קורונה, מה שמעתם ומה דעתכם

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך
חנות לחומרי בנין ליד העסק שלי
נישמית עלתה ל 25 ליחידה!!!
אנשים היסטריים + מטח יהודי = עושק.
כאילו שוירוס לא יכול לעבור דרך המסכה...
עוד שנייה יצאו עם מסכות אב"כ...🤦‍♂️
שימו כאפייה, הכל טוב...🥷

ואם את חושבת שלא קונים...
הוירוס עובר בחלקיק 0.1
המסכה הכי דה בסט מגיע ל 0.3
אז את המסכות האלו מתמחרים ב55₪ ליחידה

Coronavirus Disease 2019 (COVID-19)

It may be possible that a person can get COVID-19 by touching a surface or object that has the virus on it
מדובר על משטחים לטווח קצר, אם למשל השתעלתי על שולחן ואז מישהו אחר נגע בשולחן זמן קצר אחרי, וירוס לא שורד על יבש לאורך זמן

בשפעת אחוז התמותה הוא 0.1% ופה אנחנו מעל 2% אם להאמין למספרים של סין. פי 20 לא נשמע מעט...במיוחד בשביל גל ראשוני
תלוי לאיזה גיל.
עד גיל 60 בערך אחוז התמותה הוא משהו כמו 0.2%, משם הוא מתחיל לעלות, עד שהוא מגיע לבערך 14% במעל גיל 80.
שים לב שמעל גיל 60 זו אוכלוסיה שמתחסנת כנגד שפעת בצורה די קבועה, ולכן אחוז התמותה בגילאים האלה יורד, משהו שאין להם את האופציה לעשות עם הקורונה, ולכן התמותה שם גבוהה יותר.
כל זה מסיט מאוד את הממוצע בסטטיסטיקה

מסיכה רפואית רגילה עוצרת את רובם המוחלט של החלקיקים - אין צורך לדאוג ולהילחץ סתם.

ואם כבר אנחנו בפורום של מתאמנים - מי כאן מתכוון ללכת לחדר כושר עם מסיכות על מנת לא להידבק?
חדר כושר סה"כ זה מקום שממש קל להעביר בו מחלות.

מדובר על משטחים לטווח קצר, אם למשל השתעלתי על שולחן ואז מישהו אחר נגע בשולחן זמן קצר אחרי, וירוס לא שורד על יבש לאורך זמן

New Study Indicates How Long Coronaviruses Can Survive on a Surface

Reviewing the literature on all available human and veterinary viruses within this family, encompassing 22 studies, researchers have found that the human pathogens can persist on surfaces and remain infectious at
room temperature for up to nine days

תלוי לאיזה גיל.
עד גיל 60 בערך אחוז התמותה הוא משהו כמו 0.2%, משם הוא מתחיל לעלות, עד שהוא מגיע לבערך 14% במעל גיל 80.
שים לב שמעל גיל 60 זו אוכלוסיה שמתחסנת כנגד שפעת בצורה די קבועה, ולכן אחוז התמותה בגילאים האלה יורד, משהו שאין להם את האופציה לעשות עם הקורונה, ולכן התמותה שם גבוהה יותר.
כל זה מסיט מאוד את הממוצע בסטטיסטיקה

הגיוני שאוכלוסיות חלשות סובלות יותר, אבל עם ה-R0 המטורף, החוסר אונים בטיפול בחולים וכמות החולים אני לא חושב שיש בכלל מקום להשוות את הסכנות בין קורונה לשפעת

Reviewing the literature on all available human and veterinary viruses within this family, encompassing 22 studies, researchers have found that the human pathogens can persist on surfaces and remain infectious at
room temperature for up to nine day
אוקי קיבלתי את התיקון, רק שים לב שמדובר על עד 9 ימים, בזנים שונים של קורונה (לא האחד הנוכחי), וממוצע יהיה 4-5 ימים, ובנוסף החוקרים לא בטוחים שגם אם הוירוס שורד על המשטח, האם אפשר להידבק בצורה הזאת

הגיוני שאוכלוסיות חלשות סובלות יותר, אבל עם ה-R0 המטורף, החוסר אונים בטיפול בחולים וכמות החולים אני לא חושב שיש בכלל מקום להשוות את הסכנות בין קורונה לשפעת
רק בסין יש כמויות עצומות של חולים, בכל שאר העולם מדובר על עשרות או מאות, לא מדובר על כמויות שמפילות מערכת בריאות ויוצרות חוסר אונים

רק בסין יש כמויות עצומות של חולים, בכל שאר העולם מדובר על עשרות או מאות, לא מדובר על כמויות שמפילות מערכת בריאות ויוצרות חוסר אונים

אני לא בטוח שאנחנו עושים יותר מהסינים כדי לעצור את ההתפשטות...מקווה מאוד שלא נאלץ לבדוק את העמידות של שאר מערכות הבריאות בעולם

אני לא בטוח שאנחנו עושים יותר מהסינים כדי לעצור את ההתפשטות...מקווה מאוד שלא נאלץ לבדוק את העמידות של שאר מערכות הבריאות בעולם
אנחנו ללא ספק עושים פחות מהסינים, אבל גם יש לנו הרבה פחות צורך לעשות הרבה

אנחנו ללא ספק עושים פחות מהסינים, אבל גם יש לנו הרבה פחות צורך לעשות הרבה

עם 15 אלף (?) מיטות בבתי חולים ברחבי הארץ, כמה מאושפזים אתה מעריך שצריך כדי להקריס את המערכת שלנו?

עם 15 אלף (?) מיטות בבתי חולים ברחבי הארץ, כמה מאושפזים אתה מעריך שצריך כדי להקריס את המערכת שלנו?
עם מספר חד ספרתי של חולים, שאף אחד מהם לא נדבק בארץ, באמת שאין סיבה להיכנס לפאניקה.
וכמו שאנחנו מצליחים להתמודד עם חולי השפעת, נתמודד גם עם הקורונה
במידת הצורך יש לך מספר יחידות מילואים של בתי חולים שדה שיכולים להיפרס תוך מספר שעות במידת הצורך, אם באמת אי פעם נגיע לצורך, מה שאני מאוד בספק

עם מספר חד ספרתי של חולים, שאף אחד מהם לא נדבק בארץ, באמת שאין סיבה להיכנס לפאניקה.
וכמו שאנחנו מצליחים להתמודד עם חולי השפעת, נתמודד גם עם הקורונה
במידת הצורך יש לך מספר יחידות מילואים של בתי חולים שדה שיכולים להיפרס תוך מספר שעות במידת הצורך, אם באמת אי פעם נגיע לצורך, מה שאני מאוד בספק

עברתי מיונים לתוכנית חלל. הלחץ דם שלי לא זז. אל תדאג. אני בן אדם מאוד אנליטי ומתמטיקה זה התחביב שלי. לפי התשובות שלך פה אתה כנראה יודע על מה אתה מדבר ואתה מאוד בטוח במה שאתה אומר אז אשמח לשמוע אם יש לך דרך להעריך את המספרים שאני מחפש.

עברתי מיונים לתוכנית חלל. הלחץ דם שלי לא זז. אל תדאג. אני בן אדם מאוד אנליטי ומתמטיקה זה התחביב שלי. לפי התשובות שלך פה אתה כנראה יודע על מה אתה מדבר ואתה מאוד בטוח במה שאתה אומר אז אשמח לשמוע אם יש לך דרך להעריך את המספרים שאני מחפש.
המספר של כמה חולים צריך בשביל להקריס את מערכת הבריאותית? קשה מאוד לומר בגלל שיש לנו הרבה רזרבות של משאבים למקרה חירום, אבל הבעיה האמיתית תהיה הרופאים, שפשוט ימתחו עד הסוף.
אבל אני יכול לומר יחסית בוודאות שיצטרכו לפחות 1000 חולים כדי שבאמת נמצא את עצמנו בבעיה

1000 חולים זה לא מופרך. בדרום קוריאה ואיטליה יש יותר מזה כרגע.

לאט לאט מחצית מהאוכלוסיה פה בארץ
תשאר בבידוד.
הכלכלה הולכת להתרסק
מבוגרים וחולים כרוניים כבר בסכנה מיידית

לאט לאט מחצית מהאוכלוסיה פה בארץ
תשאר בבידוד.
הכלכלה הולכת להתרסק
מבוגרים וחולים כרוניים כבר בסכנה מיידית
אתה קצת מגזים.
אני צופה שעוד חצי שנה מהיום אנחנו (ישראל) כבר נהיה מאחורי זה.

די להגזים... חלק גדול מהחולים בכלל יודעים שהם חולים. זה סך הכל וירוס די חלש. אתם פשוט שומעים רק על המקרים שהסתבכו

אז למה הם מקפידים על בידודים?
למה סוגרים קוים לחול?
אלעל דיווחה כבר על הפסד עתידי! שולחים עובדים לחלת!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית