הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פצעים לאחר סייקל

ליעד לביא

משתמש מתחיל
39
6
נק' מוניטין:
13
39
6
אני אחרי סייקל ראשון של פרווריון וטסט אנתת 500 בשבוע בלבד ובמהלך הסייקל נהיה למ פצעים בגב קצת . אחרי שסיימתי את הזריקה האחרונה יצאו לי המון עוד בגב ופתאום בחזה וגם עכשיו בכתפיים . אני בpct של נולבדקס וכלומיד ולוקח כדור אנטיביוטי נגד הפצעים ומורח משחה הפצעים ממש מבאסים וגרמו לי לא לרצות לבצע סייקל שוב . יש למישהו מוסג כמה זמן לוקח להורמונים להתאזן ? וכמה זמן לוקח לפצעים להעלם במידה והפסקתי ואני לא יחזור שוב לסייקל ואני עוד מטפל בזה? כרגע הפצעים לא עוברים בכלל ואני אחרי 3 שבועות מההזרקה האחרונה.
בסופו של דבר התוצאות מדהימות אפילו שזה סייקל ראשון . אני עדיין מתמיד באותה תזונה ואימונים וירדתי רק 2 קילו שאני מניח שזה נוזלים...
אשמח אבל לתשובה לגבי הפצעים כי אני לא מוסגל לשים כרגע גופיות במכון או בכלל לחשוב על להוריד חולצה ...

כחומר שמיוצר בארץ הברנד שלך הוא בעדיפות אחרונה במידה ואני במדבר, יש כל כך הרבה דברים שמיוצרים בארץ והם הרבה יותר אמינים וטובים...

• פותח/ת השרשור
כחומר שמיוצר בארץ הברנד שלך הוא בעדיפות אחרונה במידה ואני במדבר, יש כל כך הרבה דברים שמיוצרים בארץ והם הרבה יותר אמינים וטובים...

כרגע אין לי מה לעשות זה מה שקיבלתי חקרתי כמה שאני יכול ולא הצלחתי להשיג נולבה וכלומיד שלא מהדילר שלי לצערי .... אעשה מחר בדיקות דם ואעדכן עוד כמה ימים מה באמת התוצאות ונראה עם הפי סי טי עבד או לא

• פותח/ת השרשור
חלק מהבדיקות הגיעו ובניהם הגיע בדיקת:
רמת גלוקוז סוכר, בדיקת שינן, בדיקת קראטנין, נתרן, אשלגן, חלבון כללי, סידן, זרחן, פוספטזה בסיסית, לקטאט דהידרוגנז, בדיקת אנזמים AST ו-ALT , אלבומים ובילירובין כללי . כל אלו נמצאו תקינים ובדווח הנורמה .

הדבר היחידי שלא נמצא תקין שאני מעל הנורמה זה ההורמון מגרה של בלוטת התריס שנמצאתי 4.29 מעל הנורמה שהנורמה זה 4.20 . כתוב שהתסמינים למעל הנורמה זה בין היתר עייפות ושלשולים וזיעת יתר . במהלך הסייקל היה לי הזעתי מלא אבל עכשיו בכלל לא ... אבל לצערי אני באמת סובל לאחרונה משלשולים וקצת עייף אבל תמיד היו לי בעיות של קיבה רכה ... האם אני בכיוון טוב לגבי הבדיקות ? או צריך לחשוש?

עדיין מחכה ל- ויטמין די, ויטמין בי, בדיקת ליתיום, בדיקל ברזל, בדיקת קראטין, חומצה אורית, בילירובין כללי , ליתיום, חומצה פולית ובדיקת ההמוגלובין מסוכר.....

אאממ .. כשאנחנו אומרים בדיקות דם בפורום הזה מתכוונים לבדיקות דם להורמונים
Test free הלוואי שתצליח להוציא
אם לא אז Test Total
estradiol
SHBG
LH FSH

• פותח/ת השרשור
אאממ .. כשאנחנו אומרים בדיקות דם בפורום הזה מתכוונים לבדיקות דם להורמונים
Test free הלוואי שתצליח להוציא
אם לא אז Test Total
estradiol
SHBG
LH FSH

הבנתי אבל ראיתי בפורם מלא של בדיקות דם רגילות כמו שאני עשיתי לא?
בקיצור הבנתי אני אבקש ממנו גם בדיקות הורמנליות

בפורום הזה = במדור סטרואידים ותרופות .
יכול להיות שיש איזה איזור בפורום הכללי שמעלים בדיקות דם כלליות , הגעת לאיזור הכי מקצועי 😛😉:victory:בפורום LBS .

• פותח/ת השרשור
בפורום הזה = במדור סטרואידים ותרופות .
יכול להיות שיש איזה איזור בפורום הכללי שמעלים בדיקות דם כלליות , הגעת לאיזור הכי מקצועי 😛😉:victory:בפורום LBS .

תודה רבה אחי . ביקשתי היום מהרופא משפחה שלי הוא מאוד לחוץ שלקחתי סטרואידים אז הוא מוכן לדבר ולתת לי הפניות בפלאפון

• פותח/ת השרשור
הוא מגלה מלבד
הממממ למה הhgb שלך כ"כ גבוה? ומה קרה לfsh וlh שלך, כל בדיקה משהו אחר אבל היי רוב הדברים בתוך הירוק אז אתה תהיה בסדר

ביקשתי ממנו בדיקת הורמונים והוא נתן לי לעשות עוד בדיקת דם של : testesron total, lh, fsh, estdriol. הוא אמר שלא צריך מעבר לזה והוא בדק לי את הדבר הכי חשוב הבנתי לפני בדיקת טסט שזה ההורמון מגרה של הבלוטת התריס שזה TSH שהכי הרבה בנורמה זה 4.20 ולי יש 4.29 לא יודע אם זה הרבה מעל הנורמה ועם זה קריתי... מבחינת תירוקסין חופשי זה נמצא בדווח הנורמה ... שאר הבדיקות הכלליות חלקן מה שהגיע הכל בקו הירוק...

ה TSH שהכי הרבה בנורמה זה 4.20 ולי יש 4.29
לא קריטי, נורמה יכולה להשתנות לפה ולדם קצת החריגה קטנה מאוד. בגדול זה אומר שבלוטה עייפה קצת, תעשיר תזונה במאכילים עם יוד ועוד כמה חודשים הערך יתאזן.

• פותח/ת השרשור
עשיתי בדיקת הורמונים גם בראשון אחרי חודש של pct ו-40 יום מההזרקה האחרונה .
התוצאות יצאו טובות . השאלה אם עוד חודש צריך לעשות שוב ? הרמות הנורמליות חזרו?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200303-120305_Chrome.jpg
    Screenshot_20200303-120305_Chrome.jpg
    KB 80.1 · צפיות: 74
  • Screenshot_20200303-120258_Chrome.jpg
    Screenshot_20200303-120258_Chrome.jpg
    KB 83 · צפיות: 75
  • Screenshot_20200303-120244_Chrome.jpg
    Screenshot_20200303-120244_Chrome.jpg
    KB 82.4 · צפיות: 68
עשיתי בדיקת הורמונים גם בראשון אחרי חודש של pct ו-40 יום מההזרקה האחרונה .
התוצאות יצאו טובות . השאלה אם עוד חודש צריך לעשות שוב ? הרמות הנורמליות חזרו?
כולסטרול קצת גבוה, יפה מאוד התאוששת.
כמה כלומיד וטמקוסי לקחת?

• פותח/ת השרשור
כולסטרול קצת גבוה, יפה מאוד התאוששת.
כמה כלומיד וטמקוסי לקחת?
30 יום . כל יום כדור אחד . כלומיד 50 מג . נולבדקס 20 מג.

שאר בדיקות דם , ספירת דם ויטמנים הכל יצא תקין אפילו עשיתי במהלך הסייקל בדיקות רגילות וגם אחרי הפי סי טי . הכל תקין הכל טוב וגם הכבד. הדבר היחידי שלא תקין זה הורמון tsh של בלוטת התריס שבחריגה מהנורמה ב-0.09 ( הכי הרבה בנורמה 4.20 ולי יש 4.29 )

לא מבין רק למה לפצעים לוקח המון זמן לעבור עם כמעט הכל תקין

שאר בדיקות דם , ספירת דם ויטמנים הכל יצא תקין אפילו עשיתי במהלך הסייקל בדיקות רגילות וגם אחרי הפי סי טי . הכל תקין הכל טוב וגם הכבד. הדבר היחידי שלא תקין זה הורמון tsh של בלוטת התריס שבחריגה מהנורמה ב-0.09 ( הכי הרבה בנורמה 4.20 ולי יש 4.29 )

תוציא לגמרי את הסוכרים מהתפריט, תכניס קצת תה ירוק ג'ינג'ר דברים כאלה, הם יעברו יותר מהר

הפצעים בגלל ה-pct זה תקין לגמרי תופעות לוואי.
סה"כ נראה שהתאוששת יפה. יש תמונות של הלפני ואחרי ? או שאתה מעדיף לא לפרסם

לגבי חרגיה זה לא משמעותי כ"כ סטייה לא מוגזמת. אתה לוקח ממריץ כלשהו , תוסף מזון?

• פותח/ת השרשור
הפצעים בגלל ה-pct זה תקין לגמרי תופעות לוואי.
סה"כ נראה שהתאוששת יפה. יש תמונות של הלפני ואחרי ? או שאתה מעדיף לא לפרסם

לגבי חרגיה זה לא משמעותי כ"כ סטייה לא מוגזמת. אתה לוקח ממריץ כלשהו , תוסף מזון?

אין לי בעיה לפרסם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית