הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ממתיק לקפה

HenBiton

משתמש מתחיל
242
37
נק' מוניטין:
40
242
37
היי,
אני יודע שמבחינה בריאותית אף אחד מהם לא באמת בריא אבל על איזה ממתיק אתם ממליצים שהוא עדיף ביחס לשאר? סוכרזית,סטיביה וכו׳..

חד משמעית סטיביה הכי בריא וטבעי, אבל לא הכי טעים.
סוכרזית סוכרלוז בטעם סוכר הכי טעים לטעמי, אבל גם הכי פחות "בריא".
אם אתה שותה 1-2 ביום, אז חפיף. אני מעדיף את הקפה שלי ללא סוכר

מה לא בריא בהם?

"בריא" משמע לא הייתי קורא לזה בריא.

אבל אם כבר שאלת, באופן אישי אני לא חושב שזה מזיק, בוודאי שלא בכמויות של כמה כוסות ביום.
אממה, הרבה אנשים ובעיקר מבוגרים נמנעים מכל הממתיקים המלאכותיים שקיבלו קצת שם רע, בצדק או לא אני לא יודע בוודאות.

הפוך, מבחינה בריאותית אף אחד מהם לא נחשב למזיק במינונים של שימוש יום יומי רגיל
חוץ מאספרטיים אולי.
בנוגע לכל השאר אני אכן מסכים.
הכמויות ה"רעילות" הן לא כמויות שאף אדם יכול להגיע אליהן מדי יום ביומו וכמות סוכר בעלת מתיקות זהה תעשה הרבה יותר נזק (הכוונה לנזק קלורי) מאשר הסוכרלוז וחבריו.

• פותח/ת השרשור
אז בהנחה שאני אשתמש ב4-5 שקיקים של סוכרזית ביום אין חשש מבחינה בריאותית? או שזאת כמות מוגזמת וסטיביה עדיפה?

אז בהנחה שאני אשתמש ב4-5 שקיקים של סוכרזית ביום אין חשש מבחינה בריאותית? או שזאת כמות מוגזמת וסטיביה עדיפה?
4-5 זה מלא, לא יודע על שקיות אבל טיפה אחת מהנוזל סוכרזית שלי זה כמו 3 כפיות סוכר בערך

וזה לא יפגע בך במינונים כאלה וגם בגבוהים צזה

אם שואלים אותי "סוכר" הרבה יותר רעיל מכל ממתיק מלאכותי...
ושאני מדבר על סוכר... אני מדבר על תעשיית הסוכר..
אני לא הולך לעודד שימוש בסוכר, אבל סוכר בפני עצמו כמה שידוע לנו היום לא מזיק בפני עצמו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית