סרטון Cutting, Squat 170 kg 3 reps

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
ביקורת תתקבל בברכה
קצת שונה עם הנעליים, יותר טוב. כדאי, החגורה אבל נותנת יותר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין אפשרות לקנות דגמים ישנים יותר? (אני קיבלתי לפני חודש בערך נעליים של אדידס בנות 15 שנה והם כמו חדשות פי אלף יותר נוחות וטובות מהחרא הבולגרי החדש שהיה לי שאגב עלה כפול והספיק להתפורר תוך שנתיים)

אין אפשרות לקנות דגמים ישנים יותר? (אני קיבלתי לפני חודש בערך נעליים של אדידס בנות 15 שנה והם כמו חדשות פי אלף יותר נוחות וטובות מהחרא הבולגרי החדש שהיה לי שאגב עלה כפול והספיק להתפורר תוך שנתיים)

דגמים ישנים אין את המידות המתאימות. ואני לא מבין איך הם יעשו עבודה יותר טובה מכל נעל אחרת להרמת משקולות?

דגמים ישנים אין את המידות המתאימות. ואני לא מבין איך הם יעשו עבודה יותר טובה מכל נעל אחרת להרמת משקולות?

לא יודע, אני הבנתי שהנעליים הכי טובות להרמת משקולות הם של אדידס 90% מכל המשקולנים בעולם משתמשים בהם מה גם שהם מחזיקות לכל החיים והם יותר יפות 😛

אבל אם ההבדל במחיר הוא כזה גבוה אין סיבה לקנות דגם חדש ב-800 שקל...

לא יודע, אני הבנתי שהנעליים הכי טובות להרמת משקולות הם של אדידס 90% מכל המשקולנים בעולם משתמשים בהם מה גם שהם מחזיקות לכל החיים והם יותר יפות 😛

אבל אם ההבדל במחיר הוא כזה גבוה אין סיבה לקנות דגם חדש ב-800 שקל...

כן, זה מה שאומרים. אני פשוט לא מצליח לראות את הסיבה.

חשבתם על זה שאדידס נותנת חסות למשקולנים כדי שיתאמנו עם הנעליים שלהם?

אני לא מכיר מקרים כאלה. מה שאני כן מכיר זה זוגות של אדידס שעדיין בשימוש באזור ה40 שנה. בשביל נעל שמחזיקה הרבה שנים שווה לשלם קצת יותר. אני מניח שהרבה משקולנים משתמשים באדידס בגלל שזה מה שהיה בסביבה כשהתחילו להתאמן ונשארו מתוך הרגל.
לצערי אני לא חושב שהדגמים של היום יחזיקו כ"כ הרבה זמן, נראה לי שמאז שהתחילו לייצר בסין האיכות ירדה משמעותית (למרות שזה אולי גם קשור לזה שהם עושים היום עיצובים צבעוניים, אולי זה משפיע על הבחירת חומרים).

לא אמרתי שאין חסויות, אמרתי שאני לא מכיר מקרים שאדידס נותנת נעליים. חסויות יש אפילו בארץ (לחבר'ה של הפועל פרדיס יש חולצות עם פרסומת של איזה בית קפה וגלידריה). בהקשר של נעליים למשקולנים אני מכיר רק מקרים של נייק וריבוק (סין ורוסיה), אבל אני לא 100% בטוח לגבי ההסדר שם.

דווקא הייתה קניה מאורגנת לפני כמה חודשים של נעלי אדידס שאירגן איגוד ההרמת משקולות, הם עלו 350 שקל והם טובים מאוד.

• פותח/ת השרשור
כולם אמרו מזל טוב על הנעליים אבל אף אחד לא דיבר על הצלחות אז תתחדש (;

תודה על הצלחות
מי שצריך ציוד אני ממליץ בחום על GODAM אתם תחסכו מאות אם לא אלפי שקלים, נסיעה לאשקלון שווה את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית