הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון bsn חוות דעת

• פותח/ת השרשור omere3
  • פורסם בתאריך

omere3

משתמש מתחיל
15
2
נק' מוניטין:
2
15
2
היי רכשתי אבקת חלבון bsn
שנקראת syntah 6 או משהו כזה
אשמח לשמוע חוות דעת מכם .

כבר רכשת אותה, מה זה משנה מה דעתנו עליה.
בכל מקרה היא כנראה מהאבקות הטעימות ביותר שיש, יש לה טעם עשיר מאוד

טעימה מאוד
לקחתי טעם קרם עוגיות ...

3.jpg

זה?

אני בטוחה שהיא טעימה בטירוף אבל יש יותר איכותיות ממנה בשוק וגם מבחינת קלוריות.... 200 קלוריות בשביל 22 גרם חלבון?

מבחינת טעם , וטעמתי הרבה, אין ספק שהחברה bsn מצטיינת בהשוואה לאחרות.

מבחינת עלות תועלת היא יקרה בהשוואה לשאר וכמו שרשמו מעלי יש לה רק 22 גרם חלבון וכ 10 גרם פחממה..כ 200 קלוריות.
מאידך אם אתה במאסה אז סבבה אבל בעיקרון אפשר להשיג אבקות יותר משתלמות

מבחינת טעם , וטעמתי הרבה, אין ספק שהחברה bsn מצטיינת בהשוואה לאחרות.

מבחינת עלות תועלת היא יקרה בהשוואה לשאר וכמו שרשמו מעלי יש לה רק 22 גרם חלבון וכ 10 גרם פחממה..כ 200 קלוריות.
מאידך אם אתה במאסה אז סבבה אבל בעיקרון אפשר להשיג אבקות יותר משתלמות

כמו? אני עד עכשיו שותה בכוח אבקה בטעם חיקוי של שוקולית של mp ומחכה שייגמר כבר כדי שאקנה משהו חדש לחיטוב הבא.

היא טעימה מאוד אבל לא משתלמת בכלל. האבקה מכילה פחות מ50 אחוז חלבון, ככה שאם אתה קונה פח של 2.3 ק"ג, בערך רק קילו מזה זה חלבון. השאר "זבל".

• פותח/ת השרשור
כמו? אני עד עכשיו שותה בכוח אבקה בטעם חיקוי של שוקולית של mp ומחכה שייגמר כבר כדי שאקנה משהו חדש לחיטוב הבא.

קניתי כזאת בעבר של mp
ממש לא אהבתי אותה אחרי כמה פעמים העפתי אותה . אגב לגבי המחיר אני מסכים בארץ היא יקרה מאוד אבל מצאתי במבצע באתר בחול במחיר משתלם ממש

קניתי כזאת בעבר של mp
ממש לא אהבתי אותה אחרי כמה פעמים העפתי אותה . אגב לגבי המחיר אני מסכים בארץ היא יקרה מאוד אבל מצאתי במבצע באתר בחול במחיר משתלם ממש

יש טעמים של mp שכן סבבה?
או שעדיף כבר להימנע מהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית