עכשיו התברר לי שגיינר מסוים שרציתי לקנות לא מייצרים יותר ואני יכול לקנות רק גיינר סופר מאס שיש בו מלא קלוריות לעומת החלבון והוא מפוצץ סוכר
אז אני שוקל לעשות גיינר ביתי וקודם כל רציתי לדעת מבחינת טעם מה יותר טעים וקל לשתות כי גם ככה לא הכי קל לי לסיים גיינר אז אני רוצה לדעת שלא תהיה לי בעיה לשתות את זה
וגם אם למישהו מכם יש איזה מתכון שאתם באמת יודעים שהוא טוב ויהיה קל לשתות ורצוי בלי חלב כי אני שומר כשרות
אז אני שוקל לעשות גיינר ביתי וקודם כל רציתי לדעת מבחינת טעם מה יותר טעים וקל לשתות כי גם ככה לא הכי קל לי לסיים גיינר אז אני רוצה לדעת שלא תהיה לי בעיה לשתות את זה
וגם אם למישהו מכם יש איזה מתכון שאתם באמת יודעים שהוא טוב ויהיה קל לשתות ורצוי בלי חלב כי אני שומר כשרות
ואין לי שום בעיה לקנות אבקת חלבוןעכשיו התברר לי שגיינר מסוים שרציתי לקנות לא מייצרים יותר ואני יכול לקנות רק גיינר סופר מאס שיש בו מלא קלוריות לעומת החלבון והוא מפוצץ סוכר