הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength

• פותח/ת השרשור
שבוע 2 אימון A

היה קשה, בסקוואט ה100 קילו הפתיעו אותי אחרי החימום.. בחזרה הראשונה בקושי הצלחתי לעלות אבל בסוף הצלחתי לסיים את הסטים בסדר. אני יתחיל לאכול יותר ופעם הבאה אעלה רק 2.5.
הבנץ היה בסדר גמור, לא קשה מדי.
והדדליפט היה גם כבד בצורה מפתיע (אולי אני אתחיל לעשות חימום עם סט אחד של 90%) אבל הצלחתי לסיים. מה שכן, לא החזקתי מספיק את הגב (החזקתי, אבל יכלתי יותר כנראה) ולא "נטעתי" את הרגליים ברצפה מספיק.

משקלים
סקוואט - 3x5 100kg
בנץ - 3x5 62.5kg
דדליפט - 1x5 85kg

אגב, במתח, לכמה חזרות להגיע לפני שאני מתחיל להוסיף משקל? 10? 15?

• פותח/ת השרשור
שבוע 3 אימון B

קשה.... הסקוואט שוב היה כבד מאוד, למרות שלא העלתי משקל, אמנם לא הגעתי לכשל אבל לא הייתי רחוק מזה לדעתי.
בפרס הגעתי לכשל בסט האחרון בחזרה האחרונה....

משקלים:
סקוואט - 3x5 100kg
פרס - 3x5,5,4 40kg
מתח - 3x6,6,5

כנראה שאני לא אוכל מספיק.... אני אנסה לאכול עוד

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פשוט דוחף אוכל, לא סופר קלוריות.... אני בטוח שאני יכול יותר אבל אני לא רוצה להגזים

נראה לי שאני אתחיל לעקוב לכמה זמן, כדי לקבל פרספקטיבה של כמה אני צריך לאכול וכדי לראות שאני אוכל בערך כמה שאני צריך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שבוע 3 אימון A

היום היה יותר טוב, העלתי משקל בכל התרגילים. הסקוואט טיפה גלשתי אבל לא נראה לי שזה קריטי, ובדד ליפט קצת קשה "לעגל" את הגב אבל אני חושב שלאט לאט זה ישתפר.

משקלים:
סקוואט - 102.5kg 3x5
בנץ' - 65kg 3x5
דדליפט - 90kg 1x5

• פותח/ת השרשור
שבוע 3 אימון B

היום הרגיש לי אימון טוב, למרות שהגעתי לכשל בפרס, ובסקוואט בסט השני התחיל להחליק לי המוט ולא הצלחתי להחזיר אותו אז לא סיימתי את הסט...

בכל אופן, הסקוואט לא הרגיל כל כך כבד אז אני ייעלה אימון הבא משקל. בפרס אני אשאיר את אותו משקל.

משקלים:
סקוואט - 105kg 3x5,3,5
פרס - 42.5kg 3x5,3,4
מתח - 3x6

• פותח/ת השרשור
שבוע 4 אימון A

היום האימון התחיל טוב, ונגמר דיי גרוע.
שנייה לפני שהגעתי, מישהו התחיל לעבוד בראק, והוא עבד המון זמן.... אז התחלתי עם לחיצת חזה, שהלך אחלה, ואז דדליפט שגם היה בסדר (נראה לי שעשיתי 6 חזרות בטעות אבל אני לא בטוח....).
ככה יצא שהסקוואט בסוף האימון... העלתי משקל בכל מקרה, ולא היה עד כדי כך קשה אבל בשני הסטים הראשונים המוט כמעט החליק לי (כמו באימון הקודם) וסיימתי רק 4 חזרות, בסט השלישי סיימתי 5. הטכניקה לצערי הייתה לא משהו (ככה הרגשתי לפחות) כי כבר הייתי עייף כנראה, אימון הבא אני לא חושב שאני אעלה משקל.

משקלים:
סקוואט - 107.5kg 3x4,4,5
בנץ - 67.5kg 3x5
דדליפט - 97.5kg 1x5

שבוע 4 אימון A

היום האימון התחיל טוב, ונגמר דיי גרוע.
שנייה לפני שהגעתי, מישהו התחיל לעבוד בראק, והוא עבד המון זמן.... אז התחלתי עם לחיצת חזה, שהלך אחלה, ואז דדליפט שגם היה בסדר (נראה לי שעשיתי 6 חזרות בטעות אבל אני לא בטוח....).
ככה יצא שהסקוואט בסוף האימון... העלתי משקל בכל מקרה, ולא היה עד כדי כך קשה אבל בשני הסטים הראשונים המוט כמעט החליק לי (כמו באימון הקודם) וסיימתי רק 4 חזרות, בסט השלישי סיימתי 5. הטכניקה לצערי הייתה לא משהו (ככה הרגשתי לפחות) כי כבר הייתי עייף כנראה, אימון הבא אני לא חושב שאני אעלה משקל.

משקלים:
סקוואט - 107.5kg 3x4,4,5
בנץ - 67.5kg 3x5
דדליפט - 97.5kg 1x5

לא הלך לך הסקוואט כנראה רק בגלל שלא התחלת איתו..תתחיל תמיד מהסקוואט

• פותח/ת השרשור
לא הלך לך הסקוואט כנראה רק בגלל שלא התחלת איתו..תתחיל תמיד מהסקוואט
כנראה... חשבתי שזה לא יהיה רעיון טוב אבל דיי הייתי לחוץ בזמן באותו יום וזה שהיה בראק היה חייב לעשות חזה בכל שיפוע שאפשר....

• פותח/ת השרשור
שבוע 4 אימון B

שוב הסקוואט היה קשה, משום מה כואבות לי הברכיים אחרי הסטים (לא רציני אבל עדיין כאב), ולא הצלחתי לסיים את הסט האחרון כי החליק לי וכבר היה קשה מדי. אני אנסה להשיג מגנזיום לאימון הבא.

הפרס דווקא היה אחלה, אבל במתח אני עדיין תקוע....

משקלים:
סקוואט - 107.5kg 3x5,5,3
פרס - 42.5kg 3x5
מתח - 3x6

אימון הבא אני לא יעלה בסקוואט, נקווה שיילך יותר טוב או שאולי אני אחשוב על ריסט....

• פותח/ת השרשור
שבוע 4 אימון A

היה חרא אימון... אני שונא להתאמן בבוקר כי אני מרגיש חלש אבל היום לא הייתה ברירה כי הם סוגרים מוקדם.
הסקוואט היה ממש קשה, את הסט השני לא סיימתי ולא ניסיתי בכלל לעשות עוד אחד.
בבנץ הלך סביר אבל את החזרה האחרונה בסט האחרון סיימתי עם הספוטר.
ובדדליפט פשוט לא הצלחתי להרים את המוט מהרצפה :🙁

אימון הבא אני עושה ריסט לסקוואט, אני תקוע כבר שלושה אימונים ואני רוצה לעבוד עוד קצת על הטכניקה.
ואני מקווה שהדדליפט יסתדר פעם הבאה.

משקלים:
סקוואט - 107.5kg 2x5,2
בנץ - 70kg 3x5 (חזרה אחרונה עם הספוטר)
דדליפט - 1x0

כרגיל אני אנסה לאכול עוד (אני כל פעם מרגיש כאילו אני אוכל מספיק אבל באימון אני מבין שלא...)

• פותח/ת השרשור
בעיקרון כן, אבל מסיבה כלשהיא שאני לא ממש מבין, יש לי כאבים בחלק העליון של הרגל ובברכיים כזמן הסקוואטים, אז אני רוצה לראות שזה בטוח לא איזה משהו קטן בטכניקה.

תצלם לדעתי כל פעם ותנסה להשוות מה השוני בהנחה ואתה מרגיש הבדלים בכאבים.

• פותח/ת השרשור
שבוע 5 אימון B

לא התאמנתי כמה ימים כי הייתי חולה...

האימון היום היה אחלה (סקוואט קל חח....) לא העלתי משקלים (הייתי חולה אז העדפתי לא להעלות הפעם) אבל לפחות סיימתי את כל הסטים.

משקלים:
סקוואט - 85kg 3x5
פרס - 42.5kg 3x5
מתח - 3x7,6,6

• פותח/ת השרשור
שבוע 5 אימון A

הרגשתי מעולה באימון, אולי בגלל שלקחתי קפאין פעם ראשונה. למרות שאני לא יכול להגיד בדיוק מה היה יותר טוב.

בכל אופן, הסקוואט היה ממש טוב, הרגליים לא כאבו בכלל והמשקל הרגיש קל. כנראה בכלל שקצת הקטנתי את העמידה.
הבנץ היה גרוע, סט ראשון 4 חזרות (הרביעית עם הספוטר...) וסט שני 3 חזרות (השלישית עם הספוטר...). לא ניסיתי עוד סט.
דדליפט היה מגניב, פעם ראשונה שהצלחתי דדליפט כבד (בשבילי בכל אופן) וזה הרגיש טוב. הבנתי סוף סוף שצריך להשעין טיפה את המוט על הגוף בעלייה ואז יותר קל להרים אותו.

משקלים:
סקוואט - 90kg 3x5
בנץ - 72.5kg 2x4,3
דדליפט - 102.5kg 1x5

• פותח/ת השרשור
שבוע 5 אימון B

היה טוב היום.
העבירו את החדר כושר לבעלות גו אקטיב, אז הביאו מלא ציוד חדש, מלאאאאא פלטות (אפילו של 25KG!) אז זה לא רע.

בקיצור, הסקוואט היה טוב, דיי קל. פרס גם היה בסדר, רק חזרה אחרונה כשל. ומתח עדיין קצת קשה, לא מצליח יותר מ7 חזרות :\

משקלים-
סקוואט - 95kg 3x5
פרס - 45kg 3x5,5,4
מתח - 3x7,6,6

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שבוע 6 אימון A

הבנץ' דיי אכזב אותי, בכל הסטים החזרה האחרונה עם הספוטר, ואת הסט השני והשלישי לא סיימתי. נקווה שאימון הבא אני אצליח לסיים את הסטים או שאני ייעשה ריסט...
הסקוואט והדדליפט היו בסדר.

משקלים:
סקוואט - 100kg 3x5
בנץ' - 72.5kg 3x5,3,2 (חזרה אחרונה עם ספוטר בכל סט)
דדליפט - 107.5kg 1x5

• פותח/ת השרשור
אימון B

הסקוואט היה דיי טוב, רק בחזרה האחרונה בסט השני והשלישי החליק לי טיפה המוט אבל בכל זאת הצלחתי לסיים. אני מתלבט אם אימון הבא להעלות ל110 או ל107.5 (פעם קודמת נתקעתי ב107.5 ועשיתי ריסט).
בפרס עשיתי רק את הסטים של החימום כי כואבת לי הכתף ואני לא יודע מה זה אז לא רציתי להגזים.
ובמתח קצת נחלשתי :\

משקלים:
סקוואט - 105kg 3x5
פרס - רק סטים של חימום
מתח - 3x6,6,5

לדעתכם לעשות סקוואט שבוע הבא עם 107.5 (איפה שנתקעתי לפני הריסט), או 110? כי אני מרגיש שאני יכול 110.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית