הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני הולך לעשות את הסייקל הבא, מה אתם חושבים עליו?

מצב
השרשור נעול

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
אז ככה סייקל 12 שבועות:
1-5 סוסטנון רפואי 500 מ"ג בשבוע, אולי נעלה ל750 מ"ג בהתאם.
1-4 דיבול 50 מ"ג יומי.
6-12 פרופ טסטוליק 400 מ"ג בשבוע.
6-12 טרן קצר סיירוקס 300-400 מ"ג בשבוע.
6-12 וויניסטרול 50 מ"ג יום כן יום לא בזריקות.

אז ככה,
עשיתי בעבר סייקלים אני לא הולך לפרט עכשיו מה מו מי, כמה שאלות:
1. אני כעיקרון את החיטוב מתחיל מהשבוע ה6 ורציתי לדעת אם אפשר למשוך את הסוסטנון עד השבוע ה6 במקום החמישי ולהוריד בפחמימות? אם זה לא מפריע לחיטוב עצמו?
2. פרופ טסטוליק מישהו ניסה? פשוט הייתי לוקח של סיירוקס ולקחתי הרבה יותר מ400 מ"ג לשבוע, אבל הבנתי שהוא חזק הטסטוליק, מה אתם אומרים?
3. ווינסטרול אל דזמה הבנתי חזק ועדיף על כדורים של הסיירוקס?

מבחינת התזונה חברים:
אני שוקל 77 , 1.70 , 11 אחוזי שומן.
אני לא רוצה להרביץ במסה יותר מדי פחמימות, מספיק להיות על 250 גרם פחמימה?
לגבי החלבון יחס של 3 למשקל הגוף.
החיטוב אני מתחיל בשבוע ה5 או ה6.
אני אתחיל לקצת פחמימות לאט לאט, אשאיר אותה כמות של חלבון, ולקראת השלושה שבועות אחרונים אני אעשה חיתוך משמעותי בפחמימות ואבצע העמסות, ככה עשיתי סייקל קודם ויצא פצצה, כל השרירים יצאו החוצה ממש יפה והייתי ממש יפה.
אין לי בעיה לעלות כאן תמונה להראות לכם.
אגב מבחינת שומן, כמה שומן מומלץ בסייקל? האם זה לא משתנה גם בזמן החיטוב השומן?

תודה

בראסמי שאני לא מבין אותך , זה נראה שיש לך עוד המון להתקדם בלי להזריק אז לאן אתה רץ??
אין לי ידע בנושא של הסטרואידים אבל אני יודע שברגע שהתחלת להזריק, אז אחרי זה הרבה יותר קשה להתקדם בלי זה, אפילו שאתה לא מזריק.

ועכשיו ברצינות, אם אזריק אני אגיע לקוביות שיש לך ?

אם תזריק בקוביות שאין לך אולי תגיע לקוביות שאין לו .
ברצינות , זה כל כך פתאטי הרמה פה של האנשים שמזריקים אנאבולים וכול מיני דברים בשביל להראות כמו כוסיות!

בלי גנטיקה מתאימה לא יעזור לאף אחד שומדבר... עכשיו תחזור לחד"כ שלך ותמשיך להתאמן אולי עוד יצא ממך מדריך חדר כושר.

הכוונה היא שזה לא חוכמה להשתמש באנבולים ומי אמר שזה בזריקות לידיעתך הרחב יש גם אורליים(בשבילך, כדורים)

אנשים, נא להגיב עניינית ולהפסיק לרשום שטויות.
כאן זה לא גנון!

מי עושה סייקל רק אוראלים ?
מה זה קשור זאת הייתה דוגמה אבל רק שתידע הרבה אנשים היו לוקחים בערך15מ"ג של דיאנבול למשך של שנתיים והיו גודלים יופי בלי שום PCT והגנות לכבד
ובשבילך רק שתידע שאפשר לעשות סייקל רק אם אורליים זה לא כל כל משתלם אבל למשל דיאנבול+אנדרקסון(במקום טסט בזריקות)

---------- התגובה התווספה ב 19:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:21 ----------

בזמנו של ארנולד שוורצנגר והמתחרים באותם הזמנים לא היום בכלל PCT וחרטות אחרות והם היו לוקחים במינונים מאוד גבוהים של סטרואידים ועובדה שארנולד אכשיו חיי ובריא

בזמנו של האדם הקדמון גרו במערות והם גדלו יופי
WTF

מה קשור מה שארנולד לקח והתקופה ההיא, זה אותו דבר שאני יכול לומר לך שלארנולד יש שסתום בלב, זה נקרא חיי ובריא?

אני לא מצליח להבין אנשים כמוך שנכנסיםלפורום להתייעץ ולא מוכנים להקשיב כשאומרים להם שהם עושים שטויות....
ונניח שדניאל הוא 180 על 50 קילו...זה הופך אותך לצודק שיודע מה הוא עושה? [ניחוש אחד זה מתחיל ב-ל' ונגמר ב-לא]

אם דניאל 180 על 50 אין לו שום זכות להגיד למישהו שהוא חסר מסה...
כמו שמי שעושה 100 ק"ג סקוואט, רוקד בלט או כל דבר עליז אחר אין לו שום זכות להגיד למישהו שהוא חלש...

---------- התגובה התווספה ב 00:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:45 ----------

אם תזריק בקוביות שאין לך אולי תגיע לקוביות שאין לו .
ברצינות , זה כל כך פתאטי הרמה פה של האנשים שמזריקים אנאבולים וכול מיני דברים בשביל להראות כמו כוסיות!

בלי גנטיקה מתאימה לא יעזור לאף אחד שומדבר... עכשיו תחזור לחד"כ שלך ותמשיך להתאמן אולי עוד יצא ממך מדריך חדר כושר.

אמיר, הכל בסדר?
מיקי שוב התעלל בך?

מה אם אני לא 1.80 על 50 קילו? אז מותר לי להגיד למישהו שהוא חסר מסה, הו מר יוסי "אני כלל וכלל לא משתמש בסטרואידים wink wink" יד 50?

מה אם אני לא 1.80 על 50 קילו? אז מותר לי להגיד למישהו שהוא חסר מסה, הו מר יוסי "אני כלל וכלל לא משתמש בסטרואידים wink wink" יד 50?

לא.
זה כמו שאתה גאי ואתה צוחק על גייז....

זה שיש לי יד 50 ואני לא משתמש בכלום ולא השתמשתי בכלום , זה לזכותי ולא לרעתי.
זה שאתה גאי זה גם לזכותך בקהילות מסוימות.

לא.

בתור משהו שמכיר את יוסי באופן אישי מעל 4 שנים , אני יכול לציין בודאות שיוסי מעולם לא לקח ולא יקח חומרים אסורים. הבנ"א פשוט חיה רעה. כמו שאמרתי מקודם , קשקשנים לוקחים סטרואידים ואנשים עם יכולות גנטיות נדירות הם אילו שמציגים את התוצאות.

באשר אלייך מר דניאל , את נראה לי פלופ רציני . לשחרר עקיצות לאתלט בטופ 5 בארץ ולמספר משקולנים בכירים פה זה לא גבורה מאחורי מסך ומקלדת.

תעלה סרטונים שלך ותמונות שלך שנתרשם מיכולת העבודה שלך , אחרת תפסיק לחרטט בשכל.

הכל יכול אתה יכול לכתוב קצת יותר לא רק בעינייני פוליטיקה
אלכס עזר לי מאוד בכמה נושאים ואני בטוח שגם אתה יכול לתרום

לא.

וואו, "אתה גיי", בחיים לא הייתי חושב על retort כה בנוי היטב ובעל שנינות כה רבה. אתה בהחלט הראת לי!!!

אה, ולא עקצתי אף אתלט בטופ 5 בארץ (אני מניח שאנחנו מדברים עלייך, כי אתה נשמע מלא בעצמך וזה יהיה הגיוני שתדחוף את זה לשיחה בלי שום קשר), או "משקולן בכיר", סה"כ שאלתי שאלה תמימה את מר. "אני מזריק בארון, אבל ששששששששששש אל תספרו לאף אחד!!!".

נערך לאחרונה:
וואו, "אתה גיי", בחיים לא הייתי חושב על retort כה בנוי היטב ובעל שנינות כה רבה. אתה בהחלט הראת לי!!!

אה, ולא עקצתי אף אתלט בטופ 5 בארץ (אני מניח שאנחנו מדברים עלייך, כי אתה נשמע מלא בעצמך וזה יהיה הגיוני שתדחוף את זה לשיחה בלי שום קשר), או "משקולן בכיר", סה"כ שאלתי שאלה תמימה את מר. "אני מזריק בארון, אבל ששששששששששש אל תספרו לאף אחד!!!".

אויש לך לישון ילד...
שם לב איך ענית כאן למר דני המלך על ההתחלה ותגיע למסקנה לבד שאתה מדבר יותר מהגודל שלך..
ירדת עליו?
בוא נראה אותך גבר מציג יותר מאסה ממנו...
אפילו שהוא די עלוב אתה פי עשר יותר עלוב.
וכנראה שלא נראה אותך עושה אי פעם סקוואט או מעלה איזשהו משהו חוצ מדיבורים פה לאתר.

זאת באמת בעיה שנקודת היחוס שלך בחיים כ"כ נמוכה.
הנה שותף שלי לאימונים ...טבעי לחלוטין....
בטח תחשוב שגם הוא על משהו כי הוא נראה ס1ס, וכ"כ חזק שיבוא לך למות:
http://bodyspace.bodybuilding.com/Gettin_big/

הילד בן 24 דפק דדליפט 250.....טבעי.
צא מהבועה...יש דבר יותר טוב מסטרואידים...קוראים לזה גנטיקה.

יוסי הוא נראה מוזרק מפה עד אוגנדה
אבל אם אתה אומר אני מאמין לך

איפה הטרול שיעשה פה שמח ?

התכוונת לסאבזירו, נכון?
LOL

---------- התגובה התווספה ב 01:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:28 ----------

יוסי הוא נראה מוזרק מפה עד אוגנדה
אבל אם אתה אומר אני מאמין לך

הכל ענין של פרופורציה....הוא ויקינג.
מקווה לשכנע אותו להרשם לכאן...ולפתוח לוג.

הגנטיקה שלך ושלו כ"כ מוצלחת שהגוף שלכם כנראה מיצר מחטים עם טסטוסטרון שתקועות באחוריכם הטבעיים לחלוטין.
ונו נו נו, אני חושב שיש שם למה שניסית שם, אני חושב שקוראים לזה Ad hominem. אתה כושל בלוגיקה, ולכן לייל אומר שאתה ה1מו. ומוזרק.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית