הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי פחמימה אחרי אימון ובכלל

shay1b

משתמש מתחיל
185
1
נק' מוניטין:
1
185
1
שלום, יש לי שאלה לגבי הפחמימה לאחר האימון.
ברור לי שצריך פחמימה בעל ערך גליקמי גבוה, אז קודם כל מה ההבדל בין אכילת פחמימה מורכבת בעלת ערך גליקמי גבוה אחרי האימון כגון מלטודקסטרין לבין סוכר ענבים שהוא כמובן פחמימה פשוטה, השאלה שלי היא לגבי הבדלים מבחינת השמנה וכו???

ושאלה נוספת לגבי פחמימות בכללי:
אם צורכים מאזן קלורי ניטרלי, האם יש הבדל בין סוג הפחמימות שאוכלים מבחינת עלייה באחוזי שומן , או שזה לא משנה אם אוכלים 350 גרם פחמימות מורכבות ו50 גרם פחמימות פשוטות , או 250 גרם פחמימות מורכבות ו150 גרם פחמימות פשוטות?

מצטער על האורך, תודה רבה לעוזרים!

נערך לאחרונה:
שאלה ראשונה, מה שחשוב הוא האינדקס הגליקמי. לגבי ההשמנה עקב צריכה של סוכר, לא ממש רלוונטי אחרי אימון.

שאלה שנייה, שוב יש קשר לאינדקס הגליקמי ולרעב שיהיה אחרי הארוחה הזאת. מה שיותר קשור כמה יהיה הערך הקלורי בהתאם להרכב של האוכל, חוץ מהפחמימות.

שלום, יש לי שאלה לגבי הפחמימה לאחר האימון.
ברור לי שצריך פחמימה בעל ערך גליקמי גבוה, אז קודם כל מה ההבדל בין אכילת פחמימה מורכבת בעלת ערך גליקמי גבוה אחרי האימון כגון מלטודקסטרין לבין סוכר ענבים שהוא כמובן פחמימה פשוטה, השאלה שלי היא לגבי הבדלים מבחינת השמנה וכו???

מבחינת השמנה ההבדל יהיה עקב המאזן הקלורי הסופי באותו היום , אם הוא יצא חיובי אתה תשמין גם אם תאכל כל היום דנונה 0% זה לא משנה, הכל עניין של קלוריות (כמה IN נגד כמה OUT)

ושאלה נוספת לגבי פחמימות בכללי:
אם צורכים מאזן קלורי ניטרלי, האם יש הבדל בין סוג הפחמימות שאוכלים מבחינת עלייה באחוזי שומן , או שזה לא משנה אם אוכלים 350 גרם פחמימות מורכבות ו50 גרם פחמימות פשוטות , או 250 גרם פחמימות מורכבות ו150 גרם פחמימות פשוטות?

לא אין הבדל, אך תדאג להשלים את הויטמנים והמינרלים שלך ממקורות אחרים כגון ירקות ופירות

מצטער על האורך, תודה רבה לעוזרים!
✌️

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה משה.

וסתם בשביל לדעת - אם מבחינת השמנה אין הבדל למה אנשים משתמשים במלטודקסטרין כפחמימה אחרי אימון?

תודה רבה על העזרה משה.

וסתם בשביל לדעת - אם מבחינת השמנה אין הבדל למה אנשים משתמשים במלטודקסטרין כפחמימה אחרי אימון?
בגלל האפקט האינסוליני שלו והוא הרבה יותר זול מסוכר ענבים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית