כאבים בכתף שמאל

freazyyyy

משתמש מתחיל
197
105
נק' מוניטין:
176
197
105
אפתח בזה שאני יודע שאף אחד פה הוא לא תחליף לאיש מקצוע, רציתי להתייעץ אם מישהו חווה כאב מוכר ולגבי תחליף לתרגילים שפחות מעוררים את הכאב.
הכאב נגרם כתוצאה מבנצ' פרס לקוי (הרגשתי שהסטאפ שלי היה על הפנים ובכל זאת המשכתי עד שסיימתי את הסט, הרגשתי שהמוט לא היה מאוזן ודחפתי רק עם צד אחד)- אחרי התרגיל לא הבחנתי בכאבים עזים, רק לאחר האימון הרגשתי את הכאבים. בנוסף, ברגע שאני מתחיל את האימון ועובד כבר עם הכתף אז בזמן האימון אני לא מרגיש כאב משמעותי אבל לאחר מכן במנוחה הכאב חוזר ובגדול. (מניסיון, ניסיתי לעשות שוב בנצ' לפני כמה ימים).
בכל מקרה, הכאב מורגש בעיקר בבנצ' ומקבילים- באוברהד פרס למשל הוא פחות מורגש. מה הייתם ממליצים לעשות בינתיים? אני עושה את התוכנית הלינארית של ביל סטאר ובנצ' פרס זה תרגיל מרכזי שם. בנוסף אני עושה מקבילים כתרגיל עזר, חשבתי להחליף את הOHP בינתיים באינקליין בנצ' פרס ולעשות OHP במקום הבנצ' פרס כתרגיל עיקרי. האם זה אפשרי לדעתכם?

לגבי המיקום של הכאב- הכאב הוא לא בשריר והוא בעצם-
upload_2020-2-7_0-58-8.png
הקפתי בעיגול אדום איפה זה נמצא בדיוק, אם אני מנסה לקפל את היד מאחורי הגב (כאילו אוזקים אותי) אז אני מרגיש את הכאב בצורה חדה ובעוד כל מיני פעולות.
למישהו יש מושג מה זה? חווה משהו דומה?

--חייב לציין: הכאב הוא כבר מעל לשבוע ואין השתפרות רצינית. בגלל זה המחשבה היא על להחליף תרגילים בינתיים ולא פשוט לנוח, לא יודע כמה זמן זה ייקח ואני רוצה לעבוד מסביב אם מתאפשר.

נערך לאחרונה:
יש ביוטיוב סרטונים. חפש ac joint test וכאלה. זה נשמע שזה זה. יש סרטונים גם שיוכלו לעזור בהמשך. כמובן אין כמו פיזיו...

זה נקרא AC Joint וממה שבדקתי לא נראה שיש לזה טיפול ספציפי חוץ ממנוחה אני גם סובל מזה
כמעט אף פעם מנוחה היא לא השיטת שיקום. רק אולי מניתוח, וגם זה באופן זמני מאוד. תלך לפיזיו, זה לא נשמע כמו משהו פשוט שאפשר לפתור לבד (לא אומר שזה חמור, אומר שזה לא פשוט).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית