הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Dianabol

• פותח/ת השרשור mongol
  • פורסם בתאריך

mongol

משתמש מתחיל
16
2
נק' מוניטין:
-13
16
2
מוזר לי למה מחקו את הדיון שנוצר מקודם אני מתאמן תקופה ארוכה אני בן 25 ולא רואה תוצאות הגנים שלי לא משהו התפתחות לא משהו רוצה משהו שיקפיץ אותי משמעותית..

גיינרים חלבונים עוזרים אבל לא מספיק ..
אני אוכל המון ובריא עם תפריט מסודר קרוב ל3000 קלוריות בריאות ביום ישן יותר מ8 שעות ביום !

השאלה שלי איך אוכל לדעת אם זה מתאים לי למה אתם כל כך באנטי לזה שאנסה את זה מה כבר יכול לקרות?
כאילו למה צריכים להגיד לי ״and we start again..”

“זה לא בשבילך״

אז למי זה מתאים? לבנאדם ש10 שנים בחדר כושר ולא עולה במסת שריר?
בנאדם אתה כנראה לא מתאמן טוב או לא עושה תרגילים כמו שצריך ..
בשנה של אימונים ראיתי תוצאות וגם תוצאות יפות אבל לא מספקות ורוצה עוד ועוד שיתן לי את האופציה להרים משקל יותר גבוהה להתנפח יותר מהר לראות שינויים משמעותיים יותר ..

יש לי מאמן אישי לא מנסה לשתף אותו אפילו כי אני יודע שהוא באנטי על זה.

אשמח לעזרה ממכם

• פותח/ת השרשור
אולי זה באמת חומר שעדיף לא להשתמש בתור מתחיל אבל תציעו לי איך אני יכול לגדול בצורה מהירה יותר מהרגיל

מה זה מה כבר יכול לקרות?! אתה לא מבין שמדובר בהורמונים, ואם אין לך מושג קלוש מה אתה עושה אתה עלול לדפוק את עצמך לכל החיים?
אין לך מספיק ידע בתזונה ואימונים, ובטח לא בסטרואידים.

אם אתה מוכן להשקיע כסף בסטרואידים, קח את הכסף הזה ותשכור את שירותיו של מאמן, ואולי גם תזונאי טובים, ותראה איך אתה תשתפר יפה מאוד

בקשה, תנסה. רק אל תבכה למה לא עומד לך ולמה יש לך ציצים קטנים ושומניים עוד חודש חודשיים.

איך לגדול? תזונאי ומאמן שיעקוב אחריך.

כי לא עושים סייקל עם דיבול לבד בלי חומר בסיס, סבבה ? ואם אתה רוצה שיבוא מישהו פה וינחה אותך מה ואיך וכמה לעשות צא מהסרט. זה פורום שנועד לעזור לאנשים, לא לדפוק להם את החיים. אם בחרת לקחת חומר תדע קודם מה עושים. שותה גיינר ולא מתקדם, טוב אני אקח סטרואידים ל"התנפח יותר" תגיד תודה שלא חסמו אותך.

מצד שני הרבה יותר רעיל ושה על המשתמש מבחינה של תופעות לוואי .

דיבול הרג אותי הרגשתי חרא ממש
סופרדרול אפילו לא הרס לי את התאבון
קצת צרבות שבוע ראשון וזהו.
אבל אתה צודק כל מקרה לגופן

דיבול הרג אותי הרגשתי חרא ממש
סופרדרול אפילו לא הרס לי את התאבון
קצת צרבות שבוע ראשון וזהו.
אבל אתה צודק כל מקרה לגופן
לי באופן אישי סייקל ראשון אנטט 500 ו סופדרול 30
בהחלט היה מעולה אבל הוריד תאבון
ועומס כללי גדול ליותר לעומת בהמשך שעשיתי פעם 1 דיבול הוא לא ממש עשה בעיות
.

לא מאמין שאנשים עוד משתמשים בדיבול שיש ממתק כמו סופרדרול שלא רואה אותו ממטר בכל אספקט.
סופרדרול זה ממש "כבד" למתחיל תרתי משמע ניראלי אם כבר אנדרול אישית יותר נהנתי ממנו מאשר דיאנבול ואם כבר מתחיל זה נטו
טסטווירון ליראות איך הגוף בכלל מגיב לזה לפני שמורידים מצופים. ואף אחד לא יתן לך כיוון לזה
יש לך פה נעוצים תלמד טוב טוב על תופעות לוואי ועל מה כל חומר מה הוא עושה חוץ מי "התאוששות מהירה,סינטוז חלבון,חנקן.... וכו, תברר עוד כי לכל אחד יש עוד השפעות על הגוף שכדאי מאוד להכיר אותם יש המון פרמטרים,ובדיקות שכדאי לבצע לפני סייקל,פרופיל הורמונלי מלא,אק"ג,ארגונומטריה,אקו לב,ספירת דם,כימיה,פרופיל שומנים בדם, המוטוקריט,מונוסיטיס,טרמבוצידים וכו, וכדאי מאוד לבצע בדיקות במהלך הסייקל... בהצלחה
לי באופן אישי סייקל ראשון אנטט 500 ו סופדרול 30
בהחלט היה מעולה אבל הוריד תאבון
ועומס כללי גדול ליותר לעומת בהמשך שעשיתי פעם 1 דיבול הוא לא ממש עשה בעיות
.
האמתי דיבול לא כזה גרוע במינון נכון ומותאם
אבל באוברדוס הוא אשכרה גורם לי לחשוב שאני הולך למות

די די חברים לא להשמיץ סתם את סופרדרול, ממש לא שונה מרוב האוראלים האחרים מבחינת נזק..
החומר עצמו לא פוגע בכבד בשום צורה, מה שמגביר את הפעילות האנזימטית זה האלקילציה והצורך של הכבד לפרק את הקשר הכימי של קבוצת מתיל

להלן סקירה קצרה שכתבתי בעבר

אשכול סטרואידים ותרופות (חדש,שלי,2019)

די די חברים לא להשמיץ סתם את סופרדרול, ממש לא שונה מרוב האוראלים האחרים מבחינת נזק..
החומר עצמו לא פוגע בכבד בשום צורה, מה שמגביר את הפעילות האנזימטית זה האלקילציה והצורך של הכבד לפרק את הקשר הכימי של קבוצת מתיל

להלן סקירה קצרה שכתבתי בעבר

אשכול סטרואידים ותרופות (חדש,שלי,2019)
נשמע קטלני אבל גם מפחיד קצת הלחץ דם וכל השיט מסביב. מסטרון קצר למשל יניב את אותה תוצאה עם פחות נזק?

נשמע קטלני אבל גם מפחיד קצת הלחץ דם וכל השיט מסביב.
כמעט הודחתי מקורס בצבא..היה לי לחץ דם סיסטלי 170,המכשיר ציפצף והדליק נורות אדומות..בדיקה חמישית עברתי על הקשקש.

מסטרון קצר למשל יניב את אותה תוצאה עם פחות נזק?
הגיוני שיהיה פחות נזק,עניין התוצאה שנוי במחלוקת.. אנחנו לא באמת יודעים להמיר כמות בנוזל לכדור...
כמה מ"ג סופרדרול שווה לכמה מ"ג מסטרון? אי אפשר לדעת באמת.

על הנייר זה אותו חומר

כמעט הודחתי מקורס בצבא..היה לי לחץ דם סיסטלי 170,המכשיר ציפצף והדליק נורות אדומות..בדיקה חמישית עברתי על הקשקש.

הגיוני שיהיה פחות נזק,עניין התוצאה שנוי במחלוקת.. אנחנו לא באמת יודעים להמיר כמות בנוזל לכדור...
כמה מ"ג סופרדרול שווה לכמה מ"ג מסטרון? אי אפשר לדעת באמת.

על הנייר זה אותו חומר
כן קראתי בפוסט שפרסמת גם על הלחץ דם, אני זוכר שהלחץ דם היה עולה לי לטווח ה-180 שהפסקתי עם החומרים , ביקרתי בטרם כמה פעמים טובות. וגם למיון הגעתי עם לחץ דם של 200 עד שהתחלתי לעשות הקזות דם 😵
ומבחינת כדוריות דם ו hct גם מעלה ?
(בזריקות(

למה אתם כל כך באנטי לזה שאנסה את זה מה כבר יכול לקרות?
אימפוטנציה, עקרות, ציצים, זה הדברים הראשונים שבאים לי לראש משימוש לא מושכל. בטוח יש עוד.
ני אוכל המון ובריא עם תפריט מסודר קרוב ל3000 קלוריות
עולה במשקל גוף?
אני מתאמן תקופה ארוכה אני בן 25 ולא רואה תוצאות הגנים שלי לא משהו התפתחות לא משהו רוצה משהו שיקפיץ אותי משמעותית..
מה התוצאות תן נתונים, גובה, משקל גוף, משקלי עבודה, ממה התחלת ואיפה אתה עכשיו ובכמה זמן הגעת לזה

האא רק אני מודאג מי 130 בסיקל עם עם שמנים ואוראלים
אני על 130 כשאני פותח עיניים בבוקר..

בסייקל דווקא המצב יותר טוב כי אני מאוד מקפיד לצרוך אשלגן ומגנזיום שעוזרים עם הלחץ דם,והרבה פירות וירקות.

הגעתי לאחלה לחץ דם של 115/70 על טסט וטרן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית