הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל השבוע אכלתי המבורגרים, פיצות וצ'יפס, התלבטות אם להזמין גם היום המבורגר

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
יצא לי שבוע כזה שבאמת שמה שאכלתי כל השבוע זה ג'אנק פוד ברמות הגרועות ביותר, 3 פעמים פיצה משפחתית עם הרבה תוספות של דומינוס (הפיצה PRO עם הקרניבור חזק ביותר) ועוד 2 פעמים המבורגר וצ'יפס, לאפה קבבים, ועראיס. דאגתי למספיק חלבון וזהו. עכשיו לא באמת אכפת לי להוסיף טיפה משקל, כי אני יכול להוריד את זה די בקלות אחר כך.

אני מתלבט כמה זה קריטי לבריאות, נגיד עכשיו אני רוצה להזמין יומנגס 440+ מתלבט עדיין על ההמבורגר, איטלקי/צרפתי/נורווגי, צ'יפס עם הרוטב של העשבי תיבול (יאמי), מה אומרים?

אופציה אחרת זה קוואקר עם גרעיני דלעת וחמאת בוטנים טבעית/טחינה גולמית עם חלב חלבון ועוד איזה 2 חטיפי חלבון.

נערך לאחרונה:
שבוע זה כנראה לא מה שיהרוס אותך, השאלה אם אתה יודע לעצור.
חח אין דבר כזה..
לדעתי תחזור לשגרה זה לא שסיימת חיטוב תחרותי שזה מובן עוד איכשהו.
אתה יכול להנות מאוכל אבל לא בקטע שכל היום צ'יטים,
לדעתי תשלב אותם בתפריט ולא להתבסס רק על זה, בריא זה לא לאורך זמן ,שבוע זה זניח .

• פותח/ת השרשור
שבוע זה כנראה לא מה שיהרוס אותך, השאלה אם אתה יודע לעצור.
זה בעיה כי כל יום שאני אוכל משהו כזה אני אומר זה רק יום אחד זה לא יעשה כלום ואז ביחד זה מצטבר
חח אין דבר כזה..
לדעתי תחזור לשגרה זה לא שסיימת חיטוב תחרותי שזה מובן עוד איכשהו.
אתה יכול להנות מאוכל אבל לא בקטע שכל היום צ'יטים,
לדעתי תשלב אותם בתפריט ולא להתבסס רק על זה, בריא זה לא לאורך זמן ,שבוע זה זניח .
בחרתי באופציה של הקוואקר

מה לא בריא בלחם עם גינה רוטב עגניות ובשר על זה?
מה לא בריא בלחמניה עם בשר בקר גבינה וירקות? אפשר לאכול כל יום רק פיצה והמבורגר ואתה תהיה בריא לגמרי, רק תדאג למספיק ויטמינים ומינרלים בצד (אולי מולטי ויטמין)

• פותח/ת השרשור
מה לא בריא בלחם עם גינה רוטב עגניות ובשר על זה?
מה לא בריא בלחמניה עם בשר בקר גבינה וירקות? אפשר לאכול כל יום רק פיצה והמבורגר ואתה תהיה בריא לגמרי, רק תדאג למספיק ויטמינים ומינרלים בצד (אולי מולטי ויטמין)
כולסטרול/נתרן/הרבה שמן/שומן רווי/חומרים משמרים/צבעי טעם וריח/סוכרים

עוד כמה שפספסתי

• פותח/ת השרשור
ומה הבעיה בהם? רק שומן רווי אולי
סתם מאתר רונדומאלי, חלק זה מה שאתה אמרת, חלק דברים נוספים:

"ג'אנק פוד" מכיל הרבה שומן רווי, שומן מסוג זה לא בריא, בזמן העיכול משתחררים רעלים רבים שאינם טובים לגוף שלך.
הגוף אומנם מקבל אוכל אך זהו אוכל שאינו בריא ומזין.

לפעמים "ג'נק פוד" מכיל מרכיבים שאינם נקיים במיוחד. מה שיכול בעתיד לגרום לנזק בבטן, בכבד ובמעיים.
"ג'נק פוד" אינו מכיל ויטמינים ומינרלים, וניראה כי הרבה מהחומרים המזינים אינם מבושלים בצורה מספקת ואפילו נאים.

הגוף אינו מקבל את המינרלים והויטמינים הנחוצים לו, אותם ויטמינים ומינרלים האחראיים על הבריאות ועל מערכת החיסונית שאמורה להילחם במחלות. כתוצאה מכך, האדם שצורך סוג זה של אוכל, נוטה לחלות ביותר מחלות. "ג'נק פוד" גורם לעלייה במשקל. אנשים הסובלים מהשמנה או השמנת יתר קיצונית, הם אלה בעלי עדיפות ל"ג'ונק פוד" ולנשנושים.
כמו כן צריכה של "ג'נק פוד" יכולה לגרום לנטייה לסוכרת, כי בסוג זה של אוכל יש הרבה סוכרים.
אתה תהיה גם יותר פגיע למחלות לב ולחץ דם, בגלל המלח והשומנים הרבים שנמצאים ב"ג'אנק פוד".

הג'נק פוד הארוז מכיל חומרים משמרים וצבע מאכל, הידועים כחומרים מסרטנים.
בטווח הרחוק, ג'נק פוד מאיץ את תהליך ההזדקנות. אנשים מראים סימנים של הזדקנות מהר יותר כתוצאה מאכילת אוכל זה. זאת מפני שצריכה קבועה של "ג'נק פוד", חושפת את הגוף לתזונה לא מזינה, התוצאה-שחרור רדיקלים חופשיים, אותם רדיקלים הגורמים להזדקנות הגוף.

"ג'אנק פוד" מכיל הרבה שומן רווי, שומן מסוג זה לא בריא, בזמן העיכול משתחררים רעלים רבים שאינם טובים לגוף שלך.

לפעמים "ג'נק פוד" מכיל מרכיבים שאינם נקיים במיוחד. מה שיכול בעתיד לגרום לנזק בבטן, בכבד ובמעיים.
"ג'נק פוד" אינו מכיל ויטמינים ומינרלים, וניראה כי הרבה מהחומרים המזינים אינם מבושלים בצורה מספקת ואפילו נאים.

הגוף אינו מקבל את המינרלים והויטמינים הנחוצים לו, אותם ויטמינים ומינרלים האחראיים על הבריאות
images-1.jpg
ועל מערכת החיסונית שאמורה להילחם במחלות. כתוצאה מכך, האדם שצורך סוג זה של אוכל, נוטה לחלות ביותר מחלות. "ג'נק פוד" גורם לעלייה במשקל. אנשים הסובלים מהשמנה או השמנת יתר קיצונית, הם אלה בעלי עדיפות ל"ג'ונק פוד" ולנשנושים.
כמו כן צריכה של "ג'נק פוד" יכולה לגרום לנטייה לסוכרת, כי בסוג זה של אוכל יש הרבה סוכרים.
אתה תהיה גם יותר פגיע למחלות לב ולחץ דם, בגלל המלח והשומנים הרבים שנמצאים ב"ג'אנק פוד".

בטווח הרחוק, ג'נק פוד מאיץ את תהליך ההזדקנות. אנשים מראים סימנים של הזדקנות מהר יותר כתוצאה מאכילת אוכל זה. זאת מפני שצריכה קבועה של "ג'נק פוד", חושפת את הגוף לתזונה לא מזינה, התוצאה-שחרור רדיקלים חופשיים, אותם רדיקלים הגורמים להזדקנות הגוף.
לפי מה שאני יודע הרוב פה זה שטויות שוב פעם רק שומן רווי אולי לא בריא אבל גם זה לא בטוח, השאר לא נכון, אתה לא תשמין אם תאכל ג'אנק שנכנס לך בערכים, ונכון אין בו ויטמינים ומינרלים אבל אתה יכול להשלים פשוט

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאני יודע הרוב פה זה שטויות שוב פעם רק שומן רווי אולי לא בריא אבל גם זה לא בטוח, השאר לא נכון, אתה לא תשמין אם תאכל ג'אנק שנכנס לך בערכים, ונכון אין בו ויטמינים ומינרלים אבל אתה יכול להשלים פשוט
למה, לדעתי כל מה שכתוב שם נכון, מה לא נכון לדעתך?

בקשר למה שאתה אומר על ג'אנק פוד וערכים זה נכון, הכל ערכים בסופו של דבר.
אך אפשר להסכים שיותר קל לצרוך כמויות גדולות של ג'אנק פוד, מה שמוביל לעלייה במשקל, הוא גורם לך לרצות עוד וגם לא משביע.

קציצה מבשר בקר, לחמניה, גבינה, ירקות בתוך הלחמניה - למה זה ג'אנק?
עם מה שפירטת שאכלת כל השבוע לא נראה לי שעוד המבורגר 440 יעשה הבדל כבר.
מזמן לא הייתי ביומנגס, מה זה נורווגי? איך הוא?
צ'יפס עם הרוטב של העשבי תיבול
מה זה? כן לגמרי מזמן לא הייתי שם, מחר צריך לתקן את העוול
פיצה משפחתית עם הרבה תוספות של דומינוס
אגב לא יודע אם זה משהו מוכר או לא, אבל אם אתה כותב בגוגל "דומינוס ynet" זה מביא אותך לאתר שלהם (סניף וירטואלי או איך שזה נקרא) שאתה יכול להזמין פיצות עם עד 5 תוספות במחירים יותר טובים מאשר באפליקציה

הגוף אינו מקבל את המינרלים והויטמינים הנחוצים לו, אותם ויטמינים ומינרלים האחראיים על הבריאות ועל מערכת החיסונית שאמורה להילחם במחלות. כתוצאה מכך, האדם שצורך סוג זה של אוכל, נוטה לחלות ביותר מחלות. "ג'נק פוד" גורם לעלייה במשקל. אנשים הסובלים מהשמנה או השמנת יתר קיצונית, הם אלה בעלי עדיפות ל"ג'ונק פוד" ולנשנושים.

זה לא נכון.
שומן רווי הוא שומן בריא.
אל תאמין למיתוסים.
שמע, השרשור הזה עשה לי חשק מפחיד לפיצה. אולי אזמין מוצאי שבת איזה מגש פיצה האט קריימי בייטס 🍽️🥹

• פותח/ת השרשור
קציצה מבשר בקר, לחמניה, גבינה, ירקות בתוך הלחמניה - למה זה ג'אנק?
עם מה שפירטת שאכלת כל השבוע לא נראה לי שעוד המבורגר 440 יעשה הבדל כבר.

מזמן לא הייתי ביומנגס, מה זה נורווגי? איך הוא?

מה זה? כן לגמרי מזמן לא הייתי שם, מחר צריך לתקן את העוול

אגב לא יודע אם זה משהו מוכר או לא, אבל אם אתה כותב בגוגל "דומינוס ynet" זה מביא אותך לאתר שלהם (סניף וירטואלי או איך שזה נקרא) שאתה יכול להזמין פיצות עם עד 5 תוספות במחירים יותר טובים מאשר באפליקציה
מלא שמן זה עיקר הבעיה לדעתי

נורווגי זה המבורגר עם סלמון זה חדש יחסית, תלוי אם אתה מתחבר

הרוטב עשבי תיבול ממש טוב שיושבים במסעדה. במשלוח זה נחמד+
זה פשוט מטבל לצ'יפס

בקשר לדומינוס לא הכרתי, אני אנסה תודה.

אני משתמש בדרך כלל בשיטה אחרת:
כותבים פאפא ג'ונס בגוגל וזה מקפיץ לך מודעה של דומינוס עם 30 אחוז הנחה על כל התפריט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית