הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פצעים לאחר סייקל

ליעד לביא

משתמש מתחיל
39
6
נק' מוניטין:
13
39
6
אני אחרי סייקל ראשון של פרווריון וטסט אנתת 500 בשבוע בלבד ובמהלך הסייקל נהיה למ פצעים בגב קצת . אחרי שסיימתי את הזריקה האחרונה יצאו לי המון עוד בגב ופתאום בחזה וגם עכשיו בכתפיים . אני בpct של נולבדקס וכלומיד ולוקח כדור אנטיביוטי נגד הפצעים ומורח משחה הפצעים ממש מבאסים וגרמו לי לא לרצות לבצע סייקל שוב . יש למישהו מוסג כמה זמן לוקח להורמונים להתאזן ? וכמה זמן לוקח לפצעים להעלם במידה והפסקתי ואני לא יחזור שוב לסייקל ואני עוד מטפל בזה? כרגע הפצעים לא עוברים בכלל ואני אחרי 3 שבועות מההזרקה האחרונה.
בסופו של דבר התוצאות מדהימות אפילו שזה סייקל ראשון . אני עדיין מתמיד באותה תזונה ואימונים וירדתי רק 2 קילו שאני מניח שזה נוזלים...
אשמח אבל לתשובה לגבי הפצעים כי אני לא מוסגל לשים כרגע גופיות במכון או בכלל לחשוב על להוריד חולצה ...

ומה אתה חושב שהפצעים ישארו לך כל החיים ?
צלם את החפיסה נולבה וכלומיד .. הם אמורים לעזור לגוף לאזן את ההורמונים .

• פותח/ת השרשור
15817543603701204053408095232823.jpg

קרה לי בדיוק אותו הדבר. סיימתי סייקל לפני 10 שבועות, לאחר שבוע מהזריקה האחרונה כל הגב שלי נהיה פצעים ועד היום יש לי אבל לא הרבה לעומת מה שהיה בסוף הסייקל.
לא השתמשתי בשום תכשיר לנסות להפסיק את זה.
מאיפה קיבלת את הכדור נגד והאם אתה רואה שיפור ?

זה לא כדור נגד פצעים, זה קלומיד וטמוקסיפן. תרופות שהם אנטי-אסטרוגנים, הם מעודדים התאוששות של הציר ההורמונלי שלך, כמובן שאם ההורמונים יתאזנו, הפצעים יפסקו להופיע.
המצב הזה קורה בגלל איזון לא טוב של אסטרדיול בסייקל, כאשר היחס בין אסטרדיול וטסטרוסטרון גדול מאוד (הפסקנו להזריק וגוף לא מייצר בעצמו, אבל אסטרדיול עדיין ברמות גבוהות של סייקל).
אפשר להשתמש ברואקוטן בשביל להוריד פצעים, רק לתרופה המון תופעות לוואי בעצמה.

• פותח/ת השרשור
קרה לי בדיוק אותו הדבר. סיימתי סייקל לפני 10 שבועות, לאחר שבוע מהזריקה האחרונה כל הגב שלי נהיה פצעים ועד היום יש לי אבל לא הרבה לעומת מה שהיה בסוף הסייקל.
לא השתמשתי בשום תכשיר לנסות להפסיק את זה.
מאיפה קיבלת את הכדור נגד והאם אתה רואה שיפור ?

עדיין לא רואה שיפור אני לוקח אותה שבוע ורופא עור נתן לי את זה . זה כדורים אנטיביוטיים שנקראים דוקסלין. מה שצילמתי זה הכדורים של ה-pct.

ודרך אגב הגב שלך השתפר אחרי חודשיים מאז? הוא כבר נראה במצב יותר טוב?

זה לא כדור נגד פצעים, זה קלומיד וטמוקסיפן. תרופות שהם אנטי-אסטרוגנים, הם מעודדים התאוששות של הציר ההורמונלי שלך, כמובן שאם ההורמונים יתאזנו, הפצעים יפסקו להופיע.
המצב הזה קורה בגלל איזון לא טוב של אסטרדיול בסייקל, כאשר היחס בין אסטרדיול וטסטרוסטרון גדול מאוד (הפסקנו להזריק וגוף לא מייצר בעצמו, אבל אסטרדיול עדיין ברמות גבוהות של סייקל).
אפשר להשתמש ברואקוטן בשביל להוריד פצעים, רק לתרופה המון תופעות לוואי בעצמה.
בוודאי שאני מכיר את ה PCT. לפי מה שהוא רשם נשמע שהוא משתמש בעוד משהו לטיפול ישיר בפצעים.

וכן הגב השתפר, עדיין יש פצעים אבל לא בכמות נוראית כמו בשבוע הראשון שלאחר הסייקל.

קוסמטיקה פרא רפואית עובד כמו קסם .
אני אישית לא סובל מאקנה אצלי זה השיער שמטריף לי את השכל .
לפני הסייקלים הייתי חלק עכשיו החברה פעם בשלוש שבועות מענה אותי עם שעווה.

• פותח/ת השרשור
יש למישהו מושג אחרי כמה זמן זה אמור להתאזן??אחרי כמה זמן הפצעים יעלמו אני ממש מקווה שעד תחילת הקיץ הכל יעבור

ליעד שצילמת את הכדורים וסול-ריבר שלא לקח תקופות לpct בכלל אתם באותו מצב .. שניכם בעצם לא לוקחים כלום כי הכדורים שלך @ליעד לביא כניראה אין בהם כלום סתם חברת ug בלי אבא ואמא ובמקרה הטוב הם רקים .
אז במקרה שלכם זה משתפר בכמה חודשים תלוי כמה הגנטיקה חזקה והגוף מתקן את החוסר איזון .

• פותח/ת השרשור
ליעד שצילמת את הכדורים וסול-ריבר שלא לקח תקופות לpct בכלל אתם באותו מצב .. שניכם בעצם לא לוקחים כלום כי הכדורים שלך @ליעד לביא כניראה אין בהם כלום סתם חברת ug בלי אבא ואמא ובמקרה הטוב הם רקים .
אז במקרה שלכם זה משתפר בכמה חודשים תלוי כמה הגנטיקה חזקה והגוף מתקן את החוסר איזון .

אחי אתה בטוח במה שאתה אומר שהם ריקים? אני יודע שזה מפגר אבל שמתי לב שהביצים חזרו לגודל הטבעי אז זה כן עוזר לא?

אם נודה באמת עם אריזות כאלו הייתי חושד מלכתחילה, בכל אופן כשאני משתמש בחברה לא מוכרת אני דואג לחקור עליה לפני, מומלץ ורצוי באופן כללי בכל דבר בחיים.

• פותח/ת השרשור
בדיוק .. הביצים חוזרות לאט לאט עם או בלי .. אם התרופות שלך ריקות כניראה זה מה שקורה .
לך לבדיקות דם .

Extra Power Pharma

מקווה שהקישור יעבוד זה הקישור של הכדורים מהפי סי טי שלי זה החברה אני רואה אותה הרבה אינטרנט

Screenshot_20200216-094427_Chrome.jpg
כן אני רואה אנשים מזמינים מהם באמת החומרים עובדים אבל המינונים לא מדוייקים לפעמים יש יותר לפעמים פחות ולפעמים אין כלום לאותו כדור .. ברמת הכדור .. לא קופסה שלמה .
אתה צודק זה צריך לעבוד אבל לפי התופעות לוואי שלך יש חשד .
אם יצא לך לדבר עם דילר בסביבתך ולהשיג טמוקסיפן בית מרקחת יעזור .

דווקא אני השתמשתי בטמוקסיפן וכלומיד רופאי שנקנה בבית מרקחת.
לסייקל הקרוב קניתי PCT של אלפא פארמה. לדעתך מספיק אמין? או שהכי כדאי בית מרקחת?

• פותח/ת השרשור
צפה בקובץ המצורף 53323 כן אני רואה אנשים מזמינים מהם באמת החומרים עובדים אבל המינונים לא מדוייקים לפעמים יש יותר לפעמים פחות ולפעמים אין כלום לאותו כדור .. ברמת הכדור .. לא קופסה שלמה .
אתה צודק זה צריך לעבוד אבל לפי התופעות לוואי שלך יש חשד .
אם יצא לך לדבר עם דילר בסביבתך ולהשיג טמוקסיפן בית מרקחת יעזור .

איזה גבר תודה רבה אחי על כל ההעזרה באמת גם הטסט אנתת היה מהחברה הזאת . קשה לי להאמין שזה ריקים לגמרי כי מי שמכר לי את זה זה מישהו שמכיר טוב את המשפחה שלי ואני יודע שהוא בחיים לא היה מוכר לי זיוף ... בסופו של דבר הוא אמר לי שבסך הכל לקחתי קצת אנתת בלבד אז לא צריך להתרגש מזה וגם הרופא עור אמר שלא יקרה לי כלום. אעשה בדיקות דם . לגמרי דילר הפעלתי קשרים אולי לקנות דרך הבית מרקחת להמשך פי סי טי עם ביטחון
דווקא אני השתמשתי בטמוקסיפן וכלומיד רופאי שנקנה בבית מרקחת.
לסייקל הקרוב קניתי PCT של אלפא פארמה. לדעתך מספיק אמין? או שהכי כדאי בית מרקחת?
השגת מרשם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית