הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון הלא משח שלי...

• פותח/ת השרשור Amadey
  • פורסם בתאריך

Amadey

משתמש מתחיל
202
1
נק' מוניטין:
42
202
1
הי,

בחודש האחרון לא יצא לי להתאמן באופן סדיר בגלל החגים\ימי זיכרון
והינה התוצאה :\

נתונים: משקל בוקר 72
גובה : 179 +-.
היקף בטן: 84 +-
יד : 31 קר 33 חם.

* זה ממש אתגר להביא את הגוף הזה לתוצאות כולשהם.. ( ואני לא עומד בו:\)

את האימונים התחלתי לאחר תקופה של חצי שנה שהיתי משותק בכול צד שמאל .
משקלי העבודה התחלתים היו : משקולת של 1 קילו בכול תרגילים.
במשקל של 53 קילו.

נערך לאחרונה:
מצב דיי לא נעים כי חלוקת השומן שלך לא משהו.
בכל מקרה שלא תחשוב על חיטוב כי אז אתה תיראה כמו שלד במלוא מובן המילה. מה שאתה צריך לעשות זה להתאמן כבד ולאכול כמו שצריך,וכשתהיה לך מסת שריר מסוימת אתה תיראה הרבה יותר טוב אפילו על א''ש הזה.

לפי דעתי תעשה אל תעשה חיטוב תעשה מסה נקייה באמת זה נראה שאין עלייך שריר על הגובהה והמשקל הזה אתה אמור להיות שחיף בלי שומן בלי כלום.
זה מוזר אצלך זה נראה שכול השומן מתרכז בבטן.
יש עוד עבודה תשקיע ותתמיד בתזונה נכונה לא לאכול יותר מדי ולא קצת מדי. ניטראלי.

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי תעשה אל תעשה חיטוב תעשה מסה נקייה באמת זה נראה שאין עלייך שריר על הגובהה והמשקל הזה אתה אמור להיות שחיף בלי שומן בלי כלום.
זה מוזר אצלך זה נראה שכול השומן מתרכז בבטן.
יש עוד עבודה תשקיע ותתמיד בתזונה נכונה לא לאכול יותר מדי ולא קצת מדי. ניטראלי.

? ניראה לי סתם ביזבוז זמן.
כול השומן בגוף הולך לבטן, לא לחזה ולא לידיים.
גם כשהיתי 53 קילו היה לי שומן בבטן.

ניסיתי SS חודש .. התחלתי לעלות במשקלי העבודה אבל עליתי יותר בשומן.. ( גנטיקה פגרת.)

אולי לעשות AD + 5X5? למסה ( למרות שאני רק מתחיל)

* לא אכפת לי להיות "שמן" למשך תקופה ארוכה העיקר שבסוף יצא משהוא מהגוף הזה.

נערך לאחרונה:
גם לי היתה את הבעיה הזו שרוב השומן מצטבר במותניים,מציע לך לעשות מאסה SS להגיע לפחות ל 90 קג. ואז לחטב לאזור 8 אחוז. באחוז שומן כזה לא ישאר כלום במותניים ולהתחיל מסה נקיה.
זה לפחות מה שאני עשיתי.

באמת מצב בעייתי קצת. הדבר שיפתור אותו הוא כמובן הוספת מאסה (והרבה) לפלג גוף עליון, אבל אני מבין שהגנטיקה שלך תגרום לך לאגור עוד שומן בבטן ובחגורת המותניים.
אתה אוכל הרבה פחמימות?

• פותח/ת השרשור
באמת מצב בעייתי קצת. הדבר שיפתור אותו הוא כמובן הוספת מאסה (והרבה) לפלג גוף עליון, אבל אני מבין שהגנטיקה שלך תגרום לך לאגור עוד שומן בבטן ובחגורת המותניים.
אתה אוכל הרבה פחמימות?

300-350 גרם ביום

אולי לעשות AD + 5X5? למסה

נערך לאחרונה:
לפי דעתי אתה יכול להישאר ב-SS, עדיף כרגע על 5x5 מכל מיני סיבות. פשוט תנסה לצמצם את הפחמימות לאיזור ה-150 ותאכל הרבה חלבון ושומן (אני הייתי נזהר גם מחלב בכמויות).

לפי דעתי אתה יכול להישאר ב-SS, עדיף כרגע על 5x5 מכל מיני סיבות. פשוט תנסה לצמצם את הפחמימות לאיזור ה-150 ותאכל הרבה חלבון ושומן (אני הייתי נזהר גם מחלב בכמויות).
די לבוא בגישה אנורקסית,יש עליו בקושי מסת שריר.אם הבוא יעלה הרבה שריר הוא רק יראה יותר טוב,לא משנה אם יוסיף עוד קילו או 2 שומן .מה שבטוח ב SS עם הרבה קלוריות הוא יוסיף הרבה יותר שריר מכל תוכנית אחרת כרגע.

מה זה הדבר הזה? נראה לא הגיוני בכלל.
חרבנת בחודש האחרון?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתה אותי עכשיו !!👏
יש לך גוף כזה קצת מוזר אחי מהכתפיים והידיים אתה נראה כזה בסדר רזה כזה אבל בבטן כול השומן זה באמת אתגר לעשות משהו עם הגוף הזה.
בהצלחה !

נערך לאחרונה:
הי,

בחודש האחרון לא יצא לי להתאמן באופן סדיר בגלל החגים\ימי זיכרון
והינה התוצאה :\

נתונים: משקל בוקר 72
גובה : 179 +-.
היקף בטן: 84 +-
יד : 31 קר 33 חם.

* זה ממש אתגר להביא את הגוף הזה לתוצאות כולשהם.. ( ואני לא עומד בו:\)

את האימונים התחלתי לאחר תקופה של חצי שנה שהיתי משותק בכול צד שמאל .
משקלי העבודה התחלתים היו : משקולת של 1 קילו בכול תרגילים.
במשקל של 53 קילו.

לא יודע מה עבר עליך לפני שהתחלת להתאמן, ולמה צד שמאל של גופך היה משותק, ואני מניח שתרצה לשמור על פרטיותך. יחד עם זאת, אי אימון הגוף בגלל חגים/ ימי זכרון נשמע לי כמו תירוץ להזנחה.

הייתי אומר לך עד כמה המצב לא נראה טוב, אבל יש כאלה שיעשו את זה טוב ממני.

בהתחשב במצבך הרפואי (שאף אחד מאתנו לא מכיר, מן הסתם), עדיף שתוודא עם רופא או כל מומחה רפואי מתאים שאתה יכול להתאמן. אישור מרופא משפחה לא מספיק. על פי הנתונים שהצגת כאן, לי נראה שאתה בקושי סיימת טיפול פיסיותרפי.

אחרי שווידאת את כשירותך, תגדיר יעדים בעצמך. אל תשכח לערוך מחקר משלך כדי למצוא פתרונות מתאימים לך.

בהצלחה

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה עבר עליך לפני שהתחלת להתאמן, ולמה צד שמאל של גופך היה משותק, ואני מניח שתרצה לשמור על פרטיותך. יחד עם זאת, אי אימון הגוף בגלל חגים/ ימי זכרון נשמע לי כמו תירוץ להזנחה.

הייתי אומר לך עד כמה המצב לא נראה טוב, אבל יש כאלה שיעשו את זה טוב ממני.

בהתחשב במצבך הרפואי (שאף אחד מאתנו לא מכיר, מן הסתם), עדיף שתוודא עם רופא או כל מומחה רפואי מתאים שאתה יכול להתאמן. אישור מרופא משפחה לא מספיק. על פי הנתונים שהצגת כאן, לי נראה שאתה בקושי סיימת טיפול פיסיותרפי.

אחרי שווידאת את כשירותך, תגדיר יעדים בעצמך. אל תשכח לערוך מחקר משלך כדי למצוא פתרונות מתאימים לך.

בהצלחה

בהצלחה

1. לא הייתה שום הזנחה ( אני מקפיד להתאמן) פשוט בחודש האחרון היה שבועה -שבועה וחצי שלא התאמנתי.
2. השיתוק בצד שמאל נגרם עקב שטף דם.
3. יש אישור מרופא וכן סימתי פיזיו ( לא שזה משהוא מיוחד שאני לא עושה גם במכון)
4. היעד שלי הוא להיות חזק מספיק ליום יום.
5.התחלתי להתאמן כי אין דבר העומד בפני הרצון.

לכך לי יותר מידי זמן להכיר את הגוף מבחינת תזונה.
עכשיו אני יודע שפחממה לא עושה לו טוב.

נערך לאחרונה:
די לבוא בגישה אנורקסית,יש עליו בקושי מסת שריר.אם הבוא יעלה הרבה שריר הוא רק יראה יותר טוב,לא משנה אם יוסיף עוד קילו או 2 שומן .מה שבטוח ב SS עם הרבה קלוריות הוא יוסיף הרבה יותר שריר מכל תוכנית אחרת כרגע.

איפה ראית גישה אנורקסית? אמרתי לו לא לאכול? אמרתי לו לא לעשות SS? אמרתי לו פשוט להרכיב את התפריט באופן שונה. במצב שלו יש סיכוי לאגירת נוזלים מטורפת בחגורת המותניים, תפריט יותר מאוזן יכול לעזור לו יותר מלאכול כמו פח זבל.
אל תזרקו סתם דברים לאוויר.

וואלה מוזר ביותר משקל ההתחלתי שלי היה 73 על 1.77 והייתי נראה שחיף.
טוב כל אחד והגנטיקה שלו בכל מקרה אל תתייאש.

איפה ראית גישה אנורקסית? אמרתי לו לא לאכול? אמרתי לו לא לעשות SS? אמרתי לו פשוט להרכיב את התפריט באופן שונה. במצב שלו יש סיכוי לאגירת נוזלים מטורפת בחגורת המותניים, תפריט יותר מאוזן יכול לעזור לו יותר מלאכול כמו פח זבל.
אל תזרקו סתם דברים לאוויר.

חיים מה יש לך ממותניים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית