הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעוניין לקחת ראד 140

Eldarbyy

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום חברים, אחרי שקראתי די הרבה כל הראד 140, רציתי לשאול האם מישהו פה לקח,
מה ההרגשה בזמן הסייקל?
לגבי הכמות המומללצת ביום( לדעתי 15mg)
ושאלה אחרונה לגבי פגיעה בזרע ( פוריות)
תודה רבה

@Astefan fit כל הפוסט הזה מדבר על העדיפות 🫤
מה קראת רק את התגובה האחרונה ?
כדי לקחת pct או רק הפסקה של חודש והגוף יסתדר ?
זה לא בעיה ללכת לרופא משפחה ולהוציא בדיקת דם להורמונים .
חבל לנחש . אם אתה מתעקש לא ללכת ולתת לי לנחש תכתוב לי הודעה הבאה שאתה לא הולך .
10mg Rad ו 20mg אוסטרין אם אתה קורה לזה סייקל חפיף תעלה תמונה של המוצרים שקנית .

@Astefan fit כל הפוסט הזה מדבר על העדיפות 🫤
מה קראת רק את התגובה האחרונה ?

זה לא בעיה ללכת לרופא משפחה ולהוציא בדיקת דם להורמונים .
חבל לנחש . אם אתה מתעקש לא ללכת ולתת לי לנחש תכתוב לי הודעה הבאה שאתה לא הולך .
10mg Rad ו 20mg אוסטרין אם אתה קורה לזה סייקל חפיף תעלה תמונה של המוצרים שקנית .
אני אבצע במרץ כי בצעתי לפני חודש ובקושי הוציא לי לא אושר לי כל ההורמנים . ומה שלקחתי זה של bodybulit כדורים ל 45 יום לא 8 שבועות

אה .. אתה לא צריך כלום ואין לך מה לדאוג אין שם כלום .
איך ביבי אמר : זה לא יעשה לך כלום כי אחן שם כלום 😉 חופשי אל תעשה pct
למרות שהקוביות קצת בולטות ואני במסה חח .
ו תגיד קריאטין וראד יעבוד ביחד?
ואיזה חברה proven peptide or since bio

נערך לאחרונה:
יש חשש לילד?
אכן
למרות שהקוביות קצת בולטות ואני במסה חח .
ו תגיד קריאטין וראד יעבוד ביחד?
יכול להיות טיפטופים של החומר האמיתי .
והרגשת עם זה טוב וזה נתן לך דרייב וביצבצו הקוביות . מב שקורה לי לפעמים סתם שיש תקופה טובה לאופניים .
קריאטין טוב ועושה את העבודה הקטנה שלו לבד וביחד חומרים אחרים ..

אכן

יכול להיות טיפטופים של החומר האמיתי .
והרגשת עם זה טוב וזה נתן לך דרייב וביצבצו הקוביות . מב שקורה לי לפעמים סתם שיש תקופה טובה לאופניים .
קריאטין טוב ועושה את העבודה הקטנה שלו לבד וביחד חומרים אחרים ..
סבבה תודה ומה אתה מצע provien peptides או. Bio since

2 בקבוקים זה המינימום לכאילו סייקל 'סאיינס ביו.' טובים , אתה יכולה להביא 3 ולהרגיש בסוף ה2 אם בא לך להמשיך או לשמור בקבוקון לפעם אחרת .
תתחיל ב5מ"ג שזה חצי פיפטה תרגיש וכמה ימים שבוע תיראה אם בא לך לעלות ל10 שזה 1 מ"ל פיפטה שלמה .

2 בקבוקים זה המינימום לכאילו סייקל 'סאיינס ביו.' טובים , אתה יכולה להביא 3 ולהרגיש בסוף ה2 אם בא לך להמשיך או לשמור בקבוקון לפעם אחרת .
תתחיל ב5מ"ג שזה חצי פיפטה תרגיש וכמה ימים שבוע תיראה אם בא לך לעלות ל10 שזה 1 מ"ל פיפטה שלמה .
סבבה אם אביא שתיים איך לחלק את הסייקל ?
חשבתי על להתחיל ב 10 מג

להתחיל ב5 להרגיש .. ולרצות לעלות ל10מ"ג , יקרה בין ימים לשבוע ..
האמת שאפשר להשאר על 10 לכל הסייקל זה יותר חשוב לתת לגוף "טיפול תהליך" שיותר זמן מ- לסיים את החומר במכות של מנות גדולות .

להתחיל ב5 להרגיש .. ולרצות לעלות ל10מ"ג , יקרה בין ימים לשבוע ..
האמת שאפשר להשאר על 10 לכל הסייקל זה יותר חשוב לתת לגוף "טיפול תהליך" שיותר זמן מ- לסיים את החומר במכות של מנות גדולות .
כאילו לא להזמין 3 . להסמין שתיים שבוע ראשון 5 ואז להתחיל 10

לא אמרתי לא להזמין 3 .. אמרתי שהמינימום לסייקל הוא 2 .. יש מצב ש3 בגלל שהסייקל התארך קצת ישאיר עליך יותר שריר .
או אפילו ב3 תוכל יותר לשחק בלעלות מינונים (לא יודע למה , אבל ניראה שאתה רוצה) והסייקל עדיין ישאר מעל החודשיים .
הכוונה שלי שחודשיים עם חומר יחיד ולא אגרסיבי זה מינימום סייקל .

לא אמרתי לא להזמין 3 .. אמרתי שהמינימום לסייקל הוא 2 .. יש מצב ש3 בגלל שהסייקל התארך קצת ישאיר עליך יותר שריר .
או אפילו ב3 תוכל יותר לשחק בלעלות מינונים (לא יודע למה , אבל ניראה שאתה רוצה) והסייקל עדיין ישאר מעל החודשיים .
הכוונה שלי שחודשיים עם חומר יחיד ולא אגרסיבי זה מינימום סייקל .
פאק אח שלי יש לך אתר שלא גורם לך חהיות עני 165 דולר ל 3 בקבוקנים שמהם 21 דולר משלוח . יש אתר בלי גביה של משלוח

פאק אח שלי יש לך אתר שלא גורם לך חהיות עני 165 דולר ל 3 בקבוקנים שמהם 21 דולר משלוח . יש אתר בלי גביה של משלוח
אסור לפרסם פה מחירים.. וזה המחיר בשוק האמריקאי והאירופאי היום. אם אתה רוצה זול תקנה מהשוק הסיני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית