הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה הרבה נפח זה לא טוב?

שאלה

משתמש מתחיל
113
2
נק' מוניטין:
2
113
2
אומרים לי שבתוכנית שלי יש הרבה נפח הרבה סטים , וצריך להוריד, למה זה רע? ( אני לא מרים כרגע הרבה הרבה משקל)

למה זה רע שיש הרבה נפח?

כי יש כמות מסוימת של נפח שהשריר מסוגל לשאת בהתאם לרמה שלך, ואם יש עודף נפח השריר לא בהכרח יגדל אלא הוא פשוט לא יספיק לבנות את עצמו מחדש.

אם יש עודף נפח השריר לא בהכרח יגדל אלא הוא פשוט לא יספיק לבנות את עצמו מחדש.
בדיוק.
השריר נבנה לא באימון אלא בהתאוששות מהאימון. אם יש יותר מדי נפח ברמה שאתה לא מתאושש ממנו אז אתה לא תתקדם אלא תלך אחורה/תיפצע

בגלל זה יש הרבה מקרים של אנשים שמתחילים להתאמן, גדלים בהתחלה בגלל שבהתחלה מאוד קל לגדול, ואחרי זה נתקעים במקום כי הם בטוחים שעכשיו הם מתאמנים "מתקדמים" אז הם מרשים לעצמם לעשות abc מפוצצת בנפח מיותר והם נתקעים במקום.

• פותח/ת השרשור
בגלל זה יש הרבה מקרים של אנשים שמתחילים להתאמן, גדלים בהתחלה בגלל שבהתחלה מאוד קל לגדול, ואחרי זה נתקעים במקום כי הם בטוחים שעכשיו הם מתאמנים "מתקדמים" אז הם מרשים לעצמם לעשות abc מפוצצת בנפח מיותר והם נתקעים במקום.

A
חזה
בנץ פרס 8*3 +1 חימום
לחיצת חזה בשיפוע עם דמאבלים 12*4

טיפשות זה לעשות אותות דבר ולצפות לקבל תוצאות שונות

רגליים
סקוואט עם מוט חופשי 8*3+1 חימום
לאנצ׳ים 12*4
לחיצת ברכיים עד שאני אלמד דדליפט*

יד אחורית
לחיצה צרפתית 8*4
מקבילים 5-8*3

גב

חתירה 12*3
מתח עם גריבטון 5*5
מתח שלילי או אוסטורלי 12*3

כתפיים
הרחקה לצדדים 12*3
לחיצת כתפיים במשקולות יד 8/8*4
הרחקה אופקית בפרפר הפוך 8*4

יד קדמית
פטישים במכונה 8/8 פרימדה
כפיפת מרפקים בשיפוע חיובי 8*4

יש פה נפח בסדר?

לא מבין את הפואנטה בלפתוח פוסט גם פה וגם בfxp.. הרי זה ברור שפה תקבל תשובות יותר טובות. בכל מקרה תוכנית לא טובה, קח אחת מוכנה מהפורטל

• פותח/ת השרשור
לא מבין את הפואנטה בלפתוח פוסט גם פה וגם בfxp.. הרי זה ברור שפה תקבל תשובות יותר טובות. בכל מקרה תוכנית לא טובה, קח אחת מוכנה מהפורטל

צודק, התוכנית ממש דומה לתוכנית שיש שמה... רק נגיד במקום כפיפת מרפקים עם מוט אז אני עושה עם משקולות או במקום לחיצת רגליים אז לאנצים קיצר די דומה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית