קורונה, מה שמעתם ומה דעתכם

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך
עכשיו! אין כבר מה לעשות
רק לשמור על נקיון והיגיינה אישית
ואיך אומרים
כל אחד לעצמו

ממש משחקי הרעב 🤣

למי שיש מערכת חיסונית תקינה, הפאניקה מיותרת. והאמת גם למי שיש מערכת חיסונית לא מדהימה אין טעם לפאניקה כי זה או שאתה תדבק או שאתה לא תדבק בכל מקרה, זה לא בדיוק בשליטתך. מה כבר תעשה..תשטוף ידיים כל 10 דקות? תחליף מחלה במחלה. גם אם בן אדם יסגור את עצמו בבית מהפאניקה, בני משפחתו כנראה לא יעשו את זה ככה שבכל מקרה הוא עלול לקבל את הנגיף לפתח ביתו בערך באותה מידה.

כמו שאני רואה את זה, משרד הבריאות עושה מה שצריך לעשות והשאר לא ממש תלוי באף אדם חרד ספציפי. יהיו אנשים שיפרו את עניין הבידוד ופוטנציאלית יוכלו להדביק אחרים, unlucky לחברה עם מערכת חיסונית מוחלשת. אני בעד קצת בהלה כי זה ירתיע אנשים מלהפר את הבידוד / לטוס למקומות בסיכון וכו' אבל כשאין מה לעשות אז אין מה לעשות.

pro tip : לחץ מחליש את המערכת החיסונית.

@McGregor
צ׳איינג
פחות נוסעים=פחות ממירים=פחות קונים מטח
אכן, וגם פחות טסים = פחות עבודה לחברות תעופה, אז איך כשזה פוגע לך בפרנסה זה רע אבל למישהו אחר זה טוב ו"שאפו גדול"?
הגדילו לעשות ושאפו גדול לאלעל,שהבוסים קיצצו מהשכר כנל גם(מה לעשות לא נעים) גל פיטורים.

הבעיה היא בידיוק מה שפרוזן אמר, שכולם ידבקו בבת אחת, ויגיעו הרבה חולים בבת אחת לבתי החולים. תהיה פשוט קריסה מוחלטת של מערכת הבריאות.
וכמובן שאם הרבה שוטרים יחלו בבת אחת זו בעיה, וככה הלאה, אפשר ככה לשתק שירותים שלמים ומדינה שלמה בגלל צווארי בקבוק שנוצרים בשירותים הדרושים לתפקוד תקין.

והמצב בארץ עוד עדיין לחלוטין תחת שליטה, יש לנו מספר נדבקים מהנמוכים ביותר (15 נכון להיום), רובם לא נדבקו בכלל בתוך הארץ, ואלה שכן, אנחנו יודעים ממי הם נדבקו ומתי, ככה שגם יודעים את מי להכניס לבידוד. כל עוד אנחנו יודעים את הדברים האלה, המצב תחת שליטה, ברגע שמתחילים להופיע נדבקים שאין לנו מושג ממי הם נדבקו, אז מתחילה הבעיה

אכן, וגם פחות טסים = פחות עבודה לחברות תעופה, אז איך כשזה פוגע לך בפרנסה זה רע אבל למישהו אחר זה טוב ו"שאפו גדול"?
אתה באמת יכול להשוות את ההכנסה שלי אליהם?!
בחברות התעופה יודעים שאסון כזה יכול לקרות כל כמה שנים...
עובדה שאלעל לפני שבועות כבר הוציאו דווח הפסד עתידי.
וכשתחלוף הקורונה,תאמין לי הם ישלשו את ההכנסות שלהם.
הם לא הולכים לישון בדאגה בלילה...

הם לא הולכים לישון בדאגה בלילה...
באמת? אני מדבר על אותם עובדים שפוטרו/קוצצו, הם לא הולכים לישון בדאגה אחרי שאיבדו את הפרנסה?
אתה באמת יכול להשוות את ההכנסה שלי אליהם?!
לא, כי ההכנסה שלהם 0 כרגע (שוב, העובדים, לא ההנהלה של אלעל)

@yujinius
הם השכיר והן העצמאי הולכים לישון מודאגים.
אבל
שכיר יכול לחפש עבודה אחרת/חברת כח אדם לחתום בלישכה!
ועצמאי כדוגמתי?
מה אני יעשה?
ישדוד כדי להביא לילדים אוכל הביתה?

בכל פעם שמישו מפסיד יש אחר שמרוויח
מצד שני.. בעלי הצימרים חוגגים עכשיו
2,200 ללילה?!?!
זה אמיתי?

@yujinius
הם השכיר והן העצמאי הולכים לישון מודאגים.
אבל
ועצמאי כדוגמתי?
מה אני יעשה?
ישדוד כדי להביא לילדים אוכל הביתה?
עשית את הבחירות שלך להיות עצמאי, לטוב ולרע.
כאילו, אני מבין שזה חרא מצב גם לך וגם להם אבל לא לעניין בכלל הגישה של לראות רק את התחת של עצמך ומישהו אחר מבחינתך יכול להסתדר ועוד להגיד שזה צעד מבורך שיש גל פיטורים איפשהו

עשית את הבחירות שלך להיות עצמאי, לטוב ולרע.
כאילו, אני מבין שזה חרא מצב גם לך וגם להם אבל לא לעניין בכלל הגישה של לראות רק את התחת של עצמך ומישהו אחר מבחינתך יכול להסתדר ועוד להגיד שזה צעד מבורך שיש גל פיטורים איפשהו
הפיטורים שבוצעו אצלהם,זה הפסקת הכשרות עובדים חדשים,הפסקת קבלת עובדים חדשים.
אח תראה לי מישו במדינה הזו שלא דואג לעצמו? זה שבעלי צימרים הרימו תמחירים? זה בסדר? זה שמסכה עולה 35-55 שקל זה בסדר? נפתחו דפים בפייסבוק לממכר מסכות ב80₪.
אז זה בסדר?
וכן אחי גם אני חוויתי פיטורים בחיים,מי שהחרב תיהיה על צאוורו ציק צק ימצא עבודה.

סתם נקודה, שכיר שעבד X שנים באל על ופוטר איפה יחפש עבודה עכשיו? בחברת תעופה אחרת כשכל החברות בקשיים? ילך לחתום בלישכה 3 חודשים ומה אז? יחיה הוא ומשפחתו מ 1500 ש"ח אבטחת הכנסה בחודש? לפני שאתה שמח על צעד כזה של פיטורים באלעל תחשוב פעמיים, אתה לא היחיד בארץ שנדפק מהמצב

זה שמסכה עולה 35-55 שקל זה בסדר? נפתחו דפים בפייסבוק לממכר מסכות ב80₪.
זה בעיה של הציבור המטומטם. מי שבחר להרוויח מזה פשוט גאון.
הוכח כבר מזמן שהמסיכות לא יעילות בעליל כי אפילו מסיכות מנתחים,הטובות ביותר שיש , מסננות עד גודל 0.3 מיקרון,ואילו וירוס הקורונה בגודל 0.1 מיקרון ועובר דרך המסיכה

הפיטורים שבוצעו אצלהם,זה הפסקת הכשרות עובדים חדשים,הפסקת קבלת עובדים חדשים
לא רק, גם עובדים פוטרו
וכן אחי גם אני חוויתי פיטורים בחיים,מי שהחרב תיהיה על צאוורו ציק צק ימצא עבודה.
ככה אני יכול להגיד גם עליך, אם החרב תהיה על צוורך אתה יכול ללכת לעבוד בתור שכיר.
אח תראה לי מישו במדינה הזו שלא דואג לעצמו
איפה אמרתי שמישהו לא צריך לדאוג לעצמו?
זה שבעלי צימרים הרימו תמחירים? זה בסדר? זה שמסכה עולה 35-55 שקל זה בסדר? נפתחו דפים בפייסבוק לממכר מסכות ב80₪
לא בסדר, אבל זכותם, שוק חופשי וזה

מישהי פה במאסה רצינית.

קבצים מצורפים

• 84225014_10157981806207243_4122225618320359424_n.jpg
    84225014_10157981806207243_4122225618320359424_n.jpg
    KB 66.2 · צפיות: 76
אז היית משאיר בסין ישראלים שמתים לחזור לארץ?
מציע לך לעשות טיול קטן בדארקנט,תראה איך המשטר הסיני יורה בכל מי שיוצא מהבית או מסתובב בחוץ באיזורים מסויימים.
אטמו בתים שלמים עם בטון עם אנשים בפנים
ויש עוד דוגמאות, אז לא,אתה לא יכול להשאיר אץ האזרחים שלך שם
מהזההההה?? 🤯
יורים באנשים?
אימלה מאיפה המידע הזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית