הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מספר שאלות לפני סייקל

RandomDude

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
10
20
1
אהלן חברים
אחרי תקופה של אימונים ובסיס שלדעתי הוא לא רע ואחרי הרבה מחשבה חשבתי לנסות לעשות סייקל
אני 1.82 שוקל 86 קילו, סביבות ה 15% שומן ולפי מה שהבנתי לפני סייקל מסה מומלץ להיות על אש נמוך יחסית עקב המרה של אסטרוגן בגוף, השאלה עד כמה ?
קו המחשבה שלי היה לתת חודש וחצי חיטוב עד לכיוון ה13 אחוז פלוס מינוס ואין לי כל כך עניין לרדת מתחת לזה, השאלה אם זה בסדר או שעדיין מהווה בעיה ?

בתור התחלה חשבתי להתחיל עם טסט לבד למשל כ10 שבועות
Hcg משבוע 3-10
לאחר מכן pct של כלומיד וטמוקסיפן

דיברתי על זה עם חבר שהמליץ לי להוסיף דיאנבול לסייקל בטענה שסייקל טסט לבד זה קצת בזבוז וזה נשמע לי על פניו די הגיוני, אך מצד שני ראיתי במספר מקומות שטסט לבד מספיק
בקצרה-
סייקל ראשון למה לא כדאי לשלב דיאנבול ב4 שבועות הראשונים להשגת תוצאה מירבית ?

האם סייקל של טסט אנטט בלבד למשך 10 שבועות (עם hcg החל מהשבוע ה3 עד סוף הסיירל וpct של כלומיד ונולבה למשל חודש) הוא מספיק ? כי מספר אנשים אמרו לי שטסט לבד זה בזבוז אך מצד שני אני לא מאמין לכל אחד שאומר דברים לכן אני מבולבל נורא ואשמח לקצת סדר

נערך לאחרונה:
דיבול גם לבד ייתן לך תוצאות אין דבר כזה בזבוז.
טסט לבד זה סייקל בסיסי ביותר שעם עבודה נכונה עולים המון.
דיבול תוכל לשלב 30-40מג ל 4 שבועות ראשונים במידה ורוצה..
אישית סייקל ראשון. שלי היה טסט ו2 דיבול ופשוט התפוצצתי לכל כיוון..

350-500 מג טסט בשבוע מספיק לסייקל ראשון, אין סיבה גם להתעסק עם HCG באורך כזה של הסייקל.
לגבי דיבול, אני לא מבין למה להשתמש בו, זה חומר די מיושן. יש לך טורינבול שזה אותו דבר רק בלי המרה. בכלליות עדיף להוסיף עוד חומר בהזרקה, כדי לשמור על הכבד.

350-500 מג טסט בשבוע מספיק לסייקל ראשון, אין סיבה גם להתעסק עם HCG באורך כזה של הסייקל.
לגבי דיבול, אני לא מבין למה להשתמש בו, זה חומר די מיושן. יש לך טורינבול שזה אותו דבר רק בלי המרה. בכלליות עדיף להוסיף עוד חומר בהזרקה, כדי לשמור על הכבד.

מר. רוקח מה דעתך על שילוב HCG בסייקל טסט E של 400 מ״ג מחולק ל2 זריקות של 200 מ״ג פעמיים בשבוע למשך 12 שבועות? האם גם פה לדעתך מיותר להתעסק עם ה HCG?
תודה!

בדרך כלל בפוסטים כאלה אני ישר אומר טוב שיש לך עוד זמן עד שתגיע ללימיט החיטוב שאתה יכול לעשות טבעי , תוכל בינתיים לעשות חיפוש בפורום על כל המילים שכדאי לחקור לפני סייקל ראשון כמו צמד המילים : 'סייקל ראשון' .
אצלך בפוסט אני רואה כבר שענו לך בווול על כל מה שאתה צריך אישית במיוחד בשבילך . ✌️
מה שהבנתי לפני סייקל מסה מומלץ להיות על אש נמוך יחסית עקב המרה של אסטרוגן בגוף, השאלה עד כמה ?
נכון , עכשיו תן אימונים הכי קיצוניים שאתה יכול טבעי , גם המחשבה שבסופם מחכה לך סייקל ידרבן אותך להגיע לקצה, תתקדם לעבר ה12% וגם בסביבה הזאת זה סבבה תיראה באמת איפה אתה נתקע העיקר תרד מה15% .
וגם השלב הזה יקח אותך ללימיט שלך (אני מקווה) עדיף להגיע לגבול שלך ואז להעזר בחומרים חיצוניים לעבור אותו , העלוב זה להתקדם ללימיט שלך רק בזכות חומרים חיצוניים 🫤 . למה ?!$%%@
בתור התחלה חשבתי להתחיל עם טסט לבד למשל כ10 שבועות
Hcg משבוע 3-10
סייקל נחמד , HCG לא מחוייב כאן , רק אם אתה ממש מאמין מאמין בו ובא לך עיניין שלך .
סייקל ראשון למה לא כדאי לשלב דיאנבול ב4 שבועות הראשונים להשגת תוצאה מירבית ?
בסייקל טסט אם אתה באמת יודע להתאמן ואתה "מקצוען" יכול להגיע ל6-7 קילו שריר , אם תוסיף דיאנבול אז יכול להגיע ל8 קילו 🫤 (אחריי ירידת נוזלים) , הצרות שדיאנבול יעשה לך לא תירצה לחזור לחדר כושר , וכל זה הבדל של קילו שריר אם אתה באמת "מקצוען" מי שסתם התחיל סייקל גם ההבדל של הקילו לא יקבל .
אם אתה מוכרח "לנצל" עד הסוף את הסייקל ראשון ואתה כן רוצה לתת קילו יותר מטסט סולו , תוכל להשיג את הדיאנבול המשופר את התיקון שלו - טורינבול .
וגם איתו אל תקשיב לאנשים שאומרים לך 3-4 כדורים ומעלה .. אל תסתכן .. גג כדור בוקר וכדור שעה לפני אימון, אותו תוצאה .
טוב חפרתי , תעדכן במהלך הסייקל גם לקראת הסוף ניתן לך רעיונות לפרוטוקול PCT .

הייתי הולך על 10 אחוז שומן וסייקל. ככה יהיה לך מסה הרבה יותר נקיה ועם תפריט נכון גם לא כ"כ תעלה באחוזי השומן.. אפשר לקחת קלן תוך חודש וחצי תהיה שם

מר. רוקח מה דעתך על שילוב HCG בסייקל טסט E של 400 מ״ג מחולק ל2 זריקות של 200 מ״ג פעמיים בשבוע למשך 12 שבועות? האם גם פה לדעתך מיותר להתעסק עם ה HCG?
תודה!

אין צורך אחי
כל המשמעות של HCG זה לעזור לpct להיות קצר ויעיל, במטרה שתחזור לרמות טסט טבעי מהר ותשמר כמה שיותר את אחוז השומן ושריר שלך מהסייקל. כי אם הדיכוי של הציר (כל המדורים שלו) חזק גם אם תיקח קלומיד ביחד עם טמוקסי במינון גבוה לא תצליח להתאושש תוך 4-6 שבועות.
מה אפשר להחשיב בתור דיכוי חזק ?
לדעתי זה קורה במצבים הבאים -
גוף זקן, עם הגיל יותר ויותר קשה להתאושש, בן 17 יחזור לעצמו בלי pct ובן 47 יזדקק לHCG גם אחרי 350 טסט לחודשיים.

סייקל ארוך או כבר ושילוב של שניהם, מינון נמוך של טסט לחצי שנה יזדקק לתוספת hcg (הייתי אומר 500 יחידות פעם או פעמיים בשבוע וכל 3 שבועות לעשות שבוע הפסקה, החל מחודש שני של סייקל ארוך). מינון גבוה של טסט, טרם וויני גם לקראת חודש שלישי יצטרכו לתסף כנראה בhcg.

ציר דפוק מראש, אם מאיזה שהיא סיבה התחלת סייקל עם ביצים גמורות (pct שלא הצליח או שלא היה בסייקל קודם, מצב בריאותי וכו) אז כנראה תזדקק לHCG.

רצון לעשות ילד במהלך סייקל או מיד לאחריו, HCG זה גם תחליף שלFSH טבעי שלנו שאחראי על איכות וכמות זרע , FSH גם על אפס במהלך סייקל.

זה ככה בגדול מה שעלה לי לראש

המלצה חמה:

א) תוריד תhcg
ב)אל תתקרב לדיבול, בסייקל ראשון לוקחים רק טסט ולא יותר מ500 מ״ג
ג) תחליף חברים שמייעצים לך לקחת דיבול מהסיבה שטסט לבד לא מספיק
ד) תשקול בכלל שימוש בחומרים, הגוף שלך עדיין נקי ולפי הנתונים שלך אתה לא ממש שם אבלזו החלטה שלך.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על התגובות לכולם

הבנתי שהדיבול הוא אחלה של בוסט לסייקל ונותן הרבה כוח למראה די מהר (אם כי יש את כל הצדדים השליליים שלו)ולכן בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות אחלה, עכשיו אני מבין שלא .
למיטב הבנתי הטורינבול הוא יקר, ובמידה וכן הייתי מוסיף אותו מה המינון שהיית ממליץ ? 2 כדורים ביום למשך 4 שבועות ?

בדרך כלל בפוסטים כאלה אני ישר אומר טוב שיש לך עוד זמן עד שתגיע ללימיט החיטוב שאתה יכול לעשות טבעי , תוכל בינתיים לעשות חיפוש בפורום על כל המילים שכדאי לחקור לפני סייקל ראשון כמו צמד המילים : 'סייקל ראשון' .
אצלך בפוסט אני רואה כבר שענו לך בווול על כל מה שאתה צריך אישית במיוחד בשבילך . ✌️

נכון , עכשיו תן אימונים הכי קיצוניים שאתה יכול טבעי , גם המחשבה שבסופם מחכה לך סייקל ידרבן אותך להגיע לקצה, תתקדם לעבר ה12% וגם בסביבה הזאת זה סבבה תיראה באמת איפה אתה נתקע העיקר תרד מה15% .
וגם השלב הזה יקח אותך ללימיט שלך (אני מקווה) עדיף להגיע לגבול שלך ואז להעזר בחומרים חיצוניים לעבור אותו , העלוב זה להתקדם ללימיט שלך רק בזכות חומרים חיצוניים 🫤 . למה ?!$%%@

סייקל נחמד , HCG לא מחוייב כאן , רק אם אתה ממש מאמין מאמין בו ובא לך עיניין שלך .

בסייקל טסט אם אתה באמת יודע להתאמן ואתה "מקצוען" יכול להגיע ל6-7 קילו שריר , אם תוסיף דיאנבול אז יכול להגיע ל8 קילו 🫤 (אחריי ירידת נוזלים) , הצרות שדיאנבול יעשה לך לא תירצה לחזור לחדר כושר , וכל זה הבדל של קילו שריר אם אתה באמת "מקצוען" מי שסתם התחיל סייקל גם ההבדל של הקילו לא יקבל .
אם אתה מוכרח "לנצל" עד הסוף את הסייקל ראשון ואתה כן רוצה לתת קילו יותר מטסט סולו , תוכל להשיג את הדיאנבול המשופר את התיקון שלו - טורינבול .
וגם איתו אל תקשיב לאנשים שאומרים לך 3-4 כדורים ומעלה .. אל תסתכן .. גג כדור בוקר וכדור שעה לפני אימון, אותו תוצאה .
טוב חפרתי , תעדכן במהלך הסייקל גם לקראת הסוף ניתן לך רעיונות לפרוטוקול PCT .

חחחח קודם כל לא חפרת בכלל אני מעריך כל הזדמנות שיש לי ללמוד ואני האחרון שירוץ לעשות דברים בלי שהוא יודע בדיוק מה קורה

בקשר למה שכתבת, אף פעם לא הייתי חטוב במיוחד לרוב הגוף שלי נע סביב אחוז השומן הזה 13-15 ואף פעם גם לא עכשיו לא עניין אותי לרדת לרמות חיטוב שהרבה אנשים שואפים אליהן, התכנון שלי בעקרון היה לתת חודש וחצי חיטוב של 5-6 קילו ואז להרביץ סייקל ולהגיע ל90 על אחוז שומן סביר,
השאלה שלי היא עד כמה זה משפיע מעבר לעניין האסטטי , מבחינת ההמרה לאסטרוגן, הבנתי שזה כן קורה באחוזי שומן גבוהים(16+) אבל מה ה'קו' התחתון שלגיטימי להתחיל בו סייקל?
באופן כללי מה שאמרת על הלימיט ואמרו עוד אחריך זה טיעון שאני מסכים איתו לחלוטין, אני לא מחשיב את עצמי לחזק במיוחד או משהו אבל אני באמת מאמין שיש לי ידע ובסיס לא רע מבחינת המשקלי עבודה להתתחילסייקל, ועם כבר אז כן אני מעדיף לנצל אותו כמה שיותר, אבל בחוכמה (ובגלל זה אני מתייעץ איתכם)
במידה ואני מוסיף את הטורינבול לסייקל, אופן השימוש בו הוא כמו דיאנבול? ב4-5 שבועות הראשונים רק ? כמו כן איך יתבצע pct איכותי לסייקל כזה ?
נולבה 4 שבועות 40 40 ואז 20 20 מספיק או שיש צורך גם בכלומיד ?

UOTE="Gnfit, post: 1441543, member: 29128"]הייתי הולך על 10 אחוז שומן וסייקל. ככה יהיה לך מסה הרבה יותר נקיה ועם תפריט נכון גם לא כ"כ תעלה באחוזי השומן.. אפשר לקחת קלן תוך חודש וחצי תהיה שם[/QUOTE]

10 אחוז שומן זה בטוח פחות מעניין אותי כרגע, מעדיף לא לרדת מה 12-13

המלצה חמה:

א) תוריד תhcg
ב)אל תתקרב לדיבול, בסייקל ראשון לוקחים רק טסט ולא יותר מ500 מ״ג
ג) תחליף חברים שמייעצים לך לקחת דיבול מהסיבה שטסט לבד לא מספיק
ד) תשקול בכלל שימוש בחומרים, הגוף שלך עדיין נקי ולפי הנתונים שלך אתה לא ממש שם אבלזו החלטה שלך.
קיבלתי, להוריד hcg ודיבול
ולגבי ד, כן אני לא שם אני לא חושב שהגעתי ללימיט שלי אבל אני מאמין שאני לא כל כך רחוק ממנו

נערך לאחרונה:
גם לדעתי מיותר לחלוטין לדחוף דיבול לסייקל ראשון, זה גם ככה תהליך מאוד זר, מוזר שמרגישים כל מיני דברים חדשים חיוביים ושליליים, לדחוף עוד חומר רק יבלבל אותך עוד יותר ולא תוכל לקשר את התופעות לוואי לחומר שאתה לוקח.

ולגבי ד, כן אני לא שם אני לא חושב שהגעתי ללימיט שלי אבל אני מאמין שאני לא כל כך רחוק ממנו
נו .. אז גם אני דיברתי איתך על לנצל את החיטובון הקטנטן שאתה הולך לעשות והזמן שאתה נותן עליו לפני הסייקל ל-להגיע ללימיט שלך גם אם זה יקח עוד חודש מעל התיכנון שלך . כתבת "יש לך ידע ובסיס באימונים" אז תוכיח לעצמך שאתה יודע ותגיע לגבול שלך .
ואז תתחיל ..
דיאנבול או טורינבול או כל אורלי אחר נתנתי דוגמה את טורינבול כי לך הכניסו לראש דינאבול אז אמרתי אם כבר אתה בונה על דיאנבול קח את המשופר ,
אין להם זמנים מיוחדים תחילת סייקל / סוף , רק לא מומלץ לעבוד איתם חודש אז תצטרך לבחור איזה חודש אתה רוצה להכניס אותם תחילה/סוף .
אתה יכול לבחור בטורינבול פרימובולן או כל Sarms שמתאים לסייקל ראשון עם המטרה שאתה רוצה לסחוט את הסייקל ראשון שלך עד הסוף .
הבנתי שהדיבול הוא אחלה של בוסט לסייקל ונותן הרבה כוח למראה די מהר
למה יש המלצות על דיבול - דיאנבול טוב למתאמנים מתחילים שאין להם מושג,
הדילר קולט בן אדם כזה ועם הטסט הוא ימליץ על דיבול שממלא בנוזלים ונותן רוד רייג' "גנבה" כוח כאסח כזה באימונים בזכות הלחץ דם שהוא מעלה, כשהמתאמן המתחיל יקח הוא יתלהב מההרגשה איזה כדורים הביאו לו 🤯 והנוזלים יעלו ויראה לו תמיד כאילו הוא מתקדם .. למרות שפועל אני מכיר מתחילים שעשו את זה ואחריי חודשים רואים שהם עלו קילו , שזה עדיין ניראה יפה אבל מהפחד שלהם לחזור לחומרים אני מבין שהם לא מספרים מה עבר עליהם ובמה הם ניפגעו.
אז אם אתה באמת מתאמן בעל ידע ובסיס אין לך למה ליפול לכדור הזה .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
גם לדעתי מיותר לחלוטין לדחוף דיבול לסייקל ראשון, זה גם ככה תהליך מאוד זר, מוזר שמרגישים כל מיני דברים חדשים חיוביים ושליליים, לדחוף עוד חומר רק יבלבל אותך עוד יותר ולא תוכל לקשר את התופעות לוואי לחומר שאתה לוקח.

נו .. אז גם אני דיברתי איתך על לנצל את החיטובון הקטנטן שאתה הולך לעשות והזמן שאתה נותן עליו לפני הסייקל ל-להגיע ללימיט שלך גם אם זה יקח עוד חודש מעל התיכנון שלך . כתבת "יש לך ידע ובסיס באימונים" אז תוכיח לעצמך שאתה יודע ותגיע לגבול שלך .
ואז תתחיל ..
דיאנבול או טורינבול או כל אורלי אחר נתנתי דוגמה את טורינבול כי לך הכניסו לראש דינאבול אז אמרתי אם כבר אתה בונה על דיאנבול קח את המשופר ,
אין להם זמנים מיוחדים תחילת סייקל / סוף , רק לא מומלץ לעבוד איתם חודש אז תצטרך לבחור איזה חודש אתה רוצה להכניס אותם תחילה/סוף .
אתה יכול לבחור בטורינבול פרימובולן או כל Sarms שמתאים לסייקל ראשון עם המטרה שאתה רוצה לסחוט את הסייקל ראשון שלך עד הסוף .

למה יש המלצות על דיבול - דיאנבול טוב למתאמנים מתחילים שאין להם מושג,
הדילר קולט בן אדם כזה ועם הטסט הוא ימליץ על דיבול שממלא בנוזלים ונותן רוד רייג' "גנבה" כוח כאסח כזה באימונים בזכות הלחץ דם שהוא מעלה, כשהמתאמן המתחיל יקח הוא יתלהב מההרגשה איזה כדורים הביאו לו 🤯 והנוזלים יעלו ויראה לו תמיד כאילו הוא מתקדם .. למרות שפועל אני מכיר מתחילים שעשו את זה ואחריי חודשים רואים שהם עלו קילו , שזה עדיין ניראה יפה אבל מהפחד שלהם לחזור לחומרים אני מבין שהם לא מספרים מה עבר עליהם ובמה הם ניפגעו.
אז אם אתה באמת מתאמן בעל ידע ובסיס אין לך למה ליפול לכדור הזה .

הבנתי, תודה רבה לכן עזרתם לי לעשות קצת סדר בראש, מעריך את זה מאוד
רק שאלה לגבי פרוטוקול pct אם הבנתי נכון
שבועעים אחרי הזריקה האחרונה
נולבה 20 20 40 40
וכלומיד 50 50 100 100
זה מספיק ?
בכל מקרה כרגע אתמקד בחיטוב ואחריו אני אראה איפה אני עומד ומה הלאה

סייקל חודשיים וחצי .. הPCT
טמוקסיפן 40 40 20 20 זה ללכת על בטוח
כלומיד 2 כדורים ביום זה חולני .. זה גם ללכת על בטוח יפעיל את הביצים או ישרוף אותם 😛 אבל לא צריך כמות כזאת על חודשיים וחצי .
אפשר בשבוע כדור כלומיד 1 ואחריי שבועיים להרחיק יותר את הכדור לפעם ב3 ימים עד לסוף החודש .
טמוקסיפן כדור 1 כל יום , לא תמיד יש למה להמשיך מעל השבועיים הראשונים .
אחריי החודש הזה בדיקת דם ואז לראות אם אתה צריך להמשיך לדחוף כדורים .

• פותח/ת השרשור
סייקל חודשיים וחצי .. הPCT
טמוקסיפן 40 40 20 20 זה ללכת על בטוח
כלומיד 2 כדורים ביום זה חולני .. זה גם ללכת על בטוח יפעיל את הביצים או ישרוף אותם 😛 אבל לא צריך כמות כזאת על חודשיים וחצי .
אפשר בשבוע כדור כלומיד 1 ואחריי שבועיים להרחיק יותר את הכדור לפעם ב3 ימים עד לסוף החודש .
טמוקסיפן כדור 1 כל יום , לא תמיד יש למה להמשיך מעל השבועיים הראשונים .
אחריי החודש הזה בדיקת דם ואז לראות אם אתה צריך להמשיך לדחוף כדורים .
הבנתי, תודה רבה על הסבלנות והעזרה אחי מאוד מעריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית