הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך מחזקים את המערכת החיסונית?

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
רואה שכתוב על קנאביס, על טסט, כמעט על מלא דברים שזה מחליש את המערכת החיסונית..

איך מתקנים מטפלים בתאקל?

ידוע לי על מולטיויטמין ומשחקים של חשיפה לחום וקור, וכמובן מנוחה לגוף, האם יש דרך לחזק את המערכת החיסונית שאתם ממליצים?

3 סטים של אפצ'י מחולה, 4 סוגי חולים שונים כל יום.

עכשיו ברצינות, חוץ מלשמור על תזונה טובה שבה אתה מקבל גם מספיק ויטמינים ומינרלים, שמירה על כושר גופני, ושמירה על היגיינה, אין שום דבר אחר שאפשר לעשות, וכל השאר זה חרטא לא מבוסס

3 סטים של אפצ'י מחולה, 4 סוגי חולים שונים כל יום.

עכשיו ברצינות, חוץ מלשמור על תזונה טובה שבה אתה מקבל גם מספיק ויטמינים ומינרלים, שמירה על כושר גופני, ושמירה על היגיינה, אין שום דבר אחר שאפשר לעשות, וכל השאר זה חרטא לא מבוסס
ושעות שינה. כל השאר נכון

מוטולדטור של מערכת חיסונית לתוך הוריד אמפולה אחת ביום אצלם את החומר שאגיע הבית אם אתה מעונין הייתי משתמש בזה בחורף. אבל אפשר ללכת על ארסנל יותר קל כמו מולטי ויטמין ושמירנ על הגינה ותזןנה

מודולטור של מערכת החיסון 😱
צלם
משהו שאף פעם לא שמעתי
ציקלופירון
циклоферон - Google zoeken
להזרקה תוך ורידית אפשר לתוך השריר
העדפתי לוריד באמת שמחזיק יופי תופעות לוואי לא הרגשתי ממנו מתאים לזמן קר וחורף
ברוסיה לא שרדתי בילדעיו

נותנים את זה לאנשים עם כלומידיה

אממ
בסדר גמור המטרה שלו זה לחזק תמערכת החיסונת אולם אמרתי לחזק וזה מילה לא נכונה לחומר הזה יותר נכון לחכות את מערכת החיסונית שגם זה מילה לא נכונה למה שאני,מתכוון זה משהו בינהם
בסייקל אני בקלות תופס וירוסים אבל שוב באמת שמספיק לשמור על עצמך ועל ויטמינים בדם,הגינה,שינה מספקת,סטרליות בססית. מאמין שלאדם שלא נוטה לחלות זה יעזור
ברוסיה כעשיתי סייקל תפס אותי וירוס ושובעיים הייתי מושבת אז הדילר הוסיף לי את זה

אכן זה המצב . כשאתה עם טסט בגוף זה עוזר למערכת החיסונית , קשה לחלות עם טסט חיצוני בגוף.
ממש ההפך ברגע שאתה מכניס טסט מבחוץ המערכת החיסונית מתחלשת זה גם רופא ענה לי על זה

בטסט אתה יכול לשתות מכוסות של חולים .
אני מאמין שקרה לך פעם אחת שהצלחת להדבק ברוסיה ..

בטסט אתה יכול לשתות מכוסות של חולים .
אני מאמין שקרה לך פעם אחת שהצלחת להדבק ברוסיה ..
ההפך על אנאבולים מערכת החיסונית נפגעת
כן נדבקתי פעם אחת אבל עבר לי. ובכל אופן על המון חומרים כבדים וסייקל ארוך זה לא נעים להיות מושבת לא שעשיתי סייקל קשוח (טסט,נונדרלון קצר,טורינבול) ובכל אופן זה מקדם אותך אחורה

זה יכול להיות אם הסייקל נהיה סלט חומרים אכן לפי התאוריה המערכת חיסונית נפגעת .
TRT וסייקל עם טסט איכותי וסולו המערכת חיסונית חזקה יותר . עד אי אפשר להדבק .

זה יכול להיות אם הסייקל נהיה סלט חומרים אכן לפי התאוריה המערכת חיסונית נפגעת .
TRT וסייקל עם טסט איכותי וסולו המערכת חיסונית חזקה יותר . עד אי אפשר להדבק .
זה די מחדש לי כמה מצחיק שזה ישמע אבל אני יברר את זה עם רופא מומחה. אני כן מאמין שהמערכת החיסונית נפגעת אבל באדם בריא המערכת חייבת (בTrt) לחזןר לתפקד יותר טוב כי הגוף יודע להרגיל השאלה עם זה באמת תאוריה נכונה. כשיגיע לעשות בדיקות במרפאה זה הדבר הראשון שאני ישאל את הרופא

@Navira צודק בזה, טסט באמת הוכח כמדכא מערכת חיסונית. אנשים עם טסט נמוך פחות ידפקו בשפעת נגיד בחורף לעומת אנשים עם טסט גבוה.
אפשר להוסיף לזה גם אינטנסיביות של אימונים בסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית