הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אני יכול לשמור על השיער הכי טוב בזמן סייקל?

• פותח/ת השרשור golan
  • פורסם בתאריך

golan

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום!!! אני משתמש חדש בפורום בן 25 והולך לנסות סייקל ראשון בחיי, אני הולך לנסות במשך 8 שבועות דקה- 250 מ"ג פעמיים בשבוע ביחד עם ססטונון 250- פעמיים בשבוע. התחלתי לאבד שיער בגיל 21 ואני משתמש מאז ב- (פרופסיה, finasteride)- 1 מ"ג ביום, שעצרו את הנשירה מאז, כיצד אוכל לשמור על השיער בצורה הכי טובה בזמן הסייקל? אודה לכם מאד אם תענו לי, ותעזרו לי עם הבעיה.

קודם כל לא להשתמש בדקה, בסייקל ראשון אתה צריך להריץ את הסוסטנון בלבד במינון של 500 מ"ג לשבוע ואולי לשלב גם דיבול לתחילת הסייקל במינון של עד 30 מ"ג ליום, את הדקה תשמור לסייקל שני או שלישי אפילו..

בלי קשר אתה תמשיך את השימוש בפרופסיה וזה אמור להיות מספיק בשביל למנוע נשירת שיער גם ולמרות שאתה בסייקל..

• פותח/ת השרשור
תודה רבה back man על התגובה המהירה אני ישתמש בעצתך 😃, באמת קראתי בהרבה מקומות שדקה ופרופסיה הם לא שילוב טוב לשיער

רגע...

גם אני בן 25 משתמש כבר שנתיים בפרופסיה מיתאמן חזק כבר 8 שנים .הפרופסיה עצרה לי את הנשירת שיער .כל הזמן פחדתי לקחת חומרים רק בגלל הפחד מהקרחה .מישהוא פה יכול להגיד לי חד משמעית .האם יש אפשרות לקחת סייקל לראשונה בלי לגרום להקרחה
מה לוקחים ?
איך לוקחים ?
ועם מה משלבים כדיי למנוע התקרחות
זה חשוב שנתיים אני חי בסוגייה הזו

גם אני בן 25 משתמש כבר שנתיים בפרופסיה מיתאמן חזק כבר 8 שנים .הפרופסיה עצרה לי את הנשירת שיער .כל הזמן פחדתי לקחת חומרים רק בגלל הפחד מהקרחה .מישהוא פה יכול להגיד לי חד משמעית .האם יש אפשרות לקחת סייקל לראשונה בלי לגרום להקרחה
מה לוקחים ?
איך לוקחים ?
ועם מה משלבים כדיי למנוע התקרחות
זה חשוב שנתיים אני חי בסוגייה הזו

כמו שעניתי לבחור, אם אתה לוקח פרופסיה זה אמור לעצור את הנשירה, מה גם שבסייקל ראשון כשהמינון הוא 500 מ"ג טסט' לשבוע, אתה בכל מקרה לא צריך לדאוג יותר מידי מנשירת שיער..

היי

אני כבר כמה שנים על פרופסיה מאותה סיבה
בסייקלים אני משתמש בטסט, דיאנבול, בולדנון.
אין לי נשירה בתקופת הסייקלים. ואני חושב אפילו שהצמיחה טובה יותר בגלל רמות הטסט.

לא הייתי משתמש בדקה כי הוא יכול לגרום לנשירת שיער גם עם פרופסיה, כנ"ל לגבי פרווירון.

קודם כל טסט' בחיים לא עוזר לצמיחת שיער, לא יודע מאיפה הבאת את זה ודקה הוא לא סטרואיד שצריך להפחיד בנוגע לנשירת שיער.

העניין עם נשירת שיער קשור להפיכה של טסטוסטרון לDHT, לגברים מסויימים יכולה להווצר התהוות מקומים של DHT על הקרקפת, דבר שעלול להביא לנשירת שיער, דבר זה נכון לא רק לגבי טסטוסטרון, אלא גם לגבי סטרואידים רבים אחרים.

למי שיש נטייה גנטית להתקרחות קודם כל כדאי שידע שלכל סטרואיד שיקח יש את היכולת להאיץ התקרחות, ז"א שמה שיקרה זה שבמקום שתתחיל להתקרח בגיל 40, אתה מקדים את זה ל25 במקרה וזה הגיל שהתחלת את השימוש בסטרואידים.

דבר נוסף והכי חשוב כדאי לבחור בסטרואידים בעלי יחס גבוה לטובת אנבוליות לעומת אנדרוגניות, סטרואידים כמו: דקה, אנבר או פרימו לדוגמא יהיו עדיפים על פני סטרואידים אחרים. (לדקה יש יחס טוב יותר מבולדנון ולכן מהבחינה הזאת הוא יהיה עדיף)
המפתח לדעתי להשתמש במינון מתון של טסט'; לא יותר מ500 מ"ג לשבוע ובמידת הצורך לשלב חומרים בעלי אנדרוגניות נמוכה ולהוסיף finasteride (פרופסיה) רק אם באמת צריך ולא סתם.

נערך לאחרונה:
לטרן יחס 500:500 אנבולי אנדרוגני, לכן ההשפעה שלו מאוד מאוד חזקה, עד כדי כך שלפעמים גם לא יעזור לקחת finasteride.. שתבין במונחים יבשים טרן חזק פי 5 מטסט', כאשר טסט' נחשב לאחד הסטרואידים החזקים שיש..

BACK אז בעצם אתה אומר 500 מ''ג טסט לשבוע למשך כמה זמן ועם מה עדיף לשלב שיהיה בטוח ואיך?
יש למישהוא מוסג מה הסיפור של ה טי בומב 2 פרו הורמון במיקרה ? והאם יש לו השפעה על ההקרחה?

קודם כל בקשר לפרוהורמון, כל הפרוהורמונים למיניהם במקרה הטוב הם סטרואידים מוחלשים, יעלו לך הרבה כסף וגם בסיום השימוש בהם אתה צריך לעשות PCT, מכיוון שאם לקחת הורמון חיצוני, תהייה לך רמת שיתוק מסויימת של הHPTA.
אה וכן, גם פרוהורמונים יכולים לזרז הקרחה מאותן סיבות שציינתי קודם לכן.

אז בוא תגיד לי למה נראה לך שזו בכלל אופציה לקחת פרוהורמונים אלא אם אתה אוהב לזרוק כסף לפח, יותר נכון למסור אותו לחברות שמייצרות אותם עם העטיפה היפה שלהם והתמונות של הבילדרים שברור שכל מה שהם לקחו בחיים שלהם זה את הפרוהורמון אותו הם משווקים, ya right...

בקשר לשאלה שלך עם מה ואיך, אני מבין שזה הסייקל הראשון שלך, סייקל ראשון ז"א:
500 מ"ג טסט' אננתת לשבוע*10 שבועות
כוריגון 500iu לשבוע*10 שבועות
PCT - נולבדקס 40/40/20/20
אם אתה לוקח פרופסיה אז אתה ממשיך את השימוש כרגיל במשך הסייקל ואחריו

באק מן אכן סייקל ראשון שלי אבל יש יותר מדי גרסאות סוטרות .פרופסיה לא מורידה את רמות הטסט וה DHT ?והחומרים מעלים אותם .אז אם בעצם אם מצב שערי עומד עכשיו במצב נתון שאני מרוצה ממנו ואני בלי חומרים סביר להניח שהחומרים רק יזיקו ויעלו את רמות הטסט וDHT אם אנחנו מסתקלים על זה בצורה יבשה או שאני טועה ?
יש סברה בטוחה שההמלצה שנתתה לי בטוח לא תגרום לי לנשירת שער בעקבות המינונים שהמלצתה ? אני לא מבין כל כך בענין

---------- התגובה התווספה ב 11:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:00 ----------

באק!!!
תודה על האינפומציה אבל יש לי עוד שני דברים לא ברורים
1 האם טסט לבד יספיק לקבלת תוצאות רציניות? ידוע שבדרך כלל משלבים לפחות עוד משהוא
2 אני הבנתי שאת הכוריגון לוקחים חודש לפני ה PCT שזה אומר שאני בעצם לוקח אותו באמצע הסייקל? ובמקביל ל נולבדקס ?

באק מן אכן סייקל ראשון שלי אבל יש יותר מדי גרסאות סוטרות .פרופסיה לא מורידה את רמות הטסט וה DHT ?והחומרים מעלים אותם .אז אם בעצם אם מצב שערי עומד עכשיו במצב נתון שאני מרוצה ממנו ואני בלי חומרים סביר להניח שהחומרים רק יזיקו ויעלו את רמות הטסט וDHT אם אנחנו מסתקלים על זה בצורה יבשה או שאני טועה ?
יש סברה בטוחה שההמלצה שנתתה לי בטוח לא תגרום לי לנשירת שער בעקבות המינונים שהמלצתה ? אני לא מבין כל כך בענין
הפרופסיה לא מורידה את רמת הטסט', היא כן מורידה את רמת הDHT ולכן תהיה פגיעה מסויימת בתוצאות, מאחר ואתה רוצה לשמור על כל שערה שעל ראשך, אתה תקח את זה בחשבון ותחליט בעצמך האם אתה חייב סייקל של סטרואידים, או שאולי עדיף לחסוך לפסיכולוג (לא אישי, כולנו הרי שמשתמשים בחומרים דפוקים בשכל..)

---------- התגובה התווספה ב 11:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:00 ----------

באק!!!
תודה על האינפומציה אבל יש לי עוד שני דברים לא ברורים
1 האם טסט לבד יספיק לקבלת תוצאות רציניות? ידוע שבדרך כלל משלבים לפחות עוד משהוא
בסייקל הראשון שעשיתי עם 500 מ"ג טסט'+ 30 מ"ג דיאנבול עליתי 15-16 ק"ג, כאשר לא הייתה לי יכולת להתאמן כבד על הרגליים עקב פציעה ובנוסף חודש מילואים באמצע הסייקל (נראה לי אחלה תוצאות שבעולם, לא ככה?). מעבר לכך ידוע שבד"כ לא משלבים עוד משהו
2 אני הבנתי שאת הכוריגון לוקחים חודש לפני ה PCT שזה אומר שאני בעצם לוקח אותו באמצע הסייקל? ובמקביל ל נולבדקס ?
כוריגון משלבים במשך כל הסייקל מתחילתו ועד סופו - זה הפרוטוקול הכי מומלץ שיש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית