הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחלת הנשיקה , מישהו שמבין ?

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
היי אני יוצא עם מישהי בערך חודש וחצי ולפני שבוע התחילו לה בחילות עייפות כאבי ראש והשבוע כאבי גרון רציניים ואז הרופא שלח אותה לבדיקות דם והיום היא קיבלה את התוצאה שיש לה מחלת הנשיקה ,

מה זה אומר לגבי ? האם גם אני נדבקתי וזה עניין של זמן עד שגם אני אסבול מכל זה ? יש לציין שאני בצבא אז לקבל בדיקות דם זה קצת סיפור בגלל זה אני לחוץ על לדעת מה עם זה

יש לציין שלפני כחודש חוויתי כאבי גרון נוראיים עד לכדי מצב שאיני יכול לבלוע רוק , לאחר לקיחת אנטיביוטיקה עבר לי (האמת אין לי מושג מה זה היה לא ראיתי רופא (צהל) ,פשוט לקחתי אנטיביוטיקה שהייתה לי בבית במשך 5 ימים שזה משך הטיפול שהיה איתה וזה עבר)

מה שהיה לך כנראה זה לא מחלת הנשיקה כנראה, בגלל שלוקח מספר שבועות, איזור החודש-חודשיים מרגע החשיפה לוירוס עד שהמחלה מתחילה, אז הזמנים לא מסתדרים, וגם אנטיביוטיקה עזרה, מה שלא קורה עם וירוסים. אל תעשה את זה שוב אבל, לא לוקחים אנטיביוטיקה סתם ועוד בלי לדעת כמה בידיוק,אתה רק יכול להחמיר את המצב.
בכל מקרה המחלה נוצרת ע"י וירוס נפוץ מאוד, ככה שיש סיכוי שכבר נחשפת אליו בעבר ואתה לא תפתח את המחלה, אבל במידה ולא יש סיכוי שתהיה חולה כמוה,אבל לגבי בדיקות דם בצבא זה ממש ממש פשוט לקבל, אז אין שום בעיה עם זה

לך לרופא הצבאי תעשה בדיקות ובכל מקרה תשחק אותה עייף ופצוע
מחלקת הנשיקה זה מלא גימלים

• פותח/ת השרשור
מה שהיה לך כנראה זה לא מחלת הנשיקה כנראה, בגלל שלוקח מספר שבועות, איזור החודש-חודשיים מרגע החשיפה לוירוס עד שהמחלה מתחילה, אז הזמנים לא מסתדרים, וגם אנטיביוטיקה עזרה, מה שלא קורה עם וירוסים. אל תעשה את זה שוב אבל, לא לוקחים אנטיביוטיקה סתם ועוד בלי לדעת כמה בידיוק,אתה רק יכול להחמיר את המצב.
בכל מקרה המחלה נוצרת ע"י וירוס נפוץ מאוד, ככה שיש סיכוי שכבר נחשפת אליו בעבר ואתה לא תפתח את המחלה, אבל במידה ולא יש סיכוי שתהיה חולה כמוה,אבל לגבי בדיקות דם בצבא זה ממש ממש פשוט לקבל, אז אין שום בעיה עם זה
אבל אנחנו מכירים יותר מ 6 שבועות אז כנראה שאין לי את זה אם לא הופיעו לי תסמינים ?
(קראתי שהתקופת דגירה זה בין 4 ל 6 שבועות)

אבל אנחנו מכירים יותר מ 6 שבועות אז כנראה שאין לי את זה אם לא הופיעו לי תסמינים ?
(קראתי שהתקופת דגירה זה בין 4 ל 6 שבועות)
זה משוה כמו 4-8 שבועות, אבל זה לא משהו על סטופר מהרגע שנפגשתם
אם לא מופיעים סימנים אז מעולה, אם כן מופיעים אז תעשה בדיקת דם

המחלה מדבקת רק ברגע שהיא מראה תסמינים או טיפה לפני. כמעט לכולם יש את וירוס האפשטיין בר בגוף.

• פותח/ת השרשור
המחלה מדבקת רק ברגע שהיא מראה תסמינים או טיפה לפני. כמעט לכולם יש את וירוס האפשטיין בר בגוף.
אמרו לי שהיא מדבקת מרגע שהאדם נדבק בה (גם בלי תסמינים)
אם היא מדבקת מרגע שהופיעו תסמינים יכול להיות שהיא הדביקה אותי וזה רק עניין של כמה שבועות עד שאני אומר בי בי לגיינז ?😱🤒😭

עריכה :
הינה פה כתוב מחלת הנשיקה: מילון רפואי והסברים
"מרגע ההדבקות במחלת הנשיקה ועד להופעת הסימפטומים הראשונים של המחלה, עובר בדרך כלל כחודש, תקופה זו מכונה "תקופת דגירה". מחלת הנשיקה הופכת למדבקת מרגע תחילת תקופת הדגירה, כלומר מרגע ההדבקות. המחלה ממשיכה להיות מדבקת במהלך הופעת הסימפטומים וכן חודשים ארוכים אחרי הפסקתם. "

תשמע גם לי זה קורה שאני נכנס להיסטריה שנדבקתי במשהו
ההיסטריה כרגע עושה לך גם לא מעט נזק
תן לעצמך איזו כאפה וצא מזה
אם נדבקת אז נדבקת אם לא אז לא
לך תבדק וזהו

אין לי מושג מה זה היה לא ראיתי רופא (צהל) ,פשוט לקחתי אנטיביוטיקה שהייתה לי בבית במשך 5 ימים שזה משך הטיפול שהיה איתה וזה עבר)
לפחות את זה אל תעשה יותר. אתה יכול לעשות נזק לעצמך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית