הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט אנטט שבוע ראשון

Avilif9990

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
מתאמן 8 שנים ,בן 21 ,שבוע ראשון עבר על טסט אנטט 500mg לשבוע ,אני בחיטוב על מינוס קלורי גדול יחסית פחמימות על 120 מקסימום ואני לא יורד במשקל שזה מוזר , ,זו תמונה לפני התחלת הסייקל
משקל 84.1 קג ,174 ס"מ

קבצים מצורפים

• 20200216_114838.jpg
    20200216_114838.jpg
    KB 147.2 · צפיות: 266
בדקת אסטרדיול? אתה לוקח AI? אסטרדיול עולה מהר בסייקל סולו טסט. חוץ מזה אין מה לחכות לתוצאות מאננטט עד שבוע 3-4, החומר עדיין אצל בתחת. גם קשה לצפות להיות על איזה 4 אחוז שומן עם הרבה שרירים וורידים בכל מקום רק מקצת טסט.

אני בחיטוב על מינוס קלורי גדול יחסית פחמימות על 120 מקסימום ואני לא יורד במשקל שזה מוזר
עם טסטוסטרון אתה באמת תוך 3 - 4 שבועות תעלה קצת בערך בקילו .. ואז רק מתחיל הסייקל . עם תפריט כזה אתה כן תתחטב והטסט יתן לך להרגיש עירני ויכולת להמשיך להתאמן למרות שאין בסיס תזונתי . רק בזכות אדרנלין ומאזן חנקני מוגבר .
זה כן "יחטב" אותך , אבל סייקל עם תפריט של דוגמנית זה עלוב מאוד , ביזבוז . תוכל לסדר את התפריט ולעלות בכל המדדים לאכול תזונה מזינה שנותנת ערכים לגדילה . עדיין תישאר חטוב !!! (רק לא להוסיף תזונה שלא תורמת כלום , דחוסה קלורית , או פחממות סוכרים "מהירים" כמו שתייה מתוקה שאין לה שום תרומה לגדילה , ואין צורך בצ'יטים במקום לפגוע בעצמך עם תפריט חולני של כוסיות, פשוט תן תפריט רציני ואל תוותר לעצמך לצ'יטים) .
אל תסתכל גם על המשקל אתה לא כוסית .. תגיד לעצמך מה אכפת לי לעלות במשקל ואני ניראה יותר חטוב (זה מה שיקרה לך עם טסט) .
היה פוסט בזמן האחרון שכתבתי בו על עיניין הרצון בדור הצעיר של היום למראה הבן אל תבורי , אל תשאף לשם . אתה עברת את המראה הזה עם סייקל יהיה לך קשה לחזור אחרונה למראה כזה כמו שאתה מדמיין בראש.

בגלל שאתה על טסט זה קצת שונה, תסתכל יותר על שייפ מאשר על משקל. נגיד יכול להיות שתעלה קצת שריר ותתחטב טיפה ובקושי תרד במשקל - אבל עדיין יש תוצאה טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית