עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא בעיה ללכת לרופא משפחה ולהוציא בדיקת דם להורמונים .כדי לקחת pct או רק הפסקה של חודש והגוף יסתדר ?
אני אבצע במרץ כי בצעתי לפני חודש ובקושי הוציא לי לא אושר לי כל ההורמנים . ומה שלקחתי זה של bodybulit כדורים ל 45 יום לא 8 שבועות@Astefan fit כל הפוסט הזה מדבר על העדיפות 🫤
מה קראת רק את התגובה האחרונה ?
זה לא בעיה ללכת לרופא משפחה ולהוציא בדיקת דם להורמונים .
חבל לנחש . אם אתה מתעקש לא ללכת ולתת לי לנחש תכתוב לי הודעה הבאה שאתה לא הולך .
10mg Rad ו 20mg אוסטרין אם אתה קורה לזה סייקל חפיף תעלה תמונה של המוצרים שקנית .
אה .. אתה לא צריך כלום ואין לך מה לדאוג אין שם כלום .bodybulit
למרות שהקוביות קצת בולטות ואני במסה חח .אה .. אתה לא צריך כלום ואין לך מה לדאוג אין שם כלום .
איך ביבי אמר : זה לא יעשה לך כלום כי אחן שם כלום 😉 חופשי אל תעשה pct
אכןיש חשש לילד?
יכול להיות טיפטופים של החומר האמיתי .למרות שהקוביות קצת בולטות ואני במסה חח .
ו תגיד קריאטין וראד יעבוד ביחד?
סבבה תודה ומה אתה מצע provien peptides או. Bio sinceאכן
יכול להיות טיפטופים של החומר האמיתי .
והרגשת עם זה טוב וזה נתן לך דרייב וביצבצו הקוביות . מב שקורה לי לפעמים סתם שיש תקופה טובה לאופניים .
קריאטין טוב ועושה את העבודה הקטנה שלו לבד וביחד חומרים אחרים ..
שניהם טובותסבבה תודה ומה אתה מצע provien peptides או. Bio si
סליחה על החפירה אני מזמין היום ראד 140 לבד כמה להתחלה לקחת ואני מזמין 2 בקבוקים של 30 מל או להביא 3 עדיף ?שניהם טובות
ו purerawz איכותית מאוד
30 מל לא אומר לנו כלום. כמה חומר פעיל במג יש ב1 מל?סליחה על החפירה אני מזמין היום ראד 140 לבד כמה להתחלה לקחת ואני מזמין 2 בקבוקים של 30 מל או להביא 3 עדיף ?
כתוב 10 מג ב 1 מל30 מל לא אומר לנו כלום. כמה חומר פעיל במג יש ב1 מל?
Bio sineceאיזה חברה ?
סבבה אם אביא שתיים איך לחלק את הסייקל ?2 בקבוקים זה המינימום לכאילו סייקל 'סאיינס ביו.' טובים , אתה יכולה להביא 3 ולהרגיש בסוף ה2 אם בא לך להמשיך או לשמור בקבוקון לפעם אחרת .
תתחיל ב5מ"ג שזה חצי פיפטה תרגיש וכמה ימים שבוע תיראה אם בא לך לעלות ל10 שזה 1 מ"ל פיפטה שלמה .
כאילו לא להזמין 3 . להסמין שתיים שבוע ראשון 5 ואז להתחיל 10להתחיל ב5 להרגיש .. ולרצות לעלות ל10מ"ג , יקרה בין ימים לשבוע ..
האמת שאפשר להשאר על 10 לכל הסייקל זה יותר חשוב לתת לגוף "טיפול תהליך" שיותר זמן מ- לסיים את החומר במכות של מנות גדולות .
פאק אח שלי יש לך אתר שלא גורם לך חהיות עני 165 דולר ל 3 בקבוקנים שמהם 21 דולר משלוח . יש אתר בלי גביה של משלוחלא אמרתי לא להזמין 3 .. אמרתי שהמינימום לסייקל הוא 2 .. יש מצב ש3 בגלל שהסייקל התארך קצת ישאיר עליך יותר שריר .
או אפילו ב3 תוכל יותר לשחק בלעלות מינונים (לא יודע למה , אבל ניראה שאתה רוצה) והסייקל עדיין ישאר מעל החודשיים .
הכוונה שלי שחודשיים עם חומר יחיד ולא אגרסיבי זה מינימום סייקל .
אסור לפרסם פה מחירים.. וזה המחיר בשוק האמריקאי והאירופאי היום. אם אתה רוצה זול תקנה מהשוק הסיניפאק אח שלי יש לך אתר שלא גורם לך חהיות עני 165 דולר ל 3 בקבוקנים שמהם 21 דולר משלוח . יש אתר בלי גביה של משלוח