הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מפחד לעשות מסה

אלי לוי1

משתמש מתחיל
78
4
נק' מוניטין:
7
78
4
חברים אני במסה אבל מפחד לעלות אחוזי שומן
לכל אלה שאומרים שבפלוס קלורי לא צריך לחטב אחר כך יש לכם תמונה ? זה באמת אפשר לעלות מקסימום שריר במינימום שומן ? אני לא רוצה לחזור לחיטוב

קח את הזמן, מסה זה תהליך ארוך. אל תתנפל על אוכל ותיתן לעצמך את הלגיטימציה לאכול כמו חזיר ״כי אני במסה עחי,הכל הולך לשריר״ תאכל בפלוס קלורי מתון ובעיקרון תהנה, במסה זה הזמן לשחק עם מלא מאכלים שבחיטוב אולי הייתי מוותרת או מוסיפה במינון נמוך יותר(אחמ,חבילת בלונדי שלמה כל יום)

טכנית התחלתי מסה מ41 קילו אבל זה מהשינוי האחרון
B8834B32-C681-414B-B57A-34A8F46001FB.jpeg

זה הכל תלוי כמה אתה תקפיד על התזונה.
מתי שהוא אתה תצטרך לחזור לחיטוב כי ככה או ככה בפלוס קלורי אתה תצבור שומן

• פותח/ת השרשור
קח את הזמן, מסה זה תהליך ארוך. אל תתנפל על אוכל ותיתן לעצמך את הלגיטימציה לאכול כמו חזיר ״כי אני במסה עחי,הכל הולך לשריר״ תאכל בפלוס קלורי מתון ובעיקרון תהנה, במסה זה הזמן לשחק עם מלא מאכלים שבחיטוב אולי הייתי מוותרת או מוסיפה במינון נמוך יותר(אחמ,חבילת בלונדי שלמה כל יום)

טכנית התחלתי מסה מ41 קילו אבל זה מהשינוי האחרון
צפה בקובץ המצורף 53057
כמעט לא עלית שומן
מה הסוד שלך ?

מסה איכותית עם עלייה כמעט מוחלטת של שריר תתבצע עם עודף קלורי קל של 10% מהמאזן הנייטרלי תוך כדי דגש על עלייה של 0.5%-1% ממשקל הגוף בחודש.

הי:) אני חדשה פה אז אני מקווה שתגובתי במקום, זו בעיקר שאלה ולא תגובה..
בת 33, שוקלת 63 גובה 173.
במשך החצי שנה האחרונה עליתי במשקל לאחר תקופה ארוכה מאוד של מסת שריר מאוד נמוכה ואחוזי שומן מאוד נמוכים.
היום עשיתי בדיקה של אחוזי שומן ומסתבר שאני 18.5 שומן, היתי קצת מופתעת כי לאחרונה אני מרגישה שעליתי במשקל גם כי התחלתי לאכול יותר לאחר שנים של גרעון קלורי וגם התחלתי לרוץ כ30-40 ק״מ בשבוע..
האם זה הגיוני שמסת השריר שלי כה גבוהה כאישה?
ומה זה אומר בעצם? רמת טסטוסטרון גבוהה?
לומר בכנות, אני פחות אוהבת מסת שריר גדולה כי זה גורם לי להראות מנופחת ..

א. איך נבדקת? רוב העזרים למדידת אחוז שומן לא אמינים בלשון המעטה.

ב. כמה את עולה במשקל כל שבוע? איך את מתאמנת?

ג. מסת שריר גבוהה ו"ניפוח" זה עניין סובייקטיבי ויכול להיות שבעינייך את נראית "מנופחת" אך אדם אחר המסתכל מבחוץ יראה אחרת. לכל אחד יש הגדרה שונה למהו "אדם שרירי".

ד. אחוזי שומן נמוכים ואחוז מסת שריר נמוך לרוב לא באים ביחד.
ככל שאחוז השומן גבוה - אחוז מסת השריר נמוך.
ככל שאחוז מסת השריר נהיה גבוה יותר - אחוזי השומן יורדים.

ה. 63 זה משקל מעולה ואני לא רואה בכך בעיה במיוחד אם אחוז השומן נמוך יחסית.
מה הבעיה שלך בעצם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית