חומרים בבדיקות שתן

דניאל8484

משתמש מתחיל
48
1
נק' מוניטין:
-62
48
1
בקרוב יש לי בדיקות שתן בצו ראשון שלי השאלה שלי זה האם רואים שאתה על סייקל של דיבול בבדיקות שתן ?

תתפלאו דיבול נמכר חזק בשוק. ושמגיע נער בן 17 לדילר שמפחד לתת זריקות הוא יציע לו דיבול במחיר יפה ומשתלם לכיס האישי. לפותח הפוסט תפסיק לקחת ברגע שתרד מהדיבול אתה תהיה יותר שחיף ממה שהיית כי זה משתק לך את היצור הטבעי של הטסט בגוף ואתה תרגיש כמו זקנה ככל שהזמן יעבור וברכות דפקת לעצמך את המערכת ההורמונלית.

תתפלאו דיבול נמכר חזק בשוק. ושמגיע נער בן 17 לדילר שמפחד לתת זריקות הוא יציע לו דיבול במחיר יפה ומשתלם לכיס האישי. לפותח הפוסט תפסיק לקחת ברגע שתרד מהדיבול אתה תהיה יותר שחיף ממה שהיית כי זה משתק לך את היצור הטבעי של הטסט בגוף ואתה תרגיש כמו זקנה ככל שהזמן יעבור וברכות דפקת לעצמך את המערכת ההורמונלית.
כל "רוסי שמכבד את עצמו" ימליץ על סייקל דיבול סולו כסייקל ראשון. שזה בכלל לא נכון

בול אחי, כל החברה 40+ שכל השנה נמצאים במסה ובערב יושבים על כמה בירות 🤣🤣
חחח אמת מזכיר את גיסי למרות הגיל הבוגר שלו הוא היה חלק במהפכת "הבצפר החדש" שרק עם חומר בסיס עושים סייקל
למרות ששעמתי אי פעם תמשפט "תתחיל 5 שבעות דיבול עם טסט ותסיים את הסייקל בעוד 5 שבועות עם וינסטרול,בהחחט מםחיד

זה אותו זין שתופס את הבנץ' לשעה ורבע עם הגלון
פה אני חושב שזה כבר יותר בכיוון של ז*ן בחופש הגדול עם החבור'ה שלו שהם על עבקות ניפוח בתקווה שעד סוף החופש הם יראו כמו קרנף מקורנף. למרות שבימים הטובים עשיתי בנץ פרס 5 סטים אפילו היה כזה סיפור,אבל אני חברותי ומהמתחלקים

מישהו שעושה סייקל דיבול סולו, זה אומר דבר או 2 על הידע שלו ובכלל שזה לא הוא מבין דבר או 2 אלא הדילר התורן ערבב אותו עם כל הכבוד הצער וכו שבדבר

האמת אני נכנסתי למיון לעתודה ברפואה והתקבלתי
בהצלחה אחי...
אם הגעת לעתודה ברפואה, איפה תלמד עכשיו 6-7 שנים?
הנה יש לך זמן להתבחבחש בחומרים..

רק שאלה אחת.

למה למען השם עשית סייקל דיבול סולו כסייקל ראשון, מה הקטע של זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית