הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AD,חמש אלף קל',מה עושים?

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
אז ככה,אני רוצה לבחור בשיטת הAD,יש לי את הסיבות משלי,אבל כשיש מספר גדול כ''כ של קל' כמו 5K אז יש כמויות חלבון עצומות,לפי המאמר אני צריך לאכול 40% מסך הקל',שזה יוצא 500 גר' חלבון,אני סה''כ שוקל 62.
התפריט יהיה מחולק ככה:
40% חלבון-2000 קל'-500 גר'
55%שומן-2750 קל'-305 גר'
5% פחמימות-250 קל'-60 גר'
בקרוב אני מתחיל לעבוד במקום שאני יכול לאכול בו קבבים,דגים,חזה עוף,טונה+ירקות כמה שאני רוצה,ככה שזה יסגור לי כמה פינות מבחינת ירקות וחלבון,יש שם גם פחמימות והכל אבל זה לא הולך בדיאטה הזאת.
הכמות חלבון הזאת היא פי 8 פר ק''ג משקל גוף,ניתן יהיה לאכול פי 4-5 ואת השאר לאכול משומן?
גם קשה לי להאמין שאני אתאושש טוב מהדיאטה הזאת כי השבוע שלי עמוס באימונים,SS,JKD,ריצות וספרינטים.
מה אתם חושבים?

OMG בכל קנה מידה, 8 גרם לקילו משקל גוף? אתה מה קראת מה רשמת?
לפני כל ההתפוצצות על כדאי\לא אפקטיבי\לא אתה לא תצליח כל יומיים לאכול קילו חלבון

זה פשוט לרוקן דלי של אבקת חלבון בשבוע.
לא ריאלי, לא פרקטי.

פלאו זה מטומטם, כל הטיעון שלהם זה "האדם קדמון עשה ככה אז גם אנחנו צריכים לעשות ככה".

האדם הקדמון לא עשה סקוואטים, לכן לפי ההיגיון הזה גם אנחנו לא צריכים לעשות סקוואטים.

גם הטיעון שלך לא בדיוק מבריק.

פלאו זה מטומטם, כל הטיעון שלהם זה "האדם קדמון עשה ככה אז גם אנחנו צריכים לעשות ככה".

האדם הקדמון לא עשה סקוואטים, לכן לפי ההיגיון הזה גם אנחנו לא צריכים לעשות סקוואטים.

אם זה היה הטיעון "שלהם" זה אכן היה מטומטם. למזלם, הטיעון הזה הוא איש קש שהמצאת.

לא ניסית לצרוך ציאניד (כל הזכויות שמורות לטרול), איך אתה יודע שזה לא ישפר אותך?
זה היה בתגובה למה שרן רשם. הוא אמר שיותר קל לו להתחזק עם פחמימות מאשר בלי פחמימות, מה שמצחיק כי הוא לא ניסה אף פעם בלי פחמימות (במאזן חיובי)

זה היה בתגובה למה שרן רשם. הוא אמר שיותר קל לו להתחזק עם פחמימות מאשר בלי פחמימות, מה שמצחיק כי הוא לא ניסה אף פעם בלי פחמימות (במאזן חיובי)

באופן מפתיע האימונים שלי אחרי צריכת פחמימות יותר טובים מאשר בימים הראשונים של הדל (שהמאגרים עדיין מלאים)

אני עשיתי אימונים בלי פחמימות ועם, והרגשתי תמיד יותר טוב כשאני עם פחמימות.
זה עדיין לא טיעון "הרגשתי טוב" או "הרמתי כבד".

עידן ורן, אלה טיעונים מצחיקים. זה כמו שאני אגיד: אני מרגיש יותר טוב כשאני אוכל יותר קלוריות. זו לא השוואה לגיטימית.

עידן ורן, אלה טיעונים מצחיקים. זה כמו שאני אגיד: אני מרגיש יותר טוב כשאני אוכל יותר קלוריות. זו לא השוואה לגיטימית.

ברור שזה לא טיעון לגיטימי (וגם כתבתי את זה).
הטיעון שהוא כן לגיטימי, הוא הצלחה בשטח.
ואני באמת חושב שטחנו את הדיון הזה כבר הרבה פעמים, שכל אחד יעשה מה שטוב לו.
אין לי באמת בעיה עם AD, הבעיה שלי זה עם הסיבה שהרוב האנשים פה בחורים לעשות אותה, שיהיה איזה קסם והם יעלו רק מסה רזה.

ברור שזה לא טיעון לגיטימי (וגם כתבתי את זה).
הטיעון שהוא כן לגיטימי, הוא הצלחה בשטח.
ואני באמת חושב שטחנו את הדיון הזה כבר הרבה פעמים, שכל אחד יעשה מה שטוב לו.
אין לי באמת בעיה עם AD, הבעיה שלי זה עם הסיבה שהרוב האנשים פה בחורים לעשות אותה, שיהיה איזה קסם והם יעלו רק מסה רזה.

שוב, אני לא מתווכח AD או לא AD. רק הטענה לגבי הצלחה בשטח גם לא תופסת. קודם צריך לנסות אותו בשטח.

שוב, אני לא מתווכח AD או לא AD. רק הטענה לגבי הצלחה בשטח גם לא תופסת. קודם צריך לנסות אותו בשטח.

לא צריך לנסות דברים כדי לדעת שהם לא יעבדו(בלי קשר לAD).
ובקשר לנסיון בשטח, נראה מה יהיה בעתיד.

לא אמרתי שזה הטיעון היחיד שלהם, אבל זה אחד מהם (תחשוב מאיפה השם פליאו בא).

טענת ש"כל הטיעון שלהם..." ולכן לפי ההיגיון שלך הוא חייב להיות היחיד. הצרה היא שמה שאתה כתבת הוא בכלל לא טיעון. זאת אולי מסקנה אבל גם כאן מתחבא לו איש קש שהמצאת. מי זה "הם" שטוענים טענות כאלו או מסיקים את המסקנות האלה?

אז כנראה יש לי דרך לפסול אותם.
הטענה עד שלא ניסית לא תדע היא לא טיעון לגיטימי.

זו לא הטענה. הטענות כתובות בספר. הטענה שלך היא שלא משתמשים ב AD בשטח ולכן היא לא עובדת. אני אומר שאף אחד לא ניסה להשתמש בה בשטח, ולכן הטענה שלך לא תופסת.

איזו דרך יש לך לפסול אותה?

זו לא הטענה. הטענות כתובות בספר. הטענה שלך היא שלא משתמשים ב AD בשטח ולכן היא לא עובדת. אני אומר שאף אחד לא ניסה להשתמש בה בשטח, ולכן הטענה שלך לא תופסת.

איזו דרך יש לך לפסול אותה?

הספר לא נכתב עבור ספורטאים אלא עבור בילדרים.
מבחינתי אם המחבר טוען את זה בעמוד בפתיחה אז זה מספיק בשבילי לא לנסות אותה
בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית