עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל מי שמסביבי ולקח בבקבוקון 1 בלי עוד חומרים מסביב העלה שריר בצורה מפחידה 😱 מ1 שמזלזל עלה בחודש וחצי קילו וחצי עד לחבר שלקח חודשיים ברצינות 4 קילו ויבש 🏋️האם מישהו פה לקח,
מה ההרגשה בזמן הסייקל?
המינון המומלץ של החברות לבן אדם בנינו 10mg לא נתת שום נתון עליך אבל תמיד זה הולך ככה - תתחיל ימים ראשונים עם 5mg וכשזה לא יזיז לך תעלה ל10mg , אם אתה באמת ענק אז - כשלא יזיז לך 10 תעלה ל15mg .לגבי הכמות המומללצת ביום( לדעתי 15mg)
לכולם היתה ירידה בטסט בבדיקות דם .. כמה כדוריי מעודד טסטוסטרון ועלה מעל הנורמה . 👉👌לגבי פגיעה בזרע ( פוריות)
אפשר לשאול של איזה חברה השתמשת ?חומר מעולה עשיתי ממנו בסייקל הקודם במינון של 30 מג למשך חודשיים.
אין לי מילה רעה אחת להגיד (אולי חוץ מהמחיר) נתן כוח טוב ומסה איכותית ויבשה.
כל מי שמסביבי ולקח בבקבוקון 1 בלי עוד חומרים מסביב העלה שריר בצורה מפחידה 😱 מ1 שמזלזל עלה בחודש וחצי קילו וחצי עד לחבר שלקח חודשיים ברצינות 4 קילו ויבש 🏋️
המינון המומלץ של החברות לבן אדם בנינו 10mg לא נתת שום נתון עליך אבל תמיד זה הולך ככה - תתחיל ימים ראשונים עם 5mg וכשזה לא יזיז לך תעלה ל10mg , אם אתה באמת ענק אז - כשלא יזיז לך 10 תעלה ל15mg .
לכולם היתה ירידה בטסט בבדיקות דם .. כמה כדוריי מעודד טסטוסטרון ועלה מעל הנורמה . 👉👌
בגלל זה הרוב עושים סארמס עם בסיס של טסט, כדי לא לחטוף ירידה בליבידו.
אני בסייקל סארמס סולו לא הרגשתי תופעות לוואי, אך בחודש התאוששות אחרי סייקל נעלם החשק בכלל.
אם אלה באמת הנתונים אתה תתלהב מRad140 יעיף אותך קדימה במינימום נזק .אני 186
שוקל 84
11%שומן כרגע גוף די גדול
ובקשר לירידה שהחברה לא תעשה בעיות עוד שבועיים
תודה לכולם, אני בתמונה אז ככה שאפשר לראותאם אלה באמת הנתונים אתה תתלהב מRad140 יעיף אותך קדימה במינימום נזק .
בלי להכנס לשמות של חברות ולנסות למיין .. בגדול תנסה להשיג נוזל אין זיופים עד היום לא ניפגשתי עם מישהו שצרך מנוזל ולא היה אפקט .
מה אומר, חברים טובים..הסארמס היחידים ששווים מבט לדעתי זה YK-11 וS23
וזה גם רק עם אנאבולי כבסיס
מה אומר, חברים טובים.. צפה בקובץ המצורף 53199
היי חבר התיעצתי איתך בעבר. ורצתי לשאול אני קונה ראד וראיתי הבדל במחיר בן אבקה לנוזל עגיפות למה יותר ?חברה טובה
קצת מציק לקנות אבקה .. אבל חומר טוב