עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי חברים
רציתי לשאול אותכם באיזה שעות בהתאם לאימונים
אתם צורכים את הקלן?
כי הבנתי שאת הכדור בהתאם למינון צריך לקחת בהפרש של 3-4 שעות מהקודם
נכון, והייתי ממליץ גם לא לקחת לפני אימון ולפני השינה.
אני הייתי על 120 מקג ותמיד לקחתי את כל הכדורים בבת אחת בבוקר ביקיציה.
אוקי, ו?
אם לקחת 120 מקג ולא הרגשת תופעות לוואי חריגות אז אולי צריך לבדוק את טיב הקלן.
צלם שנראה שבמה מדובר.
בול מה שהייתי עושה 2 בבוקר, 1 בערב. 2 בבוקר עם אלטרוקסין פיי הייתי פצצת אנרגיה אוכל ציטים כל היום ומתחטב 🙄..יש חילוקי דעות לפה ולשם כמה כללים בסיסים שכבר נאמרו פה זה אין ליטול קלן לפני שינה או קרוב לשינה ואין ליטול קלן לפני אימון. בגדול אפשר ליטול הכל בבת אחת (אופציה לא חביבה אישית עלי) או שניתן לפצל את המנה. אסביר איך אני הייתי עושה
בבוקר מתעורר כבר זורק שתי כדורי קלן זה יצא 80 מיקרומג בצהורים בשעה אחת בערך עוד כדור אחד מה שהיה נותן לי מנה יומית של 120 מק"ג.
כמה לקחת , 200?אלטרוקסין
גג 100כמה לקחת , 200?
אלטרוקסין מזכיר לי את אמא שלי זיכרונה לברכה כמות של בית מרקחת היה לנו אף פעם לא חשבתי לגנוב לה פחדתי מי כל החומרים האלה גם מי ממריצים תמיד הסתפקתי ב קפאין איזה ילד טוב אני חחחגג 100
רוב הזמן לקחתי 50 שהרגשתי שזה כבר פחות משפיע לקחתי 100. וכמובן לא אכלתי כלום במשך חצי שעה, הייתי פשוט קם , ממתין חצי שעה ויוצא לאירובי.
מבדיקות דם שעשיתי לאחרונה שהשתמתי בסטימולטים (ממריצים) יש להם השפעה חזקה על בלוטת התריס קצת זהה משום אין לי מושג מה הם דוחפים שם.
חחח אתה באמת ילד טוב אחלה גבר שבעולם!! אני בטוח שאמא שלך ז"ל גאה בך שם למעלה אין לי ספק!.אלטרוקסין מזכיר לי את אמא שלי זיכרונה לברכה כמות של בית מרקחת היה לנו אף פעם לא חשבתי לגנוב לה פחדתי מי כל החומרים האלה גם מי ממריצים תמיד הסתפקתי ב קפאין איזה ילד טוב אני חחח
אבל יש ימים שחייב איזה פרייורקאוט מנה כפולה של N.o xplode היה מזניק אותי בסייקלים. כשהייתי מגיע מעבודה אחרי התקופה שהייתי מתעסק בג'יפים כל יום מנוע,קלאץ,באקאקסים וכו. זה היה גומר עליי. לגבי הסטימולנטים הם באמת דבר קטלני במלוא מובן המילה. אגב יש לי חבר על טרן והלחץ דם שלו תקין 120 על 70 וזה לא רק טרן זה טסט מסטרון וטרן ו 20 מג וינסטרול
בטח הסטימולנטים משבשים שינה גם קלן אתה בא להירדם אבל הגוף שלך עדין בסרט שאתה באימון. דווקא שהפסקתה זה קרה זה הכי מבאסחחח אתה באמת ילד טוב אחלה גבר שבעולם!! אני בטוח שאמא שלך ז"ל גאה בך שם למעלה אין לי ספק!.
הסטימולטים מפגרים , מזיע כמו חמור בר, החום גוף עולה, ויש לך כוח של שד טזמאני אתה לא מתעייף! רק הפאק אצלי ספציפית זה שאני לא נרדם בגלל זה 😭 בסייקל האחרון לא נגעתי בקלן, זה היה מקרטע אותי ממש 🤤
לגבי החבר אני לא מופתע אני תמיד הייתי קבוע על טרן, וויני טסט, מסטרון שהיה עודף בכסף , הכל היה תקין , אני מניח שזה עניין של גיל עם הזמן.
בבדיקות שהייתי על סייקל לפני כשנתיים המגלובין על 15. Hct על 46 , תפקודי כבד תקינים, הכל היה תקין והייתי רצוף על סייקלים במשך שנים. המכה שהתחלתי להפסיק הגיע 🥷
צריך לשתות את הסטימולט באזור 4-5 בבוקר חח.. בסייקל האפקט חזק על הגוף, לא כמו בני אנוש (טיבעים) באסה שזה הגיע בכלל מטפלים אין מה לעשות תמיד לקחתי את זה בחשבון ,מטפלים. רק התור לרופאים מעצבן , ששולחים אותך מחודש לחודש לחכות ההמתנה מחרפנתבטח הסטימולנטים משבשים שינה גם קלן אתה בא להירדם אבל הגוף שלך עדין בסרט שאתה באימון. דווקא שהפסקתה זה קרה זה הכי מבאס