תמונה עדכון הלא משח שלי...

• פותח/ת השרשור Amadey
  • פורסם בתאריך
נראה לי קצת הגזמתם. הבחור שמנמן ויש לו מותניים. זה לא גוף שאי אפשר לעבוד איתו או שהוא חסר סיכוי.

תתחיל לעבוד ברצינות בחדר כושר ותאכל אוכל אמיתי בכמות סבירה. הייתי מגביל את הפחמימות שלך לפירות וירקות. תתמקד במספיק חלבון ושומן איכותי. אחרי כמה חודשים שתבנה קצת שריר, תלמד לעבוד, ותעלה קצת במשקלי עבודה תחליט אם אתה רוצה לחטב או להמשיך לבנות מסה.
הכל עניין של התמדה. אין קסמים. ואין גנטיקה מחורבנת.

ורק כדי להוכיח שאין גנטיקה חרא:
רובכם בטח נתקלתם במרטין מ- leangains:
לפני:
youngerdays.bmp

ואחרי (הרבה זמן ועבודה והשקעה):
IFrecompb.bmp

לא הייתי קורא לזה גוף גיטרה כי אתה מזכיר לי אותי לפני שהתחלתי פיתוח גוף
לפי% שומן שלך אפשר להבין שזה שומן שנאספו לך באיזור המותניים
גם אני סבלתי מזה וזה ירד עם הזמן
היה לי מבנה כזה אגסי
הכל יורד עם תזונה נכונה
אבל מה זה משקולת 1 קילו מה אתה בובספוג?עוד מעט תרים לי בובות
תקנה ציוד מתאים שיסייע לך בחיטוב
אל תמשיך בשום פנים ואופן את הSS
זאתי התוצאה של SS בלי ציוד מתאים

וזה ששם תמונה של לפניי ואחריי
יש לו את הכתף הכי יפה שראיתי

• פותח/ת השרשור
משקל העבודה שהתחלתי איתו היה : 1 קילו...

עכשיו המצב קצת יותר טוב:

בנצ' 40
squat 40
דדליפט 55

אולי אני יתחיל AD + תוכנית מסה "פשוטה"? ( AB או FBW)

ורק כדי להוכיח שאין גנטיקה חרא:
רובכם בטח נתקלתם במרטין מ- leangains:
לפני:
youngerdays.bmp

ואחרי (הרבה זמן ועבודה והשקעה):
IFrecompb.bmp

מעררים את האמת על מרטין שהוא משתמש, למרות שיש לו תמונות באמצע כמה שנים שהוא פשוט היה אנורקס ודרך במקום. הוא חי על IF ומכין אנשים לתחרויות וסתם כאלו שרוצים להרזות או לעלות במשקל( בעיקר ביעוצים דרך האינטרנט), הוא גם כתב באיזה מגזין של פיתוח גוף במקום שהוא גר (דנמרק או שוודייה שכחתי).
בכל מקרה מדובר שם על 5-6 שנים הבדל, הוא חי רוב השנה על 5-6% שומן + הוא דוגל ב 10% שומן בתפריט כל השאר פחמימות וחלבון (לייל אמר לו שהוא ליצן אבל מרטין אמר שטוב לו ככה)

מעררים את האמת על מרטין שהוא משתמש, למרות שיש לו תמונות באמצע כמה שנים שהוא פשוט היה אנורקס ודרך במקום. הוא חי על IF ומכין אנשים לתחרויות וסתם כאלו שרוצים להרזות או לעלות במשקל( בעיקר ביעוצים דרך האינטרנט), הוא גם כתב באיזה מגזין של פיתוח גוף במקום שהוא גר (דנמרק או שוודייה שכחתי).
בכל מקרה מדובר שם על 5-6 שנים הבדל, הוא חי רוב השנה על 5-6% שומן + הוא דוגל ב 10% שומן בתפריט כל השאר פחמימות וחלבון (לייל אמר לו שהוא ליצן אבל מרטין אמר שטוב לו ככה)

איך עומד הזין עם 10% שומן בתפריט?! גם אם הוא אוכל 5K (קלוריות והוא לא) זה יוצא 50 ג' שומן......

הוא אוכל 10-15%, לייל אמר שהוא ליצן, הוא אמר שאין לו בעיות עם זה והכל מתפקד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית