הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חומרים בבדיקות שתן

דניאל8484

משתמש מתחיל
48
1
נק' מוניטין:
-62
48
1
בקרוב יש לי בדיקות שתן בצו ראשון שלי השאלה שלי זה האם רואים שאתה על סייקל של דיבול בבדיקות שתן ?

אני סייקל הבא הולך על גרם טסט וזהו נראה לי
אני כל פעם עושה את אותה טעות,מתחזק מהר מדי ונפצע.. סייקל הבא יהיה נפח גבוה ומשקלים בינונים..

אני סייקל הבא הולך על גרם טסט וזהו נראה לי
אני כל פעם עושה את אותה טעות,מתחזק מהר מדי ונפצע.. סייקל הבא יהיה נפח גבוה ומשקלים בינונים..
קח קצת bpc-157 tb500 איזה מומיו ותן לאסטרוגן להשתולל בלי AI מתי שאתה לא בסייקל ואז שתיכנס לסייקל העצמות וכל הקונסטוצלציה תהיה חזקה דיו
פחות אוהב עליי אישית טרן טסט וויני/דיבול אף פעם לא איכזב. eq לקחתי עוד בסייקלים ה1 לא עשה הרבה
חשבתי לעשות סארמס טסט וeq ואתה אומר שeq זה פייק...
קרץ לי שזה בלי הרבה סיידס

טרן הנה אני בא..

קח קצת bpc-157 tb500 איזה מומיו ותן לאסטרוגן להשתולל בלי AI מתי שאתה לא בסייקל ואז שתיכנס לסייקל העצמות וכל הקונסטוצלציה תהיה חזקה דיו

חשבתי לעשות סארמס טסט וeq ואתה אומר שeq זה פייק...
קרץ לי שזה בלי הרבה סיידס

טרן הנה אני בא..
טרן זה עולם אחר. טרן קצר, לא ארוך. הייתי מתקדם מאימון לאימון במשקלי עבודה בצורה מפגרת , העצבים מחייבים ג'וני בלילה הגלי חום והעצבים מכים חזק חזק!..אבל הכוח והאיכות שריר אלוהים!!
כרגע אני על 12 אחוז שומן-10 חזרתי להתאמן לפני שבועיים מכין את הקרקע.

טרן זה עולם אחר. טרן קצר, לא ארוך. הייתי מתקדם מאימון לאימון במשקלי עבודה בצורה מפגרת , העצבים מחייבים ג'וני בלילה הגלי חום והעצבים מכים חזק חזק!..אבל הכוח והאיכות שריר אלוהים!!
כרגע אני על 12 אחוז שומן-10 חזרתי להתאמן לפני שבועיים מכין את הקרקע.
מה הבעיה בטרן ארוך?

מה הבעיה בטרן ארוך?
אין בעיה אבל פחות חזק. הייתי תמיד על ארוך 400, שהחלפתי לקצר לא הגעתי ל-300 מרוב שהיה חזק לי. החיסרון זה העצבים והחוסר שינה. כל השאר ברכה.

רק לשים לב ל-hct אני מעדיף לעשות ממש 6-8 שבועות ולצאת. כנראה שאעשה trt לכל החיים.

אין בעיה אבל פחות חזק. הייתי תמיד על ארוך 400, שהחלפתי לקצר לא הגעתי ל-300 מרוב שהיה חזק לי. החיסרון זה העצבים והחוסר שינה. כל השאר ברכה.

רק לשים לב ל-hct אני מעדיף לעשות ממש 6-8 שבועות ולצאת. כנראה שאעשה trt לכל החיים.
מזכיר קצת rad140
בכל מקרה, בקצר, אפשר לעבוד עם 2 זריקות בשבוע או שצריך לפחות 3?
ואיך שמים לב לhct, יש איזה משהו מיוחד שאפשר לעשות כדי לעזור לו תוך כדי הסייקל?

מזכיר קצת rad140
בכל מקרה, בקצר, אפשר לעבוד עם 2 זריקות בשבוע או שצריך לפחות 3?
ואיך שמים לב לhct, יש איזה משהו מיוחד שאפשר לעשות כדי לעזור לו תוך כדי הסייקל?
שמע האמת ? שהייתי עושה כל 3 ימים מהקצרים, אין מצב ליום כן יום לא. היה נותן בראש , אישית לא הייתי מצליח להירדם בימים של הזריקות.

לגבי hct רק בדיקות דם לבקרה ולהפחית בעישון. עשיתי הקזות מ-56 hct הורדתי ל-44 , המוגלובין גם מ19 ל15.

שמע האמת ? שהייתי עושה כל 3 ימים מהקצרים, אין מצב ליום כן יום לא. היה נותן בראש , אישית לא הייתי מצליח להירדם בימים של הזריקות.

לגבי hct רק בדיקות דם לבקרה ולהפחית בעישון. עשיתי הקזות מ-56 hct הורדתי ל-44 , המוגלובין גם מ19 ל15.
האמנם יש קורולציה בין hct לhgb המממ
התחלתי סייקל בhgb 18, מעניין מה יקרה בסוף חחחחח
לגבי ההקזות, מדי פעם הגוף מפריש כבר מגיל צעיר דם מהאף כדי לשמור על רמות תקינות מלבד אבל לא יזיק בדיקה, חוץ מהקזות, קרדרין או קלן או חומרים כלשהם או אוכל כלשהו שיכול לשפר שם עמדות, יש חיה כזאת?

לגבי עישון, אם זה רק גוינטים זה סבבה או שלגמרי לחתוך מזה?

ולפי מה שאתה אומר, אפשר לעבוד עם קצר במתכונת של זריקה פעמיים בשבוע וחסל, כמו ארוך למעשה

האמנם יש קורולציה בין hct לhgb המממ
התחלתי סייקל בhgb 18, מעניין מה יקרה בסוף חחחחח
לגבי ההקזות, מדי פעם הגוף מפריש כבר מגיל צעיר דם מהאף כדי לשמור על רמות תקינות מלבד אבל לא יזיק בדיקה, חוץ מהקזות, קרדרין או קלן או חומרים כלשהם או אוכל כלשהו שיכול לשפר שם עמדות, יש חיה כזאת?

לגבי עישון, אם זה רק גוינטים זה סבבה או שלגמרי לחתוך מזה?

ולפי מה שאתה אומר, אפשר לעבוד עם קצר במתכונת של זריקה פעמיים בשבוע וחסל, כמו ארוך למעשה
אני גם התחלתי סייקל על 18 hb זה גבוה וhct 55 לא לקח אותי רחוק, רק תופעות לוואי עד שהספיק לגוף והגעתי למיון בדקה 90 ולחץ דם בשמיים וזיהום בדם שהשפיע על הכבד גם.

לגבי דם מהאף מסכים בעבר היה יורד לי מלא ואני זוכר שזה היה קורה מהטרן, היום הגוף התבגר כבר אין.

מה שכן אפשר לעשות זה להמנע מעישון, ולעשות הקזות במקביל מה שכן תחושה לא נעימה 400 cc להוציא.

אם כבר אתה על hgb גבוה הייתי מציע ללכת להמטלוג שישלח אותך להקזה בפיקוח רפואי זה יעזור לך לשמור על לחץ דם נמוך מאוד חשוב פשוט אל תגיד שאתה על חומרים ומעשן. זה בריא גם להוציא עודף דם הגוף עובד טוב יותר

היה מצויין אבל אני מתיר לעצמי להתאמן יותר מדי(7 פעמים בשבוע,לפעמים יומיים ביום). אני סובל מכאבים מפגרים עכשיו,לוקח שבוע מנוחה
אתה משתמש ב massage gun, או דברים כאלו להתאוששות? אני ממליץ בחום אגב

אתה רואה איזה לא שווה זה לעוף 7 ימים בשבוע לפעמים פעמיים ביום ובסוף נותן שבוע מנוחה 😕 זה הפסד יותר גדול ממישהו שהיה עושה 5 ימים ולא מפסיד שבוע .

אתה רואה איזה לא שווה זה לעוף 7 ימים בשבוע לפעמים פעמיים ביום ובסוף נותן שבוע מנוחה 😕 זה הפסד יותר גדול ממישהו שהיה עושה 5 ימים ולא מפסיד שבוע .
הבנאדם הרים לך 200 ק"ג כל יומיים ובנה לעצמו חדר כושר לעצמו בבית, לא חושב שאפשר באמת לדעת כמה 'הפסד' יש פה אם בכלל

מקווה שלא מתבלבל במשתמש

לא הפסדתי שום דבר..
יש לי מעקב קפדני על הכל ובחודש מרץ אני מתחיל תכנית חדשה,היברידית שבניתי לעצמי. (נפח גבוה בחתירה ובנץ', עצימות גבוהה בסקואט ודדליפט)לשלושה חודשים.
שבוע מנוחה בא לי די טוב עכשיו
אבל בהחלט מפיק לקחים ויורד ל4 ימים בשבוע.
החודשיים הראשונים על טסט+טרן איפשרו לי להתאושש מכל דבר,אבל המחסור שינה הפסיכי שיש לי מתחיל לפגוע ברמה שגם סטרואידים לא עוזרים

לא הפסדתי שום דבר..
יש לי מעקב קפדני על הכל ובחודש מרץ אני מתחיל תכנית חדשה,היברידית שבניתי לעצמי. (נפח גבוה בחתירה ובנץ', עצימות גבוהה בסקואט ודדליפט)לשלושה חודשים.
שבוע מנוחה בא לי די טוב עכשיו
אבל בהחלט מפיק לקחים ויורד ל4 ימים בשבוע.
החודשיים הראשונים על טסט+טרן איפשרו לי להתאושש מכל דבר,אבל המחסור שינה הפסיכי שיש לי מתחיל לפגוע ברמה שגם סטרואידים לא עוזרים
לקח שלי גם שהייתי בסייקל לסייקל הבא. שישה ימים סופר עצימים בשבוע גם בזמן סייקל יכול להיות פשוט יותר מדי. ועוד לקח - סופר קשוב לגוף. כאבים קטנים התחילו לי בפרק כף היד והמשכתי להרים כבד ועכשיו שלושה שבועות אני נמנע מכל תרגיל שלא נוח לי בפרק כף היד (שזה המון תרגילים) כי פשוט החמיר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית