עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן דיבול בלבד,פשוט אני לא יודע על איזה פרמטרים הבדיקת שתן בלשכת גיוס כוללתאם זה סייקל דיבול לבד בדיקות דם זאת הדאגה האחרונה שלך אני
הוא הולך לצו ראשון,הוא בן 17.. איזה טסט בראש שלךלשלב טסט או להפסיק את הסייקל
יש מצב לקצת חריגות בבדיקות שתן דווקא,
הוא הולך לצו ראשון,הוא בן 17.. איזה טסט בראש שלך
כל "רוסי שמכבד את עצמו" ימליץ על סייקל דיבול סולו כסייקל ראשון. שזה בכלל לא נכוןתתפלאו דיבול נמכר חזק בשוק. ושמגיע נער בן 17 לדילר שמפחד לתת זריקות הוא יציע לו דיבול במחיר יפה ומשתלם לכיס האישי. לפותח הפוסט תפסיק לקחת ברגע שתרד מהדיבול אתה תהיה יותר שחיף ממה שהיית כי זה משתק לך את היצור הטבעי של הטסט בגוף ואתה תרגיש כמו זקנה ככל שהזמן יעבור וברכות דפקת לעצמך את המערכת ההורמונלית.
לגמרי !!כל "רוסי שמכבד את עצמו" ימליץ על סייקל דיבול סולו כסייקל ראשון. שזה בכלל לא נכון
בול אחי, כל החברה 40+ שכל השנה נמצאים במסה ובערב יושבים על כמה בירות 🤣🤣כל "רוסי שמכבד את עצמו" ימליץ על סייקל דיבול סולו כסייקל ראשון. שזה בכלל לא נכון
חחח אמת מזכיר את גיסי למרות הגיל הבוגר שלו הוא היה חלק במהפכת "הבצפר החדש" שרק עם חומר בסיס עושים סייקלבול אחי, כל החברה 40+ שכל השנה נמצאים במסה ובערב יושבים על כמה בירות 🤣🤣
כל "רוסי שמכבד את עצמו" ימליץ על סייקל דיבול סולו כסייקל ראשון. שזה בכלל לא נכון
פה אני חושב שזה כבר יותר בכיוון של ז*ן בחופש הגדול עם החבור'ה שלו שהם על עבקות ניפוח בתקווה שעד סוף החופש הם יראו כמו קרנף מקורנף. למרות שבימים הטובים עשיתי בנץ פרס 5 סטים אפילו היה כזה סיפור,אבל אני חברותי ומהמתחלקיםזה אותו זין שתופס את הבנץ' לשעה ורבע עם הגלון
בהצלחה אחי...האמת אני נכנסתי למיון לעתודה ברפואה והתקבלתי