הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון סוסטנון

Tntrip38

משתמש מתחיל
38
15
נק' מוניטין:
15
38
15
שלום לכולם חדש באתר אחרי 3 שנים של אימונים בכללי בחדר כושר מגיל קטן היום בן 38 תמיד הייתי טיבעי והחלטתי גם בגלל הגיל והסקרנות לבדוק מה זה לא טיבעי לאן זה יקח אותי כבר בזריקה הראשונה למחרת הרגשתי המון אנרגיה כבר באימון הראשון כאילו אני פעם ראשונה בחדר כושר אולי ההתרגשות או שבאמת משהו עבד שם קצת השאלה שלי היא כזו התחלתי סייקל על כולסטרול של
250
180 LDL
Hdl 70
שומנים 50
גובה 1.72
משקל 93
טיבעי הגעתי להמון שריר לפי בדיקות במכון
78 קילו שריר
השאלה האם להמשיך הסייקל למרות כולסטרול גבוה ואיך זה בתור התחלה סוסטנון תודה רבה לעונים

נערך לאחרונה:
האם אתה יודע מה זה AI, PCT המרה לאסטרוגן וכדומה? זה יותר קריטי, שתבין לאן אתה נכנס

כמה אחוז שומן אתה? רואים קוביות?, מצד שני אתה בן 38, אתה בוגר לקבל החלטה לבד

מה המינון של החומרים שאתה לוקח בסייקל ראשון?

• פותח/ת השרשור
1cc ראשון
1cc רביעי
אני לוקח רק סוסטנון רפואי בלי שום דבר מעבר
18 אחוז 20 שומן קוביות לא רואים
רואים קווים בבטן לא כרס
לגבי הpct כן ואם יהיו כל מיני תופעות לוואי של אסטרוגן או כדומה מעדכן את הדילר ואז אני מקבל מה שצריך כל החומר הוא רפואי כרגע
מה שמדאיג אותי יותר אם להמשיך לזריקה השניה ואת הסייקל שיש לי כולסטרול כמו שציינתי

כולסטרול עצמו נמצא בטווח הנורמה, גם שאר הערכים. מה שטיפה חורג זה LDL, שרצוי שיהיה מתחת ל160 לאנשים בלי גורמי סיכון. כמובן עדיף להתייעץ עם רופא משפחה שלך.
לגבי הסייקל , בהחלט רמות גבוהות של טסט יכולות לדרדר עוד קצת את הפרופיל הליפידי שלך, כמה לדרדר תלוי במינון ואורך הסייקל.
בחירה בסוסטנון זה לא רע סך הכל, זאת תערובת של 4 נגזרות טסט שונות - קצר, 2 ארוכים ואחד ארוך מאוד. מה שנותן עליה מהירה ורמה יציבה לאורך הסייקל. החסרון זה שאסתר ארוך מאוד לוקח הרבה זמן לצאת מהדם ויכול להוריד יעילות של PCT (כל עוד שוחה טסט זר,pct לא הולך טוב).

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה רבה כרגע לוקח ל 12 שבועות יכול להיות המשיך לעוד 8 שבועות תלוי בבדיקות תופעות לוואי וכדומה
באמת תודה על התשובות והעזרה בהתחלה יש המון פחד

לא היית ממליץ לך למשוך מעל 3 חודשים, במיוחד בגלל הגיל. אחרי חצי שנה על סוסט, יכול להיות שיהיה מאור קשה להתאושש ותצטרך לעבור לtrt לצמיתות, במיוחד שזה סייקל ראשון.
תעשה 10 גג 12 שבועות , תקופת צינון וpct. בדיקות דם וכו׳ ואז אם הכל תקין וחזרת לעצמך תוכל כבר לחשוב כל סייקל ארוך או כבד יותר.
כמה חומר אתה שם שבועית?

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני כניראה יעשה אני סיימתי להביא ילדים עוד לא החלטתי
500 בשבוע
מפוצל ראשון ורביעי

הבנתי,
בכל מקרה גם במצב של trt לא מומלץ סייקל ארוך מאוד בגלל אותם תופעות לוואי, פחות כולסטרול אלא המטוקריט שמאוד עולה. עדיף בלאסט אנד קרוז, סייקל - גשר על trt - סייקל. @Viking אני חושב די מנוסה בעניין

לא מצב שהייתי ממליץ להכנס אליו לסייקל בקרוב ל20% שומן , אם כבר התחלת תן בראש באימונים ורק אחריי אימון כוח, בלי לפגוע בהם תן אירובי כסאח 🚴
תנצל כבר את הסייקל לשינוי אחוזיי שומן דרמטי .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני עושה כח שעתיים ועוד שעה ערב אירובי,
הסייקל רפואי של פארמה לא ניראה לי שזה מזוייף! כי אני מרגיש כבר שונה בזריקה השניה בוא נגיד שאני לא רגוע מלא אנרגיה סוג של היי שבגלל זה אני מתכוון לעצור את הסייקל כי אני חושב מה יהיה שאני יפסיק דיכאון באמת מה קורה ב pct ?

נערך לאחרונה:
בPCT דיכאון של החיים, אם הטסט שהכנסת רחוק מהטבעי שהיה לך בגוף זה ירידה משמעותית ועליה קשה לגוף לחזור ולהתאים את עצמו לימי הסייקל ..
אתה תצטרך את התרופות לPCT כמו טמוקסיפן ויותר חשוב כלומיד שעל הימים הראשונים יעזרו לביצים להתחיל לפעול .
ואתה בינתיים הPCT המנטלי שלך זה לא לוותר על שום יום בחדר כושר להמשיך להתקדם מעל המשקלים שהייתי בסייקל .. כמה שאתה יורד ככה הPCT ומה שצברת בסייקל יורד .

• פותח/ת השרשור
וואי וואי יותר קל להישאר על trt
אני כבר אחרי הזריקה השניה שוקל להפסיק כי אני מרגיש את ההיי של היום יום בא לי להתאמן עוד ועוד, התזונה שלי מההתחייבות הרבה יותר טובה מזה שנים! אבל להיכנס לדכאון זה באסה ולך תדע לאן זה יקח אותי בסדר תודה רבה על העזרה

זה לא חובה להכנס לדיכאון מי שמגיע מוכן לPCT , לא נפגע ולא קורה לו .
תגיע מוכן מנטלית ובעזרת תרופות ותן בראש בPCT.
אם תזכור את זה ותגיד לעצמך בPCT "אני גמור לא בא לי ללכת היום " וככה כמה ימים וגם כשאתה מגיע - אימון חלש .. אז תדע שאתה שם בדיכאון ואיבוד של כמה הישגים מהסייקל .

• פותח/ת השרשור
תראה הטבעי שלי אני מאוד גדול מה שאתה רואה בתמונה הקטנה המשקלים שאני מרים מאוד גבוהים יש אנשים שלוקחים במכון מבחינת מאסה וכח אני יותר אבל המוצקות והנראות של להוריד אחוזי שומן ולשמור על המאסה שלי בלתי אפשרי
לשם אני חותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית