הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר ביתי

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
עכשיו התברר לי שגיינר מסוים שרציתי לקנות לא מייצרים יותר ואני יכול לקנות רק גיינר סופר מאס שיש בו מלא קלוריות לעומת החלבון והוא מפוצץ סוכר
אז אני שוקל לעשות גיינר ביתי וקודם כל רציתי לדעת מבחינת טעם מה יותר טעים וקל לשתות כי גם ככה לא הכי קל לי לסיים גיינר אז אני רוצה לדעת שלא תהיה לי בעיה לשתות את זה
וגם אם למישהו מכם יש איזה מתכון שאתם באמת יודעים שהוא טוב ויהיה קל לשתות ורצוי בלי חלב כי אני שומר כשרות
עכשיו התברר לי שגיינר מסוים שרציתי לקנות לא מייצרים יותר ואני יכול לקנות רק גיינר סופר מאס שיש בו מלא קלוריות לעומת החלבון והוא מפוצץ סוכר
אז אני שוקל לעשות גיינר ביתי וקודם כל רציתי לדעת מבחינת טעם מה יותר טעים וקל לשתות כי גם ככה לא הכי קל לי לסיים גיינר אז אני רוצה לדעת שלא תהיה לי בעיה לשתות את זה
וגם אם למישהו מכם יש איזה מתכון שאתם באמת יודעים שהוא טוב ויהיה קל לשתות ורצוי בלי חלב כי אני שומר כשרות
ואין לי שום בעיה לקנות אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור
בדיוק. אל תאמין לכל המשפטים המפוצצים שאומרים לך "1200 קלוריות למנת הגשה", כי בכוכבית קטנה רשום לך במנה של 300 גרם, שזה המון.
תמיד תבדוק לפי 100 גרם ככה תוכל להשוות.
לגבי הכמות שצריך לצרוך זה בהתאם לתפריט שלך, אם אתה רואה שחסר לך נגיד 500 קלוריות, תעשה חישוב כמה גרם אבקה אתה צריך ולפי זה תצרוך.
אוקי הזמנתי כבר תסוםר מאס כי לא ידעתי אבל אני ידע לפעם הבאה.
ואיך הטעם שלו נגיד? ויש גושים?

נערך לאחרונה:
אוקי הזמנתי כבר תסוםר מאס כי לא ידעתי אבל אני ידע לפעם הבאה.
ואיך הטעם שלו נגיד? ויש גושים?

אתה יכול להחזיר ולבקש זיכוי, לא מדובר פה באיזה כיסוי לטלפון, זה משהו שאתה הולך להכניס לגוף בכמות מאוד גדולה.
אני מאוד התחברתי לטעם כי יש לו טעם של שיבולת שועל ואני מאוד אוהב אבל טעם זה דבר אינדיבידואלי, אתה תהיה חייב לטעום בעצמך כדי לדעת אם אתה אוהב או לא.
לגבי הגושים, אין בכלל אני משתמש עם שייקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית