הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך מחזקים את המערכת החיסונית?

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
רואה שכתוב על קנאביס, על טסט, כמעט על מלא דברים שזה מחליש את המערכת החיסונית..

איך מתקנים מטפלים בתאקל?

ידוע לי על מולטיויטמין ומשחקים של חשיפה לחום וקור, וכמובן מנוחה לגוף, האם יש דרך לחזק את המערכת החיסונית שאתם ממליצים?

מוזר מהיום שאני על trt לא הייתי חולה פעם אחת .
תמיד בסייקל של טסט הרגשתי כמו סופרמן בנוסף לכך לא הייתי חולה בכלל בתחילה הייתה תופעה של טסט פלו שנעלמת , יש כאלה שטוענים שטסט חיצוני מחליש את המערכת חיסון אני תמיד הרגשתי מצויין ולא הייתי חולה מלא אנרגיה כנראה זה שילוב של נפש וגוף שמעודדת את מערכת החיסון.

טסט חיצוני משפר עד למצב שאי אפשר להדבק כמעט , מערכת חיסונית עעלל . כמו שאר העיניינים בגוף כשאתה מכניס טסט ,
מתי היא נחלשת כשמערבבים ועושים סלט חומרים במיוחד כשהם מגיעים ממקומות מפוקפקים הכמויות והסלט והאיכות הגרועה מחלישה .

טסט חיצוני משפר עד למצב שאי אפשר להדבק כמעט , מערכת חיסונית עעלל . כמו שאר העיניינים בגוף כשאתה מכניס טסט ,
מתי היא נחלשת כשמערבבים ועושים סלט חומרים במיוחד כשהם מגיעים ממקומות מפוקפקים הכמויות והסלט והאיכות הגרועה מחלישה .
אין על טסט רפואי נקי , ובמיוחד עכשיו אי אפשר לדעת מאיפה החומרים מגיעים .

בתור אחד שהיה חולה 3 פעמים החורף האחרון

הפעם עשיתי שינוי תפיסה
להתלבש יותר חם ולשמור על חום גוף שקר
שיפרתי את התזונה והוספתי המון ירקות ופירות לתפריט
אפשרי גם לתסף במולטיויטמין

רק אוסיף למרות הדעה הרווחת של הרבה סופרי קלוריות מושבעים למינהם שכל מה שמשנה זה רק קלוריות וחלבון.
אני סבור שוויטמינם ופיטו כמיקאלים נורא חשובים, כגון סיבים תזונתיים לפיעלות מעיים תקינה.

ביל סטאר לקח 10 גרם וויטמין C ביום בזמן שהרבה ספורטאים לקחו הרבה יותר.
אני אמנם לוקח רק 2 גרם.
אבל וויטמינים מינרלים ופיטו כימיקאלים לפי תפיסתי תורמים המון למערכת החיסונית מלבד שינה רוגע ופעילות גופנית.

• פותח/ת השרשור
רק אוסיף למרות הדעה הרווחת של הרבה סופרי קלוריות מושבעים למינהם שכל מה שמשנה זה רק קלוריות וחלבון.
אני סבור שוויטמינם ופיטו כמיקאלים נורא חשובים, כגון סיבים תזונתיים לפיעלות מעיים תקינה.

אני אמנם לוקח רק 2 גרם.
אבל וויטמינים מינרלים ופיטו כימיקאלים לפי תפיסתי תורמים המון למערכת החיסונית מלבד שינה רוגע ופעילות גופנית.
מה זה פיטו כימיקלים?

אני אמנם לוקח רק 2 גרם.
זה הבעיה בנושא הזה, הרבה דעות ואמונות. קשה לבצע מחקרים שיתנו באמת מענה מדויק ומחייב לכמה אתה צודק/טועה בגישתך

מה זה פיטו כימיקלים?
זה דברים שבמזון שידועים כחשובים לתפקוד הגוף אבל הם לא נכללים באבות במזון, והם גם לא וויטמינים ומינרלים.
כגון כלורופיל (הצבע הירוק באוכל) ליקופן (הצבע האדום באוכל). סיבים תזונתיים, אנזימים. וכן דבר חדש שמגלים במזון.
זה הבעיה בנושא הזה, הרבה דעות ואמונות. קשה לבצע מחקרים שיתנו באמת מענה מדויק ומחייב לכמה אתה צודק/טועה בגישתך
יש לא מעט מחקרים ונסיון של אנשים.
קח לדוגמה את Linus Pauling שחקר את הנושא של וויטמין C וויטמינים בכללי. כתוצאה מכך ביל סטאר וכל המתאמנים שלו היום לוקחים כמויות גדולות של וויטמין C וויטמינים אחרים ודיווחו שהם ממש הרגישו הבדלים באימונים שלהם ובפחות מחלות שפקדו אותם.

תמיד יבואו חוקרים חדשים להכחיש את האחרים ולהגיד איזה חורים היה במחקר של הקודם.
אבל בינינו, המחקרים החדשים והמקובלים לפעמים עם לא פחות חורים.

לכן המלצתי זה פשוט לנסות ולראות איך אתה מרגיש.
וויטמין C B בנוסף למולטי וויטמינים וסידן ומגנזיום עוזרים לי להתאושש מהר יותר מאימון ולשרוד נפחים גדולים יותר באימון.
זה הנסיון שלי ואני לא צריך מחקר שתחלוק עלי או שתטען שזה פלצבו, כי תוספים אחרים לא עזרו לי.

לכן אני לא אתווכח על זה, רק אומר את דעתי, וכל מי שירצה לנסות ולהיווכח אם אני צודק לגביו או לא, מוזמן.

כן אפשר לחבר כמה מחקרים ולעשות 1+1 ולהבין כמה אלחנן צודק .
לא צריך עכשיו מחקר ספציפית על השאלה הזאת , אפשר להבין ממה שיודעים עד היום שזה ועוד זה ועוד זה נהיה תאוריה כזאת וכזאת .
אין מחקר על קולה שזה לא בריא יש על סוכר יש על החומצה המיוחדת שלהם ועל צבעי מאכל, שבקולה הם ממש עזים ועוד .. אז האנשים האלה שעוצמים עיניים ואומרים "אין מחקר שמוכיח שקולה רעיל" אז ישתו קולה כל היום ?

אין על טסט רפואי נקי , ובמיוחד עכשיו אי אפשר לדעת מאיפה החומרים מגיעים .
האמתי הטסט של באייר כואב לי חחחח אבל כן הוא בהחלט מדהים,האמת יש כמה אנדרגראונטים שהם בכלל לא יורדים מהרמה של רפואי,שמתי לב שחומר לא איכותי יש לי הרגשה חררא לאורך כל הסייקל,וקצת גושים למרות ההזרקה העמוקה (הומוטוקריט נשמר בטווח הנורמה) וככה שמתי לב אם חומרים לא איכותים

האמתי הטסט של באייר כואב לי חחחח אבל כן הוא בהחלט מדהים,האמת יש כמה אנדרגראונטים שהם בכלל לא יורדים מהרמה של רפואי,שמתי לב שחומר לא איכותי יש לי הרגשה חררא לאורך כל הסייקל,וקצת גושים למרות ההזרקה העמוקה (הומוטוקריט נשמר בטווח הנורמה) וככה שמתי לב אם חומרים לא איכותים
אני באמצע סייקל עברתי מטסט סיני לטסט של באייר, וואלה לא מרגיש שום הבדל 😃
גם מבחינת זריקה וpip וגם מבחינת השפעה

• פותח/ת השרשור
תעשי לי סדנא של התרגשות מחומרים בסייקל 😋🍴
תעשה סארמס סולו עד שהטסט שלך אפס, ואז תעלה על טסט, וכי הטסט עלה מ4 למלא אז אתה תרגיש את הטסט
הכל משחק של שפל וגאות בחומרים

וגאות זה לא תמיד כיף,.. ראה ערך pct ועצבים..

אני באמצע סייקל עברתי מטסט סיני לטסט של באייר, וואלה לא מרגיש שום הבדל 😃
גם מבחינת זריקה וpip וגם מבחינת השפעה
חחח גם לפארמה קום יש ליין שמגיע מי סין..והחומר שלהם נקי ועובד ממש טוב למרות שאת האוראלים שלהם לא עפתי עליהם

אין על רפואי נקודה לך תדע מה שמים בכל מה שמוכרים לך בחוץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית