הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם נגזר עליי להתאמן לנצח ?

• פותח/ת השרשור lasrix
  • פורסם בתאריך

lasrix

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
20
148
17
חברים, אני 1.90 עם מבנה גוף רזה.
לא אגיד שחיף, אבל רזה- גם אבא שלי כזה- גבוה ורזה.
ב2018 בתחילת השנה התחלתי להתאמן כדי להעלות מסה תהליך שהגיע לשיאו בפסח 2019 ועשיתי כמובן שינוי מטורף.
אממה, לא צריך להגיד לכם במה זה כרוך.. בלהוציא כסף על מזון, לבשל, זמן, השקעה, וכל מה שמסביב.
בקיץ 2019 עשיתי הפסקה כמה חודשים שבהם לא התאמנתי ובעיקר עישנתי הרבה (מהסוג הירוק) מה שגרם לי לא לאכול כמעט וכל הגוף שלמענו השקעתי נחתך במשהו כמו 70 אחוז. בחודש וחצי האחרון חזרתי להתאמן ולאכול והעלתי קצת שוב.

השאלה היא כזאת-
האם נגזר עליי לבלות במכון כל חיי כדי לא לחזור לרזון המכוער שהיה לי בעבר? איזה פיתרון יש לרזון חוץ מחדר כושר?
כי האמת, שעד שהתחלתי להתאמן לא הבנתי באמת שאני לא אוכל מספיק, מה שמביא לי היום מחשבה שאולי אם אני אוכל טוב ואהיה בפלוס קלורי, אפילו בלי אימונים בכלל, אני אשאר מחוץ לסקאלה של הרזון והדק....

מישהו יודע? נתקל במקרה כמו שלי? יודע מה אפשר לעשות?
כי וואלה, יש לי דברים חשובים להתעסק בהם בגיל 26 כמו פיתוח קריירה וזוגיות ואני מסתכל קדימה למצב שבו לא יהיה לי זמן לבשל ולאכול ולהתאמן

תודה רבה לכם

קשה לי עם השאלה הזאת.
נגזר עלייך? שום דבר לא נגזר עלייך, אם אתה מרוצה מהשייפ שלך כרגע ולא תפריז עם עודף או גירעון קלורי גדול מדי לכאן או לכאן מבנה הגוף שלך לא ישתנה באופן קיצוני גם אם מסת השריר שלך תרד בגלל שאתה לא מתאמן.
באיזה עולם בדיוק לא יהיה לך זמן לאכול? אתה חושב שאנשים עם קריירה ניזונים מאוויר? אתה לא חייב לבשל כדי לאכול נכון, וגם אם כן אפשר להכין מראש לכמה ימים קדימה וזה ייקח לך שעה בהגזמה.
אתה תוכל למצוא פיתרון להכול, האנשים הכי עסוקים היום בעולם מוצאים זמן להתאמן ועל לאכול אני בכלל לא מדבר, זה אבסורד שאתה חושב שצורך קיומי גוזל ממך זמן, אתה קודם כל צריך להפסיק להתייחס לזה כעול ולחשוב שנגזר עלייך משהו.

אתה קצת מגזים.. מכיר אנשים עם קריירה מצליחה ומשפחה עם ילדים, וגם הם מוצאים זמן להתאמן 2-3 בשבוע באופן קבוע. שלוש שעות בשבוע, וזה רק לצורך העניין, מבלי להיכנס לעובי הקורה

אתה גורם ללהתאמן לנצח להישמע כאילו זה משהו רע... "לא יהיה זמן", זאת אומרת לא יהיה רצון. אני מכיר אנשים שמביאים את התינוקות שלהם לאימונים, עם קריירה ומה שאתה רוצה. הלוואי עליי להתאמן כל החיים בלי להיפצע.

אם אין לך 4-5 שעות בשבוע להשקיע באימון, זה לא מספיק חשוב לך וטוב לך להיות שחיף כמו שאתה אומר.
בגדול כן, אתה "תצטרך" להתאמן כל החיים בשביל להראות איך שנראית כשהתאמנת, אני לא מבין למה אתה חושב שקיימת אפשרות שלא.

אם אין לך 4-5 שעות בשבוע להשקיע באימון, זה לא מספיק חשוב לך
בדיוק.
שלדעתי אין ממש בעיה עם זה, כל אחד שיחליט מה הסדר עדיפויות שלו.
יש לי דברים חשובים להתעסק בהם בגיל 26 כמו פיתוח קריירה וזוגיות
רגע אתה חושב שכל מי שכאן אין לו קריירה/זוגיות/דברים חשובים להתעסק בהם וכל היום מתעסקים באוכל ואימונים? כי זה ממש לא המצב. מי שאוהב את זה מוצא את הזמן, אז זה לא תמיד 8-10+ שעות בשבוע, אבל אם זה מספיק חשוב אפשר למצוא 3-5 שעות בשבוע בערך בכל תקופה בחיים. לגבי תזונה, אפשר גם כן להסתדר, זה לא חייב מושלם תמיד אבל עם קצת תכנון קדימה אפשר להסתדר גם עם זמן מוגבל.

באופן כללי, מהחברים/מכרים שראיתי לאורך השנים שהתחילו ללכת למכון כי הרגישו שצריך, "צריך להכריח את עצמי ללכת" וכו', אף אחד לא התמיד בזה.

וואי. להיות מסוגלת להתאמן לנצח זו אחת המשאלות היותר גדולות שלי.. בינתיים אני פצועה ובהפסקה שממש מעציבה אותי.

כבר ענו לך, ובכל אופן,
אתה יכול לאכול יותר (מה שלא בהכרח פותר לך את הבעיה, כי אין לך זמן לבשל ולאכול, וגם לא בטוח שתאהב את המבנה הלא רזה הזה)

או שאתה יכול להשקיע בלקבל את מבנה הגוף שלך כמו שהוא.
לי זו נשמעת אפשרות טובה יותר מלנסות למצוא דרכים עוקפות להשגת גוף שמראש אתה לא מוכן לשלם את המחירים הנדרשים להשגתו. מה גם שזה נמצא בתחתית סדר העדיפויות שלך, אז למה?

אם תמצא שזה בכל אופן חשוב לך, אולי בגלל סיבות אחרות, אז אפשר וכדאי להוריד את הדרמה. נכון, יש נקודה שבה תקבל תוצאות מקסימליות, ובנקודה הזו ההשקעה לא מעטה. אבל יש גם יצור שנקרא "טוב דיו", ושם כמו שאמרו לך הדרישות מעטות יחסית ומשתלבות יפה גם בחיים עמוסים, והתשואה נאה. 2-3 אימונים בשבוע (כשעה כל אחד), שמירה על ערכי חלבון ומעקב אחרי המשקל. לא כזה נורא. עם הזמן לומדים להתייעל וזה נהיה יחסית קל ופשוט (שוב, ברמת ה"טוב דיו").

בהצלחה 🤩

נערך לאחרונה:
רגע אני מצטרפת לשאלה...
באופן תיאורטי,
אם אני מגיעה לרמה שבה מסת השריר שלי מספקת אותי, ואני לא רוצה רוצה עוד לדחוף, אני יכולה לעבור לאימון FBW אחד בשבוע בעצימות בינונית, תוך שמירה על מאזן ניטרלי וערכי חלבון, ואני אשאר באותו השייפ לנצח נצחים מעתה ועד עולם? 🤯

רגע אני מצטרפת לשאלה...
באופן תיאורטי,
אם אני מגיעה לרמה שבה מסת השריר שלי מספקת אותי, ואני לא רוצה רוצה עוד לדחוף, אני יכולה לעבור לאימון FBW אחד בשבוע בעצימות בינונית, תוך שמירה על מאזן ניטרלי וערכי חלבון, ואני אשאר באותו השייפ לנצח נצחים מעתה ועד עולם? 🤯
קשה להבטיח את זה אבל אם את לא ברמת עלית בוודאות אימון אחד יספיק בשביל לשמור, 2 זה יהיה כבר ממש להשקיע

יוצא לי להכיר אנשים עם גוף נחמד ממעט מאוד אימונים זה הרבה פחות בעייתי ממה שעושים מזה

מה שכן זה אינדיבידואלי ואולי עלייך זה יהיה אחרת

רגע אני מצטרפת לשאלה...
באופן תיאורטי,
מניסיון , לא אבל כנראה זה תלוי כמה אינטנסיבי האימון מבחינת נפח/עצימות ,גנטיקה והרמה הנוכחית וכמובן גיל (בגיל 18 כנראה קל יותר לשמר מסה עם מעט אימונים מאשר בגיל 30)

אני לא ברמה גבוהה במיוחד... כאילו לא נראלי חחח
עושה AB סהכל 4 פעמים בשבוע במכון ועוד פעם לזומבה, לנשמה חחחח

אז אם נניח אגיע לרמה מסוימת, ואז ארד לab פעם בשבוע, אצליח לדעתי להישאר באותה הרמה, לא?
כאילו אין לי את הצורך/רצון להיות שרירנית במיוחד... רק להישאר חטובה :>

אז אם נניח אגיע לרמה מסוימת, ואז ארד לab פעם בשבוע, אצליח לדעתי להישאר באותה הרמה, לא?
אי אפשר לעשות ab פעם בשבוע, מינימום זה 2 זה כל הרעיון.
אבל כן, עיקר המשחק זה תזונה, בעיקר בעניין של להיות חטוב.

לדעתי גם אם כן תצליחי לשמר למשך תקופה מסויימת עם פחות אימונים (וגם זה מאוד תלוי) כנראה שבגיל 30+ תהי חייבת לחזור למוטב כדי לשמור על השייפ וטונוס השרירים

Ab אלו רק אותיות ואני כמעט בטוח ששניכם מתכוונים לאותו הרעיון פשוט יש לכם פאק בתקשורת.

כן, כזה חחח
יצאתי מנקודת הנחה שיש לכם מספיק אינטליגנציה כדי להבין שאני מספיק אינטליגנטית כדי להבין שאימון AB שנעשה ביום אחד הוא למעשה אימון FBW.
אז AB אחד בשבוע הכוונה למחזור אחד של A+B.

רק אני לא הבנתי את ההגיון במשפט? 😆

קנאביס מדכא תיאבון
לפותח האשכול -
ההבדל הגדול בשינוי שלך היה בעיקר בתזונה שלך שלא שמרת עליה.
אז גם אם אתה לא מתאמן חשוב לשמור על התזונה ועל צריכה של חלבון.
אם תוכל להתאמן פעמיים בשבוע הגוף יגיד לך תודה וזה רק יעזור לך לטווח הארוך.
את הזמן אפשר למצוא - אני לדוגמה עובד מהבוקר עד הערב, עם שני ילדים בבית ולפעמים עובד בנוסף גם מהבית,
ומצליח ללכת להתאמן 4 פעמים בשבוע, מבלי לגרוע מזמן האיכות עם המשפחה ומשעות השינה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית