הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מחלת המותניים

הנה הציטוט על הקשר לסקוואט .
"Another aspect of this to keep in mind is the circumference of the waist line. If I suck my belly in my waist line measures 42 inches. If I pull air into my belly and push it out it measures 48 inches. The wider base the stronger the lifter. This is why lifters with a bigger waist squat more. The pyramids in Egypt are also built with a wide base and they have been standing for centuries. As the car commercials used to say, wider is better."
http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance_bodybuilding_supplements/squatting_from_head_to_toe

מצטער, אני כבר לא יכול עם הווי נט הזה הם אומרים כל כך הרבה שטיות 95 אחוז מאנשים יש להם קרס או צמגונים אז כולם מתים?? אולי הגזמתי עם האחוזים אבל המון אנשים כמעט כל בן אדם שני יש לו צמיד או קרס קטנה והם מדברים על הקטנים..
הם אומרים כל כך הרבה שטיות ראיתי איפה שהוא באתר שלהם שעניבה גורמת לעיוורן אני נשפכתי מזה הטמטום הזה:sarcastic:
במקרה הזה הם צודקים לגמרי, שומן ויסקרלי באמת מסוכן יותר מכל שומן אחר בגוף...

• פותח/ת השרשור
במקרה הזה הם צודקים לגמרי, שומן ויסקרלי באמת מסוכן יותר מכל שומן אחר בגוף...
שאלתי על ההיתרונות ואתם אומרים לי בעצם שיש לי סיכוי יותר גדול למות? 😵
אני ניהיה שמח ושמח יותר 😣

אם אתה הורג את התאים, אז זה אמור לשפר את המצב בהרבה...

אגב, הטיפול החדש והלא פולשני של שריפת שומן בעזרת אולטרה סאונד ,נראה לי עדיף יותר.

לא.. הייתה איזה "שיטה" של BB.COM פירסמו. זה מן תרגילים כאלה שאתה "שואב" את הבטן פנימה [יעני מצמיד את הבטן לגב] וזה אמור לשפר את המצב. אני אחפש יותר מאוחר את הלינק לזה.

אתה ממש לא לבד...
אצלי זה אשכרה יוצר מבנה שך גיטרה
אבל אני מנסה עכשיו לטשטש את זה כמה שיותר ואני די בהתחלה
אצלי גם כן מותן רחבה לגמרי...
90 היקף אם אני לא טועה.

אבל אני בחורה ככה שזה פחות נורא,
אפילו עדיף

אצלי גם כן מותן רחבה לגמרי...
90 היקף אם אני לא טועה.

אבל אני בחורה ככה שזה פחות נורא,
אפילו עדיף

😃 עדיף, אם מתוכנן הריון.

אני בספק אם זאת המטרה לטווח הקרוב. 😉

עניין היחסים שבין הכתפיים והחזה לבין המתניים הביא ליצירת עדיפות עבור הכתפיים וחזה על פני המתניים. לא יודע עד כמה זה השתנה בעולם, אבל חלק לא קטן מהמתחרות בישראל מגיעות אל הבמה עם כתפים שנראים רחבים יותר מהמתנים, או לפחות מנסות ליצור אשלייה כזאת בפוזות מסוימות.

נערך לאחרונה:
😃

את תגלי איזו אמא את תוכלי להיות כשתגלי את הבשלות המתאימה. מה שכן, את תוכלי לומר שאת אמא שהגיעה למסת שריר מכובדת. ככה אף אחד לא יירצה לגעת בילדים שלך 😉.

לא.. הייתה איזה "שיטה" של BB.COM פירסמו. זה מן תרגילים כאלה שאתה "שואב" את הבטן פנימה [יעני מצמיד את הבטן לגב] וזה אמור לשפר את המצב. אני אחפש יותר מאוחר את הלינק לזה.
אני צריך לכתוב לך שזה בולשיט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית