הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פצעים לאחר סייקל

ליעד לביא

משתמש מתחיל
39
6
נק' מוניטין:
13
39
6
אני אחרי סייקל ראשון של פרווריון וטסט אנתת 500 בשבוע בלבד ובמהלך הסייקל נהיה למ פצעים בגב קצת . אחרי שסיימתי את הזריקה האחרונה יצאו לי המון עוד בגב ופתאום בחזה וגם עכשיו בכתפיים . אני בpct של נולבדקס וכלומיד ולוקח כדור אנטיביוטי נגד הפצעים ומורח משחה הפצעים ממש מבאסים וגרמו לי לא לרצות לבצע סייקל שוב . יש למישהו מוסג כמה זמן לוקח להורמונים להתאזן ? וכמה זמן לוקח לפצעים להעלם במידה והפסקתי ואני לא יחזור שוב לסייקל ואני עוד מטפל בזה? כרגע הפצעים לא עוברים בכלל ואני אחרי 3 שבועות מההזרקה האחרונה.
בסופו של דבר התוצאות מדהימות אפילו שזה סייקל ראשון . אני עדיין מתמיד באותה תזונה ואימונים וירדתי רק 2 קילו שאני מניח שזה נוזלים...
אשמח אבל לתשובה לגבי הפצעים כי אני לא מוסגל לשים כרגע גופיות במכון או בכלל לחשוב על להוריד חולצה ...

@שים
@Gnfit
האם עקב זה שהוא עם אסטרדיול 125
מגיעים הפצעונים?
•מעניין למה בקופה המדד הזה תקין
לא מאמין. אני יודע מחברים שעשו סייקלים שלוו אקנה מטורף אני משייך את זה לשינוי בהורמונים העיקרי. בדרך כלל אחרי שהגוף מתאזן הכל נעלם, אני כרגט על אוביטרול לבד ונובלה ויש לי פצעים בראש מלא

• פותח/ת השרשור
העלתי תמונה אחת כללית לפני הסייקל ואחרי הסייקל . הסייקל היה רק טסט אנתת בלבד . הוספתי עוד תמונות לחוות דעת ברור לי שיש עוד המון המון עבודה במיוחד ביד קידמית , גב תחתון ורגליים שלא טובות אצלי . בכללי אני פשוט רוצה להראות טוב .
הפצעים בגלל ה-pct זה תקין לגמרי תופעות לוואי.
סה"כ נראה שהתאוששת יפה. יש תמונות של הלפני ואחרי ? או שאתה מעדיף לא לפרסם

לגבי חרגיה זה לא משמעותי כ"כ סטייה לא מוגזמת. אתה לוקח ממריץ כלשהו , תוסף מזון?

לא רק אבקת חלבון כרגע כתוסף היחידי שלי

קבצים מצורפים

• IMG-20200222-WA0005.jpg
    IMG-20200222-WA0005.jpg
    KB 104.3 · צפיות: 252
  • Screenshot_20200225-134818_Gallery.jpg
    Screenshot_20200225-134818_Gallery.jpg
    KB 94.8 · צפיות: 223
  • Screenshot_20200214-175311_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20200214-175311_WhatsApp.jpg
    KB 113.3 · צפיות: 198
  • IMG-20200123-WA0027.jpg
    IMG-20200123-WA0027.jpg
    KB 106.4 · צפיות: 200
  • IMG-20200123-WA0038.jpg
    IMG-20200123-WA0038.jpg
    KB 125.8 · צפיות: 201
  • 20200211_174148.jpg
    20200211_174148.jpg
    KB 126.5 · צפיות: 149
העלתי תמונה אחת כללית לפני הסייקל ואחרי הסייקל . הסייקל היה רק טסט אנתת בלבד . הוספתי עוד תמונות לחוות דעת ברור לי שיש עוד המון המון עבודה במיוחד ביד קידמית , גב תחתון ורגליים שלא טובות אצלי . בכללי אני פשוט רוצה להראות טוב .

לא רק אבקת חלבון כרגע כתוסף היחידי שלי
אפשר לראות בפנים ישר שאתה בסייקל מהנוזלים , סה"כ עליה יפה נקיה , רואים שעלית בכל הגוף כמו שצריך. לגבי הבלוטה שוב זה סטייה קטנה, אתן לך דוגמה לקחו לי בדיקות דם זהות לפני כחודשיים תפקודי כבד יצאו בבדיקה ה1 בחריגה של 1.5 באינזמי כבד, בבדיקה ה-2 יצא בנורמה באותו היום. אחרי שבועיים עשיתי בשערי צדק בדיקות דם המוגלובין ירד מ-17 ל-15.8 , שבכללית הופיע שבוע לפני 17 זו לא חריגה קיצונית. לפעמים בתוספי תזונה כמו ממריצים יש חומרים כיימים שמעלים את תפקוד בלוטת התריס לכן שאלתי.

• פותח/ת השרשור
אפשר לראות בפנים ישר שאתה בסייקל מהנוזלים , סה"כ עליה יפה נקיה , רואים שעלית בכל הגוף כמו שצריך. לגבי הבלוטה שוב זה סטייה קטנה, אתן לך דוגמה לקחו לי בדיקות דם זהות לפני כחודשיים תפקודי כבד יצאו בבדיקה ה1 בחריגה של 1.5 באינזמי כבד, בבדיקה ה-2 יצא בנורמה באותו היום. אחרי שבועיים עשיתי בשערי צדק בדיקות דם המוגלובין ירד מ-17 ל-15.8 , שבכללית הופיע שבוע לפני 17 זו לא חריגה קיצונית. לפעמים בתוספי תזונה כמו ממריצים יש חומרים כיימים שמעלים את תפקוד בלוטת התריס לכן שאלתי.

תודה על הכל אחי עזרת המון . ירדתי 2 קילו אחרי 40 יום מההזרקה האחרונה . האם כדי לצרוך קראטין להחזיר קצת נוזלים אולי ועוד כוח?
תודה על הכל אחי עזרת המון . ירדתי 2 קילו אחרי 40 יום מההזרקה האחרונה . האם כדי לצרוך קראטין להחזיר קצת נוזלים אולי ועוד כוח?
וראית את הפתעים בגב האם זה נורמאלי? זה המון נראלי

בכיף. לגבי קריאטין כן אפשרי אם אתה לא מתבאס על הנוזלים חופשי. לדעתי תן לגוף להתאזן עוד קצת ואם תרצה עוד סייקל תכנס בשקט בעתיד הקרוב
כן אותם פצעים יש לי בראש , לחבר אחר בגב מצב דומה זה קורה רק בניקוי במהלך הסייקלים כלום. זה ירד אין סיבה שלא

• פותח/ת השרשור
בכיף. לגבי קריאטין כן אפשרי אם אתה לא מתבאס על הנוזלים חופשי. לדעתי תן לגוף להתאזן עוד קצת ואם תרצה עוד סייקל תכנס בשקט בעתיד הקרוב
כן אותם פצעים יש לי בראש , לחבר אחר בגב מצב דומה זה קורה רק בניקוי במהלך הסייקלים כלום. זה ירד אין סיבה שלא

חשבתי בהמשך לקחת סייקל של ראד 140 בלבד רק סארמס . בגלל הפצעים זה ממש מבאס אותי כי יש לי גם בחזה ובכתפיים זה אומנם משתפר אבל לא נעים לי בכלל. אבל ממה שקראתי והבנתי לא שווה לקחת סארמס לבד מהסיבה שהתוצאות עדינות וזה עם הזמן כן פוגע בציר ההורמונלי אז אני מבולבל ממש .

חשבתי בהמשך לקחת סייקל של ראד 140 בלבד רק סארמס . בגלל הפצעים זה ממש מבאס אותי כי יש לי גם בחזה ובכתפיים זה אומנם משתפר אבל לא נעים לי בכלל. אבל ממה שקראתי והבנתי לא שווה לקחת סארמס לבד מהסיבה שהתוצאות עדינות וזה עם הזמן כן פוגע בציר ההורמונלי אז אני מבולבל ממש .
קח סארמס רק ביחד עם טסט, במילא זה משבית ציר, ולך על lgd4033 ולא על ראד, יהיה לך יותר נעים בסייקל

כל שינוי הורמונלי יגרום לפצעים. היה לי גם פעם מלא עם הזמן נעלם לגבי סמארס סולו עזוב אותך , כבר עשית טסט, סייקל הבא תצרף עוד משהו בזריקות או אוראלי/סמארס

• פותח/ת השרשור
סתום מתוך עניין במידה וואני בוחר ולא לעשות סייקל נוסף בעתיד ואני יאכל כמו שצריך וימשיך באותם אימונים אני לא ירד במסה? אני אצליח לשמר את הכל? כרגע ירדתי 2 קילו וקצת שהרוב נוזלים אני מאמין ואני אוכל די טוב ( 150 גרם חלבון בערך ופחמימה מורכבת , כעט ולא סוכרים וגם מדי פעם במיוחד במסה שומן בריא)
סתום מתוך עניין במידה וואני בוחר ולא לעשות סייקל נוסף בעתיד ואני יאכל כמו שצריך וימשיך באותם אימונים אני לא ירד במסה? אני אצליח לשמר את הכל? כרגע ירדתי 2 קילו וקצת שהרוב נוזלים אני מאמין ואני אוכל די טוב ( 150 גרם חלבון בערך ופחמימה מורכבת , כעט ולא סוכרים וגם מדי פעם במיוחד במסה שומן בריא)

כרגע אני לא רואה ירידה בשריר .

עכשיו 77. במהלך המסה הגעתי ל- 80 ומשום מה ירדתי ל-79 בשבועיים האחרונים ועכשיו אחרי ה-pct אני 77 .
לך על **מינימום** 160 חלבון כל יום, ואתה בכיף יכול בתור טבעי לעקוף את איפה שהגעת אליו בסייקל, וכן, קריאטין זה מומלץ

• פותח/ת השרשור
קיבלתי עכשיו תוצאה של ה-free androgen . זה גם בדווח הנורמה אבל היא לא מעט גבוה?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200303-173251_Chrome.jpg
    Screenshot_20200303-173251_Chrome.jpg
    KB 81.9 · צפיות: 81
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית