הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעוניין לקחת ראד 140

Eldarbyy

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום חברים, אחרי שקראתי די הרבה כל הראד 140, רציתי לשאול האם מישהו פה לקח,
מה ההרגשה בזמן הסייקל?
לגבי הכמות המומללצת ביום( לדעתי 15mg)
ושאלה אחרונה לגבי פגיעה בזרע ( פוריות)
תודה רבה

טעמתי פעם (כמה ימים בודדים רק לבדוק) .. באמת הרגשה טובה באימון הכל נהיה קל נותן כוח מפחיד 🏋️ כל הנוזלים בגוף "מסתדרים" וממלאים את השרירים ככה שביום ראשון שני כבר הריבועים צצים והשרירים בולטים כי הם מקבלים נוזלים וזרימת דם אליהם פי כמה מהמצב הטבעי .

פוגע בטסטסטרון וכולסטרול. ממליץ לך לעשות בדיקת דם לפני לראות שיש לך מספיק hdl ולא יותר מדי ldl. אני מlgd הhdl שלי ירד ל30. (לפי כללית שאצלם עשיתי את הבדיקות הנורמה מעל 40.) Lgd וראד די זהים בפגיעה ובמה שמקבלים מהם ההבדל העיקרי בניהם זה שראד לא גורם לספיחת נוזלים ואילו lgd גורם לספיחת נוזלים שיורדים תוך שבוע שבועיים מסוף השימוש.

האם מישהו פה לקח,
מה ההרגשה בזמן הסייקל?
כל מי שמסביבי ולקח בבקבוקון 1 בלי עוד חומרים מסביב העלה שריר בצורה מפחידה 😱 מ1 שמזלזל עלה בחודש וחצי קילו וחצי עד לחבר שלקח חודשיים ברצינות 4 קילו ויבש 🏋️
לגבי הכמות המומללצת ביום( לדעתי 15mg)
המינון המומלץ של החברות לבן אדם בנינו 10mg לא נתת שום נתון עליך אבל תמיד זה הולך ככה - תתחיל ימים ראשונים עם 5mg וכשזה לא יזיז לך תעלה ל10mg , אם אתה באמת ענק אז - כשלא יזיז לך 10 תעלה ל15mg .
לגבי פגיעה בזרע ( פוריות)
לכולם היתה ירידה בטסט בבדיקות דם .. כמה כדוריי מעודד טסטוסטרון ועלה מעל הנורמה . 👉👌

אל תתחיל ישר מ10 אם זה פעם ראשונה שלך אי פעם תתחיל מ5 ואם יתגלו בעיות תוריד אפילו עוד במינון. רק שאתה מרגיש שהכל בסדר תעלה ל10 אם תרגיש צורך. מעל 10 ההשבתה תהיה כבר מאוד משמעותית

חומר מעולה עשיתי ממנו בסייקל הקודם במינון של 30 מג למשך חודשיים.
אין לי מילה רעה אחת להגיד (אולי חוץ מהמחיר) נתן כוח טוב ומסה איכותית ויבשה.

• פותח/ת השרשור
כל מי שמסביבי ולקח בבקבוקון 1 בלי עוד חומרים מסביב העלה שריר בצורה מפחידה 😱 מ1 שמזלזל עלה בחודש וחצי קילו וחצי עד לחבר שלקח חודשיים ברצינות 4 קילו ויבש 🏋️

המינון המומלץ של החברות לבן אדם בנינו 10mg לא נתת שום נתון עליך אבל תמיד זה הולך ככה - תתחיל ימים ראשונים עם 5mg וכשזה לא יזיז לך תעלה ל10mg , אם אתה באמת ענק אז - כשלא יזיז לך 10 תעלה ל15mg .

לכולם היתה ירידה בטסט בבדיקות דם .. כמה כדוריי מעודד טסטוסטרון ועלה מעל הנורמה . 👉👌

חחח אני 186
שוקל 84
11%שומן כרגע גוף די גדול
ובקשר לירידה שהחברה לא תעשה בעיות עוד שבועיים חחח

בגלל זה הרוב עושים סארמס עם בסיס של טסט, כדי לא לחטוף ירידה בליבידו.
אני בסייקל סארמס סולו לא הרגשתי תופעות לוואי, אך בחודש התאוששות אחרי סייקל נעלם החשק בכלל.

בגלל זה הרוב עושים סארמס עם בסיס של טסט, כדי לא לחטוף ירידה בליבידו.
אני בסייקל סארמס סולו לא הרגשתי תופעות לוואי, אך בחודש התאוששות אחרי סייקל נעלם החשק בכלל.

תלוי כבר בבנאדם עצמו, בסארמס המדויקים שלקח, באורך ובמינון. עשיתי שתיים של סארמס, אחד קליל יחסית ואחד יותר רציני. בשני לקחתי החל משבועיים אחרי סיום הסייקל נולבדקס למשך עשרה ימים

אני 186
שוקל 84
11%שומן כרגע גוף די גדול
ובקשר לירידה שהחברה לא תעשה בעיות עוד שבועיים
אם אלה באמת הנתונים אתה תתלהב מRad140 יעיף אותך קדימה במינימום נזק .
בלי להכנס לשמות של חברות ולנסות למיין .. בגדול תנסה להשיג נוזל אין זיופים עד היום לא ניפגשתי עם מישהו שצרך מנוזל ולא היה אפקט .

• פותח/ת השרשור
אם אלה באמת הנתונים אתה תתלהב מRad140 יעיף אותך קדימה במינימום נזק .
בלי להכנס לשמות של חברות ולנסות למיין .. בגדול תנסה להשיג נוזל אין זיופים עד היום לא ניפגשתי עם מישהו שצרך מנוזל ולא היה אפקט .
תודה לכולם, אני בתמונה אז ככה שאפשר לראות

הסארמס היחידים ששווים מבט לדעתי זה YK-11 וS23

וזה גם רק עם אנאבולי כבסיס
מה אומר, חברים טובים..
15811884217743489164637401768481.jpg

חברה טובה
קצת מציק לקנות אבקה .. אבל חומר טוב
היי חבר התיעצתי איתך בעבר. ורצתי לשאול אני קונה ראד וראיתי הבדל במחיר בן אבקה לנוזל עגיפות למה יותר ?
ועוד שבוע משהו כזה מסיים את הסייקל החפיף הזה של 10 מג ראד ו 20 מג אוסטרין כדי לקחת pct או רק הפסקה של חודש והגוף יסתדר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית