קורונה, מה שמעתם ומה דעתכם

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך
סין ומדווחים זה לא הולך ביחד
אפשר לומר את זה על כל העולם, כי תכלס רוב העולם מזייף הרבה יותר מסין.
באיטליה עושים פי 400 יותר בדיקות מארה"ב, זה גם למה אחוז ההדבקה בארה"ב נמוך להפליא

בבית הספר בכניסה שמו מיכל חיטוי
עם שלט -שמבקש לשמור על ההיגינה״

כנל בגן ביקשו לכל ילד אלכוג׳ל

צוות של נקיון חיטא עם ג׳רניק את גן השעשועים.

*המדינה מתחילה להבין

בבית הספר בכניסה שמו מיכל חיטוי
עם שלט -שמבקש לשמור על ההיגינה״

כנל בגן ביקשו לכל ילד אלכוג׳ל

צוות של נקיון חיטא עם ג׳רניק את גן השעשועים.

*המדינה מתחילה להבין

השבוע כבר תתחיל לראות איך לוקחים את זה יותר ברצינות.
יש מצב גדול שעוד שבועיים כבר נהיה בעוצר, צריך לקחת את זה בחשבון

כבר הפנמתי את זה לפני כמה שבועות
מודה שהתארגנתי על מזון יבש,ומים

טוב המצב נהיה מפחיד

קוצר אתה גם בעוצר?
נכון לכרגע העיר שלי מחוץ לעוצר.
אבל רק שתבין, סוגרים את הכניסה והיציאה מהעיר אם אין לך סיבה טובה לצאת או להיכנס, וסוגרים הרבה דברים, כמו חדרי כושר (במזל לא בעיר שלי עדיין).
לא שמים את התושבים בהסגר ביתי

נכון לכרגע העיר שלי מחוץ לעוצר.
אבל רק שתבין, סוגרים את הכניסה והיציאה מהעיר אם אין לך סיבה טובה לצאת או להיכנס, וסוגרים הרבה דברים, כמו חדרי כושר (במזל לא בעיר שלי עדיין).
לא שמים את התושבים בהסגר ביתי

זה מטורף קצב ההדבקות.. 1200 כבר, לא?
קשה לראות את הסוף

זה מטורף קצב ההדבקות.. 1200 כבר, לא?
קשה לראות את הסוף
כי אנשים פה מפגרים, כל יומיים יש כתבה על מישהו שברח מעוצר כדי ללכת למסיבה או משהו בסגנון, ויום אחרי גילה שהוא חולה קורונה.
העוצר באמת הכרחי, אבל הם צריכים להחמיר את הענישה

כי אנשים פה מפגרים, כל יומיים יש כתבה על מישהו שברח מעוצר כדי ללכת למסיבה או משהו בסגנון, ויום אחרי גילה שהוא חולה קורונה.
העוצר באמת הכרחי, אבל הם צריכים להחמיר את הענישה

חייבים להחמיר עם הענישה, אבל האכיפה היא הבעיה

הענישה הכי הגיונית היא קנס כספי גבוה, מאסר בפועל לא יכול לצאת לפועל
תלוי, יש מקומות לכלא, למשל חולים מוכחים שיוצאים מבידוד זה סיכון שלום הציבור, עבירה שאפשר לקבל עליה מאסר.
היו פה גם כל מני שמוקים כמו מישהו שהלך לעשות ניתוח אלקטיבי, אבל לא סיפר לאף אחד שיש לו תסמינים של המחלה, אז עכשיו כל המחלקה סגורה ובבידוד, כולל כל הצוות הרפואי שהיה שם

המצב חרבנה. אתמול פיטרו אותי + עוד 15 איש וזה רק ממשיך. אנשים ממשיכים לטוס ולקחת סיכון אני לא מבין את זה בחיי. ישראלים חסרי מוח שחושבים ש״לי זה לא יקרה״.

מבאס אח
מקווה שתשתכר בכבוד מהר מאוד!
הם הופיעו בכותרות הרבה מאוד היום(אל על)
המניות במגמת ירידה
אצלי החוזה של החנות צמוד למדד,לבעל הנכס בא למות,יש רק ירידה אז אני לא אמור לשלם פרט לסכום שקבענו.

היום לדוגמא נכנסה רק עובדת זרה להמיר כסף,לשלוח למשפחה.
חלש מאוד אצל כולם
חוץ מהסופרים וטמבור
התייעצות
לאור התפשטות המחלה עכשיו
מה הייתם עושים?
אירוע צהריים שאנחנו צריכים להגיע אליו
(בלי הילדים) רק המבוגרים.
הייתם מגדילים ראש ושרק מבוגר אחד ילך
למקרה שהתגלה שם חולה,ואז הוא יצטרך להיות בבידוד?

תלוי כמה חשוב לך האירוע..
בכל מקרה, אפשר לנקוט באמצעי בטיחות, הרי אם היו ככה נדבקים בקלות אז כבר חצי מדינה הייתה חולה.

לשמור קצת מרחק, ואתה לא חייב לשבת בשולחן יותר מ 10 דקות.. להסתובב, להגיד שלום וזהו.

אני חייב להגיד משהו - ראיתי אתמול בלילה את הנאום של ביבי ושל ליצמן, תמיד כשיש אצלנו פאניקה, ביבי יודע לתת הרגשה של רוגע ושהכל בשליטה.
טפו טפו טפו אנחנו בינתיים המדינה שמתמודדת עם המצב הכי טוב שניתן. באמת צריך להעריך את כל העוסקים בדבר.

לכו תראו בהולנד איך מזלזלים בזה, ובאיטליה עד שלא היה כמות חולים ענקית לא התייחסו לזה ברצינות ויש עוד דוגמאות

זה קירבה ראשונה,לכן אני בפלונטר
מקווה שעד המועד,יאסרו על התקהלות של 200 איש.
וככה אפתר מזה!

אגב, הודיעו לי על ביטול מילואים שהיו אמורים להיות לי כי חוששים מהוירוס... זה יהיה מפחיד אם זה יגיע לבסיסים שגם ככה ההיגיינה שם לא וואו. רק לחשוב אם חייל נגוע בנגיף שמשרת באיזה חור בצפון או בדרום צריך לחזור לבית שלו במרכז למשל, יעלה על לפחות 2-3 אוטובוסים\רכבות. בלאגן בקיצור חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית