו שומן לא ממש. לכן, שומן משמין בהינתן מצב נתון שיש עודף קלורי
מה ההגיון של הטענה הזאת?
קראתי מס' פעמים, ולא הבנתי מה הקשר לפחמימה.
אולי אני מעט קשה הבנה, אז אשמח להסבר.

נערך לאחרונה:
מה ההגיון של הטענה הזאת?
קראתי מזה פעמים, ולא הבנתי מה הקשר לפחמימה.
אולי אני מעט קשה הבנה, אז אשמח להסבר.
אולי לי קשה להסביר את עצמי. בכל מקרה. זו סתם דעתי...זה עובד לי טוב וזהו. אולי אני טועה אולי בכלל ההפך הוא נכון. עליתי מסה די נקיה עד עכשיו לפי הדרך שאני מאמינה בה.

הוא עשה היגיון פשוט כנראה, אם את צורכת תוסף למתקשים בצריכת חלבון ואת צורכת כפול 2 מכמות החלבון שאת צריכה... סביר להניח שאת חושבת שיש לזנ סגולות מיוחדות או משהו אחרת לא היית מתספת את זה

הוא עשה היגיון פשוט כנראה, אם את צורכת תוסף למתקשים בצריכת חלבון ואת צורכת כפול 2 מכמות החלבון שאת צריכה... סביר להניח שאת חושבת שיש לזנ סגולות מיוחדות או משהו אחרת לא היית מתספת את זה
טכנית אני לא שותה, אולי לפעמים בשיבולת שועל או רוצה להתחיל לשתות שייקים בבוקר לפני אימון לכן הגבתי לשמוע אופציות, בכללי אני מגיעה גם בלי

טכנית אני לא שותה, אולי לפעמים בשיבולת שועל או רוצה להתחיל לשתות שייקים בבוקר לפני אימון לכן הגבתי לשמוע אופציות, בכללי אני מגיעה גם בלי
אפשר ליצור אחלה שייקים מחלב פירות ואילתורים משלך לא צריך תוסף תזונה בשביל זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית